0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (2,504 puan) tarafından

Selam kızlar bugun 2 farklı magzadan sipariş verdim sonra yanlıs kartla işlem yaptıgımın farkına varınca iptal ettim ama ücret iadesi hala gözükmüyo bankayı arıyorum provizyon havuzunda iade gözükmuyor diyo trendyolda yazıyorum ücret iadesi yapılmıstır dedi sabah olsun tekrar bakıcam basına gelen var mı böyle bişey az da değil 810 TL lık bişey aldım kafayı yicemm ya 

5 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından

Mesai saatleri dışında gerçekleştiyse sabaha kalır merak etmeyin verirler anında düşmüyor zaten 1 gün sürer 

(2,504 puan) tarafından

Kredi kartıyla defalarca alış veriş yaptım ama banka kartıyla ilk defa alış veriş yaptım internetten daha önce hiç yapmamıştım 😂 bankada provizyon havuzundanda gözükmüyo diyince endişelendim ☺️

-Reklam-
0 oy
(1,668 puan) tarafından

Banka kartından aldıysanız iade süresi 2 gün oluyor kredi kartında da bazen ertesi gün görünüyor ama sıkıntı yaşamazsınız bence 

(2,504 puan) tarafından

Bank kartından aldım canım yanlıslıkla normalde kredi kartından alıyorum hep kartlar karışmış banka kartında da ilk defa aldım provizyon havuzunda gözükmüyor diyince korktum valla 😂

(1,668 puan) tarafından

Banka kartında görünmüyor canım yapı kredi de 1 gün sonra garanti de 2 gün sonra hesaba geçiyor genelde diğer bankalarda da en erken 1 gün sonra yansıyor ve iade olarak değil aldığın tutar iptal olarak görünüyor

(2,504 puan) tarafından

Teşekkürler canım garanti benimki 2 güne yatar ozman

0 oy
(5,899 puan) tarafından

Hafta sonu iade olmuyor canım 

Hafta içi oluyor 

(2,504 puan) tarafından

Teşekkürler😇

0 oy
(22 puan) tarafından

Hafta sonu olduğu için Hafta içi yatar ama Ücret iadesi yapıldıysa karta Gözükmezse Bankaya gidin Yada banka şubesini arayın Sizi bilgilendirme yaparlar 

0 oy
(30,384 puan) tarafından

Dusuyor 24 saat icinde en geç sorun olmaz merak etmeyin

(2,504 puan) tarafından

Ben Pazar oldgunuda unuttum bian birde hep kreti kartıyla alıyorum banka kartıyla da. İlk defa internet uzerinden aldım sonradan farkettim karıştıgını 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 285 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Emine S (19,082 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 322 göst.
+1 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler