0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından

Ya kızlar D vitaminim 9 a düşmüş. Demirim de düşük. D vitamini eksikliği göbek çevresinde yağlanma yapıyormuş. Artık çok sıkıldım bu göbekten.175 boyum. Ve 93 de kg. Çok kötü duruyor. Hemen hemen 2 ay olacak ilaçlarımı devamlı kullanıyorum. Hatta int den D2K3 vitamin aldım. Çinko magnezyum B12 B9 krom pikolinat da kullanıyorum. Ama daha gram vermedim?

Sizce neden? Annem zayıf. İki ablalarım zayıf. 

Birde ne zaman düzelir ya fikri olanlar bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen? 

7 Cevaplar

0 oy
(368 puan) tarafından

En İyi Cevap

Üste çıksın postum

-Reklam-
0 oy
(1,912 puan) tarafından

biz gecen senlemi konusmustuk . bende bitin takviye aldim demistim. d 3k2 bende kide bulantisi yapio ya kullanamiyorum. b compleks vitaminde aldim mide bulantisi yapio asiri.  ama digerleri baya etkili kilo veremiodum istahimi kntrl edemiodum bir ayda bes kilo verdim. takviyeleri kullanali 40  50 gun kadar oluyor

(8,428 puan) tarafından

Evet seni biliyorum zayıflığı seviyorsun ama bana da böyle iyisin diyorlar yinede ben biraz daha dikkat etsem iyi olacak geçenlerde tartıda 63 ü gördüm ödüm koptu 😀

Hamilelik haricinde ilk defa tartıda 63 ü gördüm. Hamileyken bile toplam altı kilo almıştım. 

Hamilelik sonrasında bu kadar çok kilo almamin sebebi de çevrem ve eşim, yoksa yine 63 olmazdım kesinlikle. Bana ye ye ye sen çocuk emziriyosun çok zayifladin kilo alman lazım dediler. Yiye yiye midem büyüdü doymuyorum. Eşim de şimdi çok kilo aldın zayifla diyor😀

(5,551 puan) tarafından

Benim boyum 170cm 57-58'kg ım bence benim idealim bu. Mesela 59 un üstüne hayatta çıkmak istemem. 1-2 ay önce 61 kilo gördüm hemen kilo verdim 57'ye düştüm. İpin ucu bir kaçarsa sonra toplaması zor olur.

(1,912 puan) tarafından

vuhuuu 170 boya  63 65 bile idealdir. bence tas beton falan olur 170 boy 57 kilo. viktorya secret mankenleri halt etmis denecek kadar iyi durur 😂masallh

(5,551 puan) tarafından

Yok kız M beden giyiyorum . M beden victorias secret mı olur

(1,912 puan) tarafından

ama boy uzun olunca kalip kaldirio haliyle.  bende m giyiyorumda mesela ben oturdugumda gobis mide katlanio  ust bacaklarim yururken birbirine surtuo . boym on cm uzun olsa suanki kilomu rahat kaldirirdim😂

dayimin kizi cöp gibiydi 40 beden zor oluodu 178 boyu. mesela ona daracik olan sey bana cuval

geliodu  gorsel cok fark edio

0 oy
(618 puan) tarafından

9 a düştüyse o tür vitamin yerine tablet kullanman daha sağlıklı haftalık içersin bir ay sonra d3k2 kullanırsın onlar koruyucu doz gibi yükseltme yapmıyor malesef haftalık tabletin bitince onu kullanırsın 

0 oy
(2,302 puan) tarafından

D vitaminin kaç ünite ve kaç damla içiyorsun 

1000 ünitelik d vitamini damlası alacaksın, en az 10 damla içeceksin en az bir sene, değerin cok güzel yükselecek, öyle düşük cocuk damlası gibi içilirse assla yükselmez, artık bu dozda içiyorlar, kilona gore yazıyorum 1000 ünitelikten en az 10 damla, bak ben ara ara içiyorum 30-35 oldu 6 çıkmıştı cok begendi doktor, aklıma geldikce içiyorım, ömür boyu içmek lazım, ha zayıfladımmı hayır cunku yiyorum:D ama d vitamini sağlık icin kemikler icin cok onemli

0 oy
(2,965 puan) tarafından

Boyun iyi ama kilon fazla benm de 1.75 

Ben 70 kiloya çıktım kiloluydum 90 ustu olsaydim daha çok yakardım kesin😁😁

Şuan 65 kiloyum iyi benm için belli olmuyor zatn diyetisyenle görüştüm boya göre 60/70 arası kilo dedi sen versen 10 kilo daha göbeğin içinde sağlığın içinde iyi olur en azından 80 kiloda kalırsın veya 75 boyuna göre fiziğin süper olur

0 oy
(378 puan) tarafından

Benimde d vıtamını 9a dusmus doktor 20000 binlik hap verdı bende 94 olmustum suan diyetteyim boyum 1.70

0 oy
(3,898 puan) tarafından

Ben tüp mideli olduğum için aşırı düşük benim d vitamini, b12 ve demir.. b12 için iğne yaptırıyorum aylık. O düzene girdi şükür. D vitamini için haftalık bir tane hap var onu içiyorum 50.000lik doktor yazdı. Ama demire çare bulamıyorum bende baş dönmesi halsizlik yapıyor midenin yarısı olmadığı için haplar emilmiyor dedi doktor demir için güçlü bişey yok en son çare damardan verecekler.. d vitaminin göbek çevresinde yağlanma yaptığını bilmiyordum bende de var üzdüüüüü:((

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
29 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (12,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,152 soru

24,325,999 cevap

345,498 kullanıcı

...