0 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (324 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Mesala batıdaki insanlar cocukları severken daha cok uzaktan sever ellerinde bi şeyler varsa vermeye calişırlar cirkin minkir derler gecerler ama  doğu öyle değil eleyerek sevmeyi yanak almalar öpmeler veya kucağımdayken ayalarıyla oynamalar daha cok rasladım sizce dişardaki insanların cocuklarına yaklaşımşlarına karşı nasil davranabiliriz.

3 Cevaplar

0 oy
(32,995 puan) tarafından

Tanımadığım biriyse yapmaması için uyarırım ama tanıdıklarımı da uyarıyorum çok fazla bunaltmaması için 

(324 puan) tarafından

Mesela annemin yeni komuşuları tanıdık değillerdi hemen bnim kız 7 aylıktı o vakit aldılar kucakladılar öptüler koca koca kızlar ne diyebilirsin ki. 

(32,995 puan) tarafından

Yani söyleyeceksin direkt öpmeyin hassas alerji oluyor diye ben öyle yaptım geçen parkta tanımadığım bi amca öpmeye çalıştı hemen engel oldum o daha küçük hassas dedim 

-Reklam-
0 oy
(2,843 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Doğu batı değil bu bnce yetiştirilme şekli karadenizli kaynanam var yiğenimi görmeye gittik şap şup öpmeye başladı annesi ses etmedi ama sorması lazımdı 

(324 puan) tarafından

Hayır doğu batı ayrımı yapmıyorum doğuda daha cok rasladım böyle davranışlara dedim. 

(2,843 puan) tarafından

Ayrımdan bahsetmiyorum yetiştirilme şekli diyorum bende kim nasıl yetiştirildiyse onlarda öyle yapıyor

0 oy
(7,863 puan) tarafından

teması doğru bulmuyorum, hastalığı var osu busu var, uçuğu var. üstelik çocuk bunu sevmiyor olabilir 

bi de anneye sormadan bir şey verilmez. 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 373 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nisanu (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 581 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
+1 oy
10 cevap 427 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (701 puan) tarafından soruldu