Mesala batıdaki insanlar cocukları severken daha cok uzaktan sever ellerinde bi şeyler varsa vermeye calişırlar cirkin minkir derler gecerler ama doğu öyle değil eleyerek sevmeyi yanak almalar öpmeler veya kucağımdayken ayalarıyla oynamalar daha cok rasladım sizce dişardaki insanların cocuklarına yaklaşımşlarına karşı nasil davranabiliriz.
Tanımadığım biriyse yapmaması için uyarırım ama tanıdıklarımı da uyarıyorum çok fazla bunaltmaması için
Mesela annemin yeni komuşuları tanıdık değillerdi hemen bnim kız 7 aylıktı o vakit aldılar kucakladılar öptüler koca koca kızlar ne diyebilirsin ki.
Yani söyleyeceksin direkt öpmeyin hassas alerji oluyor diye ben öyle yaptım geçen parkta tanımadığım bi amca öpmeye çalıştı hemen engel oldum o daha küçük hassas dedim
Doğu batı değil bu bnce yetiştirilme şekli karadenizli kaynanam var yiğenimi görmeye gittik şap şup öpmeye başladı annesi ses etmedi ama sorması lazımdı
Hayır doğu batı ayrımı yapmıyorum doğuda daha cok rasladım böyle davranışlara dedim.
Ayrımdan bahsetmiyorum yetiştirilme şekli diyorum bende kim nasıl yetiştirildiyse onlarda öyle yapıyor
teması doğru bulmuyorum, hastalığı var osu busu var, uçuğu var. üstelik çocuk bunu sevmiyor olabilir
bi de anneye sormadan bir şey verilmez.
1,487,752 soru
24,320,192 cevap
345,272 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın