Hayırlı cumalar hanımlar, Rabbim gönlünüzdekileri en hayırlı şekilde ömrünüze nasip etsin inşaallah 🤲🏻 🫶🏻 🌸
Kızımınız adı Hira, bir de oğlumuz olacak. Göktuğ düşünmüştük ama çok da sinmiyor sanki içime. Kızımın ismine yakışır nasıl bir isim olabilir. Taha da olabilirdi ama kuzenimin oğlunun adı, Eymen olabilirdi kaymımın oğlu. Kız ismi daha kolaydı sanki 🤭😍
Bilal geçti içimden
Aklımızda kalsın bu da 🌸
Hira / Tuna geldi aklıma 😊
Tuna da olabilir aslında, teşekkürler 🌸
Rica ederim 😊
Asaf olabilir mi
Asaf ismini de çok severdim, bi dizi vardı bir gece masalı orada 60 yaşlarında biri vardı adı Asaf, eşi de hep Asaf bey derdi aklıma o adam geliyor çocuğa gitmez gibi düşünüyorum bu sefer de 🤭
Ahahag peki 😄 o zaman başka öneri Yusuf, Yasir
Yusuf da olabilir bu da var aklımda 🌸
Allah hayırlı olanı nasip etsin 🥰🌸
Postu ilk okudugumda agzimdan Miran kelimesi çıktı ☺️
Hiranur Aybars benimkiler 😄
Bu isim de dolu dolu geliyor ağıza. Soyadımız da uzun ağır 😅
Ben Hira Barlas düşünüyordum Aybars oldu 😄 çok isim uyumuna takılmam ikisi farklı bireyler içine ne siniyorsa koy
Nedense Ali geçti içimden 💙
Evet yakışıyor aslında 🌸
Bence de 💙
Tuğra olabilir
Evet bu isim de güzelmiş 💙
Uyumlu olmasindan ziyade anlami guzel isimleri tercih etmek daha iyi gibi
Saglikla kucagina alirsin insAllah
Zeyd
Aybars
Altay
Tuna
Emin
Mahir bnce Hira ya çok yakışır
İnşaallah 🌸 yakışmasından ziyade içime sinmesi aslında. Ama söyledikçe siner galiba
Sevdiniz bu ismi galiba
Göktuğ çok güzel Hira ya uygun Hamza da olur Arda olur ama Eymen olmasın 100 çocuktan 101 i Eymen nerdeyse:)
Göktuğ çok güzel Hira ya uygun Hamza da olur Arda Mirza olur ama Eymen olmasın 100 çocuktan 101 i Eymen nerdeyse:)
Evet evet Eymen öyle gerçekten 🤭
Hira - Buğra nasıl peki 🙂 komşumuzun oğlu Buğra ydi çok sakin akıllı sevimli bir çocuktu 😊 birde aklıma Yûşa geldi arkadaşımın kardeşinin ismiydi 😊
Buğra da diğer kaymımın oğlunun ismi ☺️ Yuşa da var ailede. Bizde erkek çok olduğu için isim bulmak zor oldu
Hamza veya Muhammed Ali Muhammed Mustafa Muhammed emin
Teşekkür ederim 🌸
1,489,159 soru
24,340,564 cevap
346,030 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın