0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (226 puan) tarafından

Kızlar benim topuklarım baş parmağım bile kuruyor taş olup yarılıyor pedikür yapıyorum yarılıp yara oluyor 1 ay basamıyorum ve pedikürden 10 gün bile geçmeden eski haline dönüyor ya hayret edersiniz ne yapmalıyım 

17 Cevaplar

+2 oy
(19,052 puan) tarafından

Kelin ilacı olsa başına sürer. Aynı şeyden bende muzdaripim. Benim de yarıldı dediğin gibi 1 ay topalladim resmen basamadim üstüne. Sanki canım o küçücük yariktan çıkıyordu. Geceleri uyumadan önce nemlendirici sürüp silikon çorap giydim üstüne kendi coraplarimi giydim bir kaç gece öyle devam ettim de öyle ağrısı dindi. Ama yarık hala duruyor tabi. Çorap dayanmıyor ayağıma 2 3 giyise topuktan deliniyor.

(226 puan) tarafından

Yemin bide utanıyorum eşimden felan ve topuklu giyince de aynı şekil yani pedikürle yarıklar kanıyor aynen topallıyorum allahım ya bu kadınlar ne kadar çilesi var

-Reklam-
0 oy
(5,981 puan) tarafından

Ayak peeling kullan . Ve naylon çoraplar çıktı şimdi ondan al . peeling den sonra krem sür o çorabı giy yarım saat dur ve çorapsız durma 

(226 puan) tarafından

Bi onu da deniyim vallahi utanıyorum bi topuklu vs giyemiyorum kız

(5,981 puan) tarafından

Çorap alışkanlığın yoktur ondan sürekli öyledir . 

Evinde varsa bide bu tarifi dene gliserin+ Gül yağı + yarım limon suyu 

Bunu akşamları ayağına sür ovala sonra çorap giy yat sabaha pamuk gibi olur

(226 puan) tarafından

Çorapla uyumak çok zararlı ya 

Canm vala çorabın içinde böyle oluyor anlamadım şeker hastalğm vs de yok niye böyle oluykr

(19,052 puan) tarafından

Çorapsız kalmakla alakası yok bence. Ben hep corapliyim yaz kış ama benim de ayaklarım mahfoldu. 

(3,623 puan) tarafından

Aynen. Yazın olmaz bende. N zmn çorap giymeye başlasam olur. Gratis ten ipek kese almıştım. Onla yapınca 2 -3 gün gidiyor. Sonra başa dönüyoruz

0 oy
(6,313 puan) tarafından

Surekli nemli tutmalisiniz. Bunun baska yolu yok. Ayak kremleri var yogun olanlardan kullanbilirsiniz.

(226 puan) tarafından

Kız bıktım artık bişşye yaramıyor 

(6,313 puan) tarafından

Yag sur, zeytinyagi ya da hindistancevizi yagi

(226 puan) tarafından

Dur bu akşam zeytinyağı da sürim 

0 oy
(214 puan) tarafından

Yatmadan önce Hindistan cevizi yağı sürüp öyle yat 

(226 puan) tarafından

Tamm dur bunuda deniyim sağol cnm

0 oy
(1,759 puan) tarafından

Ayak maskeleri var ben kullanıyorum. Bir kaç gün içinde bütün ölü deriler dökülüyor. Bebek poposu gibi oluyor sonra 😊

(226 puan) tarafından

O gece bekletilen mi canım çok zararlıymış bütün kimyasalı çekiyormuş

0 oy
(165 puan) tarafından

İyi bir podolog bulursan  hiç bir şeyin kalmaz 

(165 puan) tarafından

Yok canım konyada var senin bulunduğun yeri bilmediğim için bende tavsiyede bulundum onlar sadece ayak sorunlarıyla ilgileniyor podoloji vs 

(226 puan) tarafından

Doğrudur bende duydum ama benimki küçük bir yer böyle leyler yok oyuzden burdan yardım istedim gelen tafsiyeleri değerlendircem

(165 puan) tarafından

İçerisinde üre bulunan krem kullanmalısın evde olsaydım ismini atardım 

(165 puan) tarafından

Sakın ayak maskesi yapma yatım yamalak soyar daha sonrası daha fazla kuruluk olur öyle şeyler alıştırma onlar zararlı ve sonuçta bir sağlık sektöründe değil kozmetik bulunuyor onlR 

(226 puan) tarafından

Evet bende dedim zwrarlı

0 oy
(1,331 puan) tarafından

agartanın topuk kremi var onu kullanıyorum 

0 oy
(1,961 puan) tarafından

Mixa diye bir krem var ben cok memnunum. Ama turkiyede var mi bilmiyorum. Mixa kirmizi beyaz ambalajli

(1,961 puan) tarafından

Evet canim

0 oy
(4,992 puan) tarafından

Lapitak marka topuk çatlak kremi anneminde öyle bir sorunu vardı çok memnun kaldı canım 

(226 puan) tarafından

Tamm canm sağol

(1,045 puan) tarafından

Eczaneden mi aldınız

(4,992 puan) tarafından

Gratisten aldık canım trenyolda falan da var

(1,045 puan) tarafından

Tamam canım sağol

0 oy
(108 puan) tarafından

Homm bitkiselin scrup birkaç ürünü daha var hem yariklara iyi geliyor hemde yumuşacık yapıyor resim bulablrsem ekleycegm

0 oy
(3,157 puan) tarafından

Topuk törpüsü var güzel yapiyor düzenli kullanılmasi lazim.dusta yao çıkınca vazelin hindistan cevizi yağı hangisi varsa sur.uzerine corap

0 oy
(49 puan) tarafından

Clasy ayak kremi ya da vazelin aykalarina gece sur yat peeling uygula ayak maskeleri var terlik git evin icinde

0 oy
(251 puan) tarafından

Belki cooook saçma koca karı işi gelecek ama arkadaşımın öyleydi bastığı halı bile kan içinde kalırdı bitane teyze ona oğlunu bir mermerin üzerine çişini yaptır çıplak ayakla o çise bas biraz dur ve ayağını yıka demişti arkadaşım bir kaç gün denedi hatta ben gülmüştüm sidikli karı sidikle işin bitene kadar evden çıkma vs diye ama gulmemle kaldım ayağı 1 ay sürmeden iyileşti yarıklar kapandı şimdi hicbiseyi yok 

(226 puan) tarafından

Ay çok güldüm kız son çare yaparız

(251 puan) tarafından

Valla bende gülmüştüm arkadaşımı hatta cisli bayan diye kaydetmiştim telefona ozaman:)))

0 oy
(84 puan) tarafından

Düzenli kuaföre git pedikür yaptır 

(226 puan) tarafından

Kız yapıyorum yarılıyor işte ayağma basamıyorum 10 güne kqlmaz eski haline dönüyor 

0 oy
(98 puan) tarafından

Vazelin sür corap giy cok suya sokma ayaklarını. Yazın benmde cok aşırı çatlıyor hep suda diye ama vazelin sürünce daha iyi oluyor yumusuyor. Zamanla düzeliyor 

0 oy
(3,810 puan) tarafından

Yaz kış evde yumuşak terliğim ayağındadır, giymezsem sertleşiyor 

0 oy
(7,575 puan) tarafından

Ben akşamları vazelin sürüyorum o yumuşatıyor düzenli sürsem daha iyi olacak ama maalesef düzenli sürmüyorum çorapsız gezme oda kurutuyormuş 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
0 oy
8 cevap 210 göst.
11 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honkiponkitoninok (7,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
24 cevap 849 göst.
12 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,123 soru

24,325,547 cevap

345,485 kullanıcı

...