Kızlar benim topuklarım baş parmağım bile kuruyor taş olup yarılıyor pedikür yapıyorum yarılıp yara oluyor 1 ay basamıyorum ve pedikürden 10 gün bile geçmeden eski haline dönüyor ya hayret edersiniz ne yapmalıyım
Kelin ilacı olsa başına sürer. Aynı şeyden bende muzdaripim. Benim de yarıldı dediğin gibi 1 ay topalladim resmen basamadim üstüne. Sanki canım o küçücük yariktan çıkıyordu. Geceleri uyumadan önce nemlendirici sürüp silikon çorap giydim üstüne kendi coraplarimi giydim bir kaç gece öyle devam ettim de öyle ağrısı dindi. Ama yarık hala duruyor tabi. Çorap dayanmıyor ayağıma 2 3 giyise topuktan deliniyor.
Yemin bide utanıyorum eşimden felan ve topuklu giyince de aynı şekil yani pedikürle yarıklar kanıyor aynen topallıyorum allahım ya bu kadınlar ne kadar çilesi var
Ayak peeling kullan . Ve naylon çoraplar çıktı şimdi ondan al . peeling den sonra krem sür o çorabı giy yarım saat dur ve çorapsız durma
Bi onu da deniyim vallahi utanıyorum bi topuklu vs giyemiyorum kız
Çorap alışkanlığın yoktur ondan sürekli öyledir .
Evinde varsa bide bu tarifi dene gliserin+ Gül yağı + yarım limon suyu
Bunu akşamları ayağına sür ovala sonra çorap giy yat sabaha pamuk gibi olur
Çorapla uyumak çok zararlı ya
Canm vala çorabın içinde böyle oluyor anlamadım şeker hastalğm vs de yok niye böyle oluykr
Çorapsız kalmakla alakası yok bence. Ben hep corapliyim yaz kış ama benim de ayaklarım mahfoldu.
Aynen. Yazın olmaz bende. N zmn çorap giymeye başlasam olur. Gratis ten ipek kese almıştım. Onla yapınca 2 -3 gün gidiyor. Sonra başa dönüyoruz
Surekli nemli tutmalisiniz. Bunun baska yolu yok. Ayak kremleri var yogun olanlardan kullanbilirsiniz.
Kız bıktım artık bişşye yaramıyor
Yag sur, zeytinyagi ya da hindistancevizi yagi
Dur bu akşam zeytinyağı da sürim
Yatmadan önce Hindistan cevizi yağı sürüp öyle yat
Tamm dur bunuda deniyim sağol cnm
Ayak maskeleri var ben kullanıyorum. Bir kaç gün içinde bütün ölü deriler dökülüyor. Bebek poposu gibi oluyor sonra 😊
O gece bekletilen mi canım çok zararlıymış bütün kimyasalı çekiyormuş
İyi bir podolog bulursan hiç bir şeyin kalmaz
Yok canım konyada var senin bulunduğun yeri bilmediğim için bende tavsiyede bulundum onlar sadece ayak sorunlarıyla ilgileniyor podoloji vs
Doğrudur bende duydum ama benimki küçük bir yer böyle leyler yok oyuzden burdan yardım istedim gelen tafsiyeleri değerlendircem
İçerisinde üre bulunan krem kullanmalısın evde olsaydım ismini atardım
Sakın ayak maskesi yapma yatım yamalak soyar daha sonrası daha fazla kuruluk olur öyle şeyler alıştırma onlar zararlı ve sonuçta bir sağlık sektöründe değil kozmetik bulunuyor onlR
Evet bende dedim zwrarlı
agartanın topuk kremi var onu kullanıyorum
Mixa diye bir krem var ben cok memnunum. Ama turkiyede var mi bilmiyorum. Mixa kirmizi beyaz ambalajli
Evet canim
Lapitak marka topuk çatlak kremi anneminde öyle bir sorunu vardı çok memnun kaldı canım
Tamm canm sağol
Eczaneden mi aldınız
Gratisten aldık canım trenyolda falan da var
Tamam canım sağol
Homm bitkiselin scrup birkaç ürünü daha var hem yariklara iyi geliyor hemde yumuşacık yapıyor resim bulablrsem ekleycegm
Topuk törpüsü var güzel yapiyor düzenli kullanılmasi lazim.dusta yao çıkınca vazelin hindistan cevizi yağı hangisi varsa sur.uzerine corap
Clasy ayak kremi ya da vazelin aykalarina gece sur yat peeling uygula ayak maskeleri var terlik git evin icinde
Belki cooook saçma koca karı işi gelecek ama arkadaşımın öyleydi bastığı halı bile kan içinde kalırdı bitane teyze ona oğlunu bir mermerin üzerine çişini yaptır çıplak ayakla o çise bas biraz dur ve ayağını yıka demişti arkadaşım bir kaç gün denedi hatta ben gülmüştüm sidikli karı sidikle işin bitene kadar evden çıkma vs diye ama gulmemle kaldım ayağı 1 ay sürmeden iyileşti yarıklar kapandı şimdi hicbiseyi yok
Ay çok güldüm kız son çare yaparız
Valla bende gülmüştüm arkadaşımı hatta cisli bayan diye kaydetmiştim telefona ozaman:)))
Düzenli kuaföre git pedikür yaptır
Kız yapıyorum yarılıyor işte ayağma basamıyorum 10 güne kqlmaz eski haline dönüyor
Vazelin sür corap giy cok suya sokma ayaklarını. Yazın benmde cok aşırı çatlıyor hep suda diye ama vazelin sürünce daha iyi oluyor yumusuyor. Zamanla düzeliyor
Yaz kış evde yumuşak terliğim ayağındadır, giymezsem sertleşiyor
Ben akşamları vazelin sürüyorum o yumuşatıyor düzenli sürsem daha iyi olacak ama maalesef düzenli sürmüyorum çorapsız gezme oda kurutuyormuş
1,488,123 soru
24,325,547 cevap
345,485 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın