Ne yaptınız kızlar başvurdunuz mu
Ben çok arada kaldım maaşıma 30 bin desek annem başvur diyor yılda iki defa zam oluyor yerinde durmuyor taksit diyorum olsun ilk sene zor olur sonra zor gelmez diyor
Kiraya verilse keşke gene iyi haberlerde çıktı veriliyormuş kiraya vs diyor varmi sizin bilginiz
Siz napicaksinz
Ciktida 😄😄
Şimdiden düşünmek gerek
Çıkarsa sen almazsin yedeğe verirler ama arkadaşın da dediği gibi çıkma ihtimali yok denecek kadar az
Neden ki
Valla ablam hem dul hem evi yok hem cocuklqri var ona cikmadiysa 😀
Biraz torpil yani öncelik sırası var birazda şans
Ben bir göz attım Ankara'nın uzak ilçelerinde hep 😄 Koşulları da sağlamıyorum
İstanbul ama neresi belli değil kiraya verilirse iyi olur benim için
İstanbul'da her yer değerli her yer merkezi ama Ankara'da durum aynı değil
Canım sen bilgili kadınsın acaba bu TOKİ öbürleri gibi değil diyorlar ismin çıkınca sozleşme peşinat taksit başliyor diyen çok öylemi olacak acaba kat belli değil teslimat belli değil nasıl olacak diye kafam karışık @indigo bilgin varmı
Estağfurullah canım. Bu kadarını bilmiyorum. Ama başvuru koşullarının yazdığı bir sayfa vardı orada ödeme şekli de yazıyordur belki
Başvuru yaptım inşallah banada isteyen herkese nasip olur 🤲
Bizde basvurduk insallah nasip olur öbur türlu tek maasla ev almamiz cok zor
Taksitleri zamlnmasi kötü
İnşallah yüksek olmaz bide umarım kiraya verilir
Daha dört sene öncekilerin temelleri atılmadı diyolar çok netlik yok gibi geliyor bana açıkçası girmem belirsiz işlere
4-5 sene önce yakınım yazıldı ona çıktı şimdi kiraya veriyor 30.000 kira İstanbul’da, Çok da hesaplı diyor çıkan herkes
Geçmiş zaman TOKİleri de kiraya verilmez yazıyordu ama herkes kiraya verdi bunda da yine esneme payı olacaktır siz yazın da hele bir çıksın, bugün için Ödeme miktarı nasıl cazipse her zaman o şekilde olacaktır enflasyona göre yine bize cazip gelir
Canim yapin sartlara uygunsaniz kiraya verilimez diye bisey gormedim ben verilmese bile baska turlu 30 bin maasla ev alabilecek misin kira odemiis gibi odersin nolcak fiyatlari uygun zamlar da memur zammina oranla yapilacak ayrica ozel sektor degil devletin yaptigi bi imkan kimseyi madur etmezler ona gore en dusuk butceyle katilan kisinin bile odeyebilecegi bi zam miktari eklerler illaki cunku baska turlu kimse tokiden ev almaz ki bu zamana kadad madur kimse gormedim ben tek sorun surec cok ucun 240 ay diyo 20 sene yapar yapilandirma da yok diyolar
Yapılandırma derken para verip kapatmak mi
Aynen
Evet süre uzun gerçekten
Bilemedm ya başvurdum artık şansa bakalım
2+1 yada 1+1 kendimiz mi seçiyoruz şansa mi oda
Onu da bilmiyorum heralde konut almak icin bi kura cekilecek sonra herkes istedigi konutu sececek onlarin icinden yine kura cekilecek sanirim tahminim boyle
Kiraya veriliyor verilmiyo diyen yalan söylüyor ben 2019 da başvuru yaptım ayninseyler bize de dendi 2023 de bize teslim edildi çoğu kiraya vermiş geriye kalan da devretmiş hem borcu hemde ekstradan para alıp cebe indirdiler 17 blok var çoğunluğu bu sekil bizim blokta 20 ev var 3 kişi ev sahibi olarak oturuyoruz kalanı kira ilk günden beri
Nasıl yani aylık ödeme mi 60 bin
Yok hayır kalan paranın. Üstüne 60 bin zam geldi 6 ayda bir katlanıyor yani
Temmuzda Allah bilir ne kadar gelecekti biz borç yapıp kapattik
Anladım bilmiyorum banada ailem basvur dedi ben istemedim bi başvurduk bakalim hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah nasip olur
Cnm bende çalışmiyorum 5 bin nafaka alıyorum, tokiye başvurdum eğer ev çıkarsa 300 peşinatım var okadar veririm ama kiraya verene kadar ödemelerde biraz sıkıntı çekerim babam verir belki ama kiraya verdikden sonra ödemeler rahat olur benim için umarim, herkez için hakkında hayirlisi neyse rabbim nasip etsin isteyene ev versin
Aynısını düşündüm
Ben nafaka almıyorum vermiyor yüzsüz.
Neysede
İşte ödeyebilir miyim aldığım maaşla hem çocuk okutmak.
Taksit böyle kalsa neyse çok artarmi acaba bunlar korkutuyor yada 1+1 için mi başvursam
Evet kiraya vermek mükemmel olur
Bide 2+1 yada 1+1 oda mi şansa
Biz seçim yapamıyor o daireleri kendileri ayarlayıp veriyor 1+1 2+1 bakalm çıkarsa ne cokacakyhayirlisi
Ama şimdi iki milyona aldik diyelim 20 sene sonra 7-8 milyon olucak hemde ev eskicek diyorlar
1,489,168 soru
24,340,630 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın