0 oy
225 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8,278 puan) tarafından

image

herkese hayırlı sabahlar öncelikle.ben yeni hamile olduğumu öğrendim daha istemiyorduk şimdi ama olan oldu artık.simdiden çok endişeliyim uykularım kaçıyor doğunca iki çocukla ne yapacağım diye.oglum 3 yas 4 aylık .yani karnımdaki doğunca oğlum tam 4 yaşında olacak.oğlum okula başlayınca küçük 2 yaşında olur.her şeyi düşünüp stres oluyorum.lutfen rahatlatıcı bir şeyler söyler misiniz?bu arada yaşım 26. İkinciyi oğlum 6  7 yaşına girsin öyle düşünüyordum ama olmadı maalesef.

5 Cevaplar

0 oy
(1,999 puan) tarafından

bizim kiz 10 yas ilmak uzere iki ayi kaldi yani. oglan 3  bucuk yas oldu. ilk 18 20 ay sorunsuz cunku ufak bir halttan anlamiyordu . buyugun istedigi oluyirdu yardimi da oluyordu. ama suan yani iki yas sonrasinda  evde kaos kavga gurultu hakim. herseyin kavgasi cikiyor cunku ufak da artik buyudu ve herseyin hakimi o olsun istio. buyuk de evin patronu olmaya alisikti haliyle artik ayni evin icinde iki ortak olarak yasamalari cok zor oluo. 

senin yas farki bi tik daha az belki bu sorun bukadar buyuk olmaz . sadece ikisinede yetismek icin baya sen yorulursun ama inan bu daha kolay.

(1,999 puan) tarafından

butun binaya rezil oluyiruz evde bagris cigris kiyamet . bisi duyanlar etraf bazen sosyal hizmetleri arayip bu cocuuklara eziyet edilio diye bizi sikayet edermi acaba diye korkuyorum bazen 😂😂onlar kavga ettikce bende geriliyorum bi birine bi birine bazen bogazlarim agrio laf anlatayim derdime. o ona bagirio bu huna ben ikisine evimiz timarhane gibi oluo. yas farki az olsa belki ben daha vok yorulurdum iki kucuk cocuga bakmaktan. ama kaos daha az olurdu sanki

(8,278 puan) tarafından

Seninkilerin arası bayağı varmış aslında kolay olması gerekirdi kızın büyükmüş ama demek ki belli olmuyo hiç 

(1,999 puan) tarafından

arasi cok evet kolayligi buyugu bakima muhtac degil kalkar kendi kendine biseyler isitir yer mesela icabinda .  ama kavga dovus bozde oluo.  sabah mesela kizin boyalarini oglum almis renkleri karistirmis parmak biyasi tarzinda bir biya cesiti. simdi kizim uyaninca kavga cikacak oyle gorunce. tabletteki kizin oyunlarina girip puanlarini dusurmus karakterlerini silmis o ayri bir kavga meselesi olacak . daha henuz uyanmadi ablamiz:)

(13,692 puan) tarafından

Valla Canan bence ilk çocuğun karakteriyle alakalı bence biraz. Benimkilerin arası 2.5 yaş biliyorsun büyük oğlan küçük kız aman Allahım vallahi bu sene rahatladım biraz oda büyük oğlan tam gün okula gidiyor servisle gidip geliyor öyle rahatladık yani. Şuan küçük Ocak sonunda 3olacak büyükte 5.5 işte. Aynı Bizimde bağrış çığırış 

-Reklam-
0 oy
(3,743 puan) tarafından

Bence çocuğun çokta küçük değil ve emin ol yaparsın üstesinden gelirsin yaşın küçük ikisinide büyütürsün 30a gelince rahat edersin benimde oğlum 2 yaşındaydı isteyerek hamile kaldım kızım 5. 5 aylık oldu bile tabiki yorucu ama inan Allah güç kuvvet veriyor 2. Çocuk olana kadar ki isteyerek hamile kalmama rağmen ne yapacağım korkusu oluyordu ama aşılıyorsun bundan sonrası için iyi korunursun istemiyorsan eğer ve düşünüp hamileliğini zehir etme kendine hiç 

(8,278 puan) tarafından

İnşallah dediğin gibi olur canım . maşallah Allah bağışlasın seninkileri de .dışarı bir yere nasıl çıkabiliyorsun canım ikisi de küçükmüş 

(3,743 puan) tarafından

Arabamız var eşim olmadan çıkmıyorum 

0 oy
(770 puan) tarafından

Korkma canım ya hayırlı olsun seninki yine büyükmüş her şeyi anlayabilecek ki asla benim kızım 20 aylık da doğum yaptığımda benimki de plansız olmuştu ben bile atlattıysam o süreçleri sen çok rahat atlatırsın

(8,278 puan) tarafından

İnşallah canım dediğin gibi olur . öğrendiğim günden beri oturtup ağlıyorum 

0 oy
(2,271 puan) tarafından

Benimkiler ikiz be canım. Düşün halimi 🤭 zor da olsa büyüyüp gidiyorlar. Evet insan zorlanıyor bakamam diye düşünüyor ama inan başa gelince paşa paşa bakıyorsun  .  Öncelikle kötü düşünme oğlun çokta küçük değilmiş.  Kreşe verme şansın varsa çocuk doğduktan sonra büyüğü kreşe verir küçükle gündüzleri ilgilenirsin zaten 5 yaşında okula başlıyorlar.  Kafana takma kötü değil iyi yanlarını düşün. Olan olmuş artık .hayırlısı olsun 💕

(8,278 puan) tarafından

Kaç  yaşında ikizlerin canım? Allah bağışlasın.baska çocuk düşünür müsün ilerde 

(2,271 puan) tarafından

5 buçuk yaşındalar canım yok başka düşünmüyoruz bize yeterli iki bebe Allah isteyenlere nasip etsin inşallah 

0 oy
(5,717 puan) tarafından

Benimki büyük kız küçük erkek aralarında 4 yaş 2 ay var. Rahat ol. En azından doğum 1.sınıfa denk gelmiyor. Biz şu an iyiyiz ben götürüp getiriyorum anasınıfına. Küçük 1 yaşında. Sıkıntı olmaz rahat ol.

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 298 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
+1 oy
6 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,489,176 soru