0 oy
176 göst.
önce Diğer kategorisinde (224 puan) tarafından

Bakmadığım yer kalmadı cok üzgünüm duası falan varmı

9 Cevaplar

+5 oy
önce (1,641 puan) tarafından

ethem dede ethem dedi gomlegi keten dede sen aldiysan cabuk

getir elinden opem dedemiydi ne 😂😂

önce (163,876 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

önce (224 puan) tarafından

Sana saka gelen bana gelmeyen şeyler baska yere yap aynı sey basına gelebilir 

Gereksiz yete yazma bi'daha rahatsız edıcısın artı verenler ve gülenler neyın kafasında acaba

+1

gereksiz yere atar yapip milleti tersleyecegine biraz kendini gelistirsen de bi zahmet edip arastirsan . bu saka degil ki Türk külturunde yeri olan  halk arasinda uygulanan birsey.  ben gayet normal sekilde insan sayip yazdimda genel kultur sifir onu gectim durduk yere ne atar basiyorsun yani. aman yazanda kabahat. 

Ben kendimi geliştirdim senn geliştir birazcıkta aradım bulamadım o halk arasında uygulanan şeysi ben hıc duymadım nedense

Ethem Dede Hakkında:

cok da gelistirememissin demekki  arastirmayi bile becerememissin :

Ethem Dede, 13. yüzyılda yaşamış bir Türk mutasavvıfıdır. Konya'da doğmuş ve Ahi Evran'ın talebelerinden biri olmuştur. Ethem Dede'nin kerametleri ve manevi gücü, onu halk arasında saygı gören bir figür haline getirmiştir. Ritüelin adının Ethem Dede'ye atfedilmesi, onun manevi gücüne ve yardımına olan inancın bir yansımasıdır.

Ethem Dede ritüeli, Türk kültürünün derinliklerinden gelen bir inanç ve gelenektir. Bu ritüel, insanların kaybolan eşyalarını bulmalarına yardımcı olmak için kullanılan manevi bir uygulamadır ve inananlar arasında hala yaygın olarak pratik edilmektedir.

google kaybolan esya duasi yazdiginda bile dualar cıkıyo dua duadir google yaz youtube yaz bi suru dua cikiyo kayip esyalarla ilgili yazdiklarindan gergin oldugun anlasiliyo gerginlikle zaten bulamazsin küpeni 

-Reklam-
0 oy
önce (99 puan) tarafından

Burda görmüştüm İbrahim Ethem kürkünü giyen kaybolan ..... Bulursam Fatiha okuyacak gibi biseydi 1 saat boyunca eşimin sim kartını aradık oturduğu yere  en son bu geldi aklıma daha lafım bitmeden bulduk  

Ya inşallah Can'ım Benimkide bulunur

0 oy

kızım kocamin tlf saklamis aksam adam sabah ise gidecek tlf yok evi alt usr ettik bulamadik tlf suz ose gitti ben napcam maillerime nasi bakcam diye gitti az omcede telefonu banyoda buldum 🤣🤣 siz ne kaybettiniz oyle dua falan degil yaa tesaduf buldum

yukaridaki kapak sesi kulagina gelse oyle bulur kupeyi😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 oy
önce (7,055 puan) tarafından

Çok inanmam böyle şeylere ama ben de bu platformda benzer bir post gördüm kaybolan alyansım için okudum. 10 gün sonra buldum. 15 aydır kayıptı kendisi 😂

Ya dua diyorum zâten duaya inanıyorum

0 oy
önce (5,169 puan) tarafından

Ezan okunurken 40 kere el hak oku. Kac sene önce maneviyatı yüksek bir eşya kaybetmiştim evi alt üst ettim bulamadım bunu okudum sonraki ezana kadar bulmuştum 

Tamam Can'ım deneyim benim içimde maneviyatı vardı işte

0 oy
önce (902 puan) tarafından

Besmele Fatiha suresi okuya okuya aryrdum oğlumun cevşenimi buldum öyle fayda varmı bilme

Tama tamam canım teşekkürler

0 oy
önce (125 puan) tarafından

Ali İmran Süresi 173. Ayet 7 kere 

450 kere de HasbunAllah ve nimel vekil

Teşekkür ederim Can'ım okuyum

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Kaybettiğim her şeyi helal mal gelir deyip buluyorum. 

Benimkide helal dı inşallah bulurum canım ya

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Kitmirin sana Selami var de hemen gelir

Kız dalga geçmiyorsun dımı

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 1,346 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kubra.mirac (494 puan) tarafından soruldu
0 oy