0 oy
191 göst.
önce Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

2 cocugum var 3 ve 5 yaslarinda onlar icin canimi veririmm ama kendime hakim olamiyorumm en ufak seyde cok bagiriyorum cocujlarima sonrada cok uzuluyorum icim icimi yiyor esimle aramiz cok da duzgun degil cok psikolojik baski uyguluyor bana onlarin birikmisligide cocujlardan cikiyor sanirsam psikiyatriye gidiyordum ilaclar kullaniyordum amabartik gondermiyor esim cok dardayim zordayim hicbirsey degil beni yakan sadece cocuklarima iyi bir anne olamiyorum ya o beni mahvediyor seslerim kisilsin bagiramaz olim onlari uzemeyim allahim ne yapacagim bilmiyorum cok farkli seyler yasiyorumm :(

5 Cevaplar

0 oy
önce (527 puan) tarafından

Benimkilerinde aralığı az ikiside küçük zaman zaman bence tüm annelerde oluyor ama onemli olan karşıdaki çocuğun günah keçisi olmadığını evebynler arası sorunlardan sorumlu olmadıklarını idrak edebilmek sıkı sıkı sarıl artık bir bireyler ve bağırıp çağırdığında inciniyorlar gönüllerini al her bagiracaginda gözlerini kapat bir on saniye say nefes al 

-Reklam-
0 oy
önce (671 puan) tarafından

Aynı beni anlattin canım biri iki buçuk yaş diğeri bir yas eşten destek görmeyince insan hicbiseye tahammül edemiyor en ufak biseyde çocuklardan sinirini çıkarıyor Allah yardimcimiz olsun 

0 oy
önce (3,642 puan) tarafından

Al benden de okadar bnde sakon bir anne olmayı insan olmayi istiyorum ama her gör ki bizi ne hale getiriyorlar snrada bizde onlar gbi kendimizi sucluyoruz kendimize kiziyoruz 

0 oy
önce (935 puan) tarafından

Benim tek çocuk bence iki çocuk bakmak daha rahat sen bir de tek çocuk bak oooo anlatamam en azından sizinkiler birbiriyle uğraşıyor tek olunca direk yedi yirmidort senle uğraşıyor 

önce (695 puan) tarafından

Bu dertteyim bende bir diyorum 2. Olsun onunla ilgilenir beni rahat bırakır. Ama destek olmadığı için inada korkuyorum istemiyorum ne olacak bilmiyorum 

Yapabilen hemen yapsın kardeş benimki çok büyüdü 7. Yaşta ne yapacak kardesi

önce (695 puan) tarafından

Bir arkadaşım 7 yaşında 2. Yaptı çok rahatım dedi. Benim kızda 4.5 yaşında bilmiyorum eşim hiç birşeyde destekçi değil oyuzden gözüm kesmiyor 

Benim çocuğum kendi bakar onderece de çocuk doğurmak zor gerçekten 

0 oy
önce (5,161 puan) tarafından

Cok amin diyorum bende son sozlerinize

önce (34 puan) tarafından

bin beterini bende size diliyorumm :)

önce (5,161 puan) tarafından

Ben sen değilim sen kendine ettin bende çok amin dedim 😊 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 364 göst.