0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (3,503 puan) tarafından

Ağustos ayında bizim burada fuar vardı. 1 ay boyunca devam etti haliyle ve birçok sanatçı geldi konsere ücretsizdi. Bir gün. Gökhan Türkmen geldi çocukları annene bırakıp gidelim dedim. Götürmedi çok kalabalık olur park yeri bulamayız bir sürü ** kopuk olur vs paralı bir yere gelsin götüreyim dedi. Bu lafı dedikten iki gün sonra baktım paralı geliyor Gökhan Türkmen. Aha dedim paralı gelsin götüreyim diyordun al geliyor hadi götür. Önce tamam al biletleri dedi sonra da daha çok varmış yaa dedi öyle diyince bende almadım. Şimdi konsere 3 gün kaldı ve eşimden ses yok illaki instagram da karşısına reklam olarak çıkıyordur. Götürmezse siz olsanız ne yapardınız.

6 Cevaplar

0 oy
(2,187 puan) tarafından

Biletleri alıp gidiyoruz demek zor olmasın sizin için

(3,503 puan) tarafından

Ben alır gidiyoruz derim ama hadi biletleri aldım çok istiyordun gidelim demesini istiyorum. Aslında önemli olan konser değil hatırlanmak. 

(2,187 puan) tarafından
+1

Erkekler böyle şeylere önem vermediği için takılmazlar ince detaylar biz kadınların işi erkeklerin değil

(3,503 puan) tarafından

Niye ya azcık ince düşünseler ne oluyor ki 😄 

(2,187 puan) tarafından

Yaradılışları böyle ne ywzık ki

-Reklam-
0 oy
(10,202 puan) tarafından

Konser sevmem ben bir şey yapmak istemiyodu onada alıştırdım gidiyo artik

0 oy
(919 puan) tarafından

Konser ortamını sevmediğim için bişey demem aranızda problem etmesi haksızlık olur 

0 oy
(5,508 puan) tarafından

1 ay olmuştur gittik arkadaş davet etti kızlar olarak.okey deyince eslerimiz iyileşmez onlarda tıpış tıpış geldiker  cocuguda bıraktım kayinvalideme 😊

Gezmek olsun bize

0 oy
(601 puan) tarafından

Demek istediğin şey aslında sana ve senin ilgi duyduğun istediğin bişeye sırf sen istiyorsun diye üstüne düşmesi.. bu insana çok değerli hissettiriyor ama çoğu kez Erkeklere Domestos diyoruz domates anlıyorlar sizde leb deyip de leblebi anlamasını beklemeyin bence.. konser fikri senden çıktığı için o nasılsa konuyu açar diye bekliyor olabilir belki o sienden sende ondan bekliyorsunuzdur. Hani noldu bizim konser işi diye bi çaktırmadan sor bakalım belki unutmuştur onu demene rağmen bişey yapmazsa çok istediğini bşle bile o zaman gribinin atarsın aslanlar gibi..Bende kirazlı seyleri çok severim sevgiliyken eşim kirazlı ne görse alırdı kirazlı küpe, kirazlı kazak vs şimdi ağzımla bişey diyorum onu bile almıyo bazen 😂 zaten ağzınla söyleyim de neremle yeyim 😏

(3,503 puan) tarafından

Herkesin her dediğini aklında tutuyor da benim bir dediğimi aklında tutamıyor 😄 sinir oluyorum bende içimden demek gelmiyor. 

0 oy
(6,959 puan) tarafından

Maalesef erkek beğni sizin düşündüğünüz gbi çalışmıyo . Erkeklere komut vericeksin bileti al gibi gbi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 435 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (8,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 976 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,351 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,264 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde SL (1,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 497 göst.