Az önce acilden geldim ishal olmuştum akşam üstü de kasıktan bele vuran şiddetli ağrım oldu
Doktor alt muayene nts idrar testi hepsine baktı temiz dedi
Sadece prostegan yazdı başka birşey yok dedi o zaman bu sancı ne bu kadar sordum birşey gözükmüyor dedi
Napacagim bilemiyorum çok sancım var
26 haftalık hamileyim
Erken doğumu önlemek amacıyla vermiştir sorun yok dediyse için temiz olsun o an gittiğin de sancı görünmüyorduysa bir şey yok demiş de olabilir bence Aralık tut ona göre hastane de bekle sancı geldiğinde nst taksinlar düzenli mi ama onu takip et önce yalancı sancı da olabilir 5 dakika da bir 10 dakika da bir mi geliyor dinlenince geçiyor mu bu haftalar da yalancı sancı çok olur bel ağrısı hamilelikte yükten oluyor kaşık ağrısı da enfeksiyondan oluyordu bende ve tanıdıklarım da sancı olduguna eminmisin
Sancı yok denildi kasıktan bele vuran ağrım.var sonuçlar temiz denildi başka birşey demedi
Enfeksiyon var mı bence orada bekle sancın oldugunnda alsınlar enfeksiyonuna kanına falan bakmadılar mi hamilelikte herkeste enfeksiyon oluyor bende doğum sanardim o ağrıları bel ağrısı yük öne bindiği için oluyor doğum agrisi olduğunda butun agrilardan ayırt edebiliyorsun onu öyle bir ağrı Protestan vermişler zaten sancı da olsa ictiysen durur da düzenli giriyormu kaç saatte bir geliyor sancin
Sancım yok öyle adet ağrısı gibi kasıkta olan ağrım var
Gönderdiler kan idrar temiz muayene temiz Bebek gayet iyi enfeksiyon yok denildi ama kuyruk sokumu ağrım çok
1,487,737 soru
24,319,904 cevap
345,266 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın