Ben 1 senelik evliyim ve hamile kalmak istiyorum ne gibi önerileriniz olur
Ovulyasyon gunlerini degerlendir . 1 gun bos bir gun dolu iliskiye girr. Rabbim nasip etsin
önce bir kadın doğuma git muayene ol, folik asit içmeye başla
çocuk olacak ilk aydan gebe kalacam diye stres yapma. keyfine bak. çocuk yapma odaklı olma, bu bir görev değil. aşkla yap çocuğu 💙
Kesinlikle katılıyorum
Rahim filmi çektir tek çözüm stres yapma stres çok erkiliyor hormonlari sağlıklı beslenme falan yalan inanmeistedigini ye kadın doğum uzmanı yardimiyla folik asit başlatılıyor bir de yumurtalık çalışması için ve gerçekten bir yıl çok erken çocuk yapmak icin strese girme Allah ne zaman nasip ettiyse o gün olur 5 yıl sonra olan duydum burda yoktan var eden Allah bir sorun yoksa evlat verecektir sana dua et Allah'a kalbini yakın tut benim bir buçuk yıl sonra oldu çocuğum sana böyle birinden tavsiye vereyim rahim filmi çektirdim sol yumurtaligim tikaliymis bende bilmiyordum
Adetin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki, düzenli su tüketimi, hadi bakalım bu ay olacak mı diye ilişki yaşamamak, adet yaklaştıkça belirti aramaya başlamamak, olacak mı olmayacak mı diye düşünüp durmamak, adet günü geçmeden test yapmamak. Bunlardan önce karı koca genel bi kontrolden geçmek.
1. Kadın doğuma kontrol (kist vs için) 2).folik asit kullanımı düzenli 3.ovülasyon takibi 4.sarımsak ve kabak çekirdeği tüketimi
1,488,147 soru
24,325,894 cevap
345,494 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın