Annem için başvuru yaptım ama mesaj gelmedi ne yapmam lazım
Birde mesela mesaj gelmeZse annemin adına ben bankaya gidip para yatırabilir miyim annemin yanımda olması şart mı
Lütfen bilenler yazabilir mi
Ben 10 kasim sabah 10 da basvurdum bu gun saat 9 da sms geldi ucreti gknderdim
Siz ne zaman basvuru yaptini yogunluktan dolayi sms gelmesi 24 saat veya 3 gunu buluyormus benimki tam 24 saat sonra geldi
Dün hem kendime hemde anneme. Yaptım bana geldi ama anneme gelmedi
Ayni,evden 2 kisimi,basvurdunuz oluyormu oyle esimde basvursa olurmu
Mesaj banada hemen geldi bence bankayla konuşun
Hemen dediginiz dakikasindami yoksa sabahinami geldi size bide ben basvurdum esimde basvursa olurmu acaba bana cikmazsa ona ciksa olabilirmi acaba
Eşimde başvurdu pazartesi. henüz mesaj gelmedi bakalım yarın gelecek mi bilmiyorum. E devleti kontrol ettin mi canım benim çevremde birkaç kişi başvurdu reddedilmiş öyle yazıyormuş e devlette
Bende cikmiyor basvuru degerlendirmesi ya dunden beri bakiyorum ekran cikmiyor nereden bakicam.acaba bide esimde basvursa ikisi birden iptal.olmazmi oyle duyumlar duydum
TOKİ konut başvurusu yazan yere tıklayıp ordan ekran çıkıyormış orada detaylarda çıkıyormuş. Bizde mesela öyle bişey yazmıyor reddedilmemiş. Bende öyle biliyorum canım aynı haneden 2 kişi başvurursa ikiside iptal oluyormış biriniz deneyin bence şansınızı
Aynen iki kişide iptal oluyormuş bizde o yüzden tek kişi başvurduk dakikaaına olmasada bir kaç saat sonra geldi mesaj ertesi güne kalmadı değerlendiriliyor yazıyordu ama mesaj attılar para için yatırdım bende
Esomde basvurmus dediniz sizinki iptal olmadiki peki
Sizin suan e devlettenn baktiginizda cikiyormu ekran bende cikmiyor
Benımdd görünmüyor
Biz aynı evde değiliz ikâmetkerimiz farklı semtlerde. Ama annemin mesajı gelmedi
Esimle birlikte basvurduk diyen anneye sordum onlarinki iptal oldumu acaba
Bizim reddedilmiş ikametgah diyor yoğunluktan oluyırmuş bankaya gidecek eşim oradan halledilecek. Sürekli kontrol edin sabah birşey yoktu reddedildiğine dair yeni edilmiş
İkiniz basvurdunuz diyemi rededildi acaba
Yok canım sadece eşim yaptı. Bizim burada nerdeyse herkesin bu şekilde iptal olmuş yoğunluktan oluyormuş bankada halledebilirse eşim oraya gidecek bakalım
İkamet olayıysa gidin canım benim kayınçomunda ondan iptal oldu bankadan düzeltti ler başvurusu kabul oldu
Esimde basvursa iptal olurmu ikimizin
Gittik canım bugün TOKİ için 15 Den sonra gelin dedi başvurular tamamen Açılınca o zaman gideceğiz
Yani 25 den sonra esimde basvursa olurmu ikisi birden iptal olmaz degil mi
Canım aynı evden 2 kişi baş vurunca ikisi iptal oluyor diye biliyorum yazılarda hep öyle yazıyor tam bilgim yok ama yanlış yönlendirmeyeyim
Evet canım iptal oluyor yakınlarımısın hep iptal oldu kayınçom aile evinde kayınvalidemde başvuru yaptı onunkini bu gerekçeyle iptal etmişler
1,485,228 soru
24,286,002 cevap
343,041 kullanıcı