0 oy
115 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (785 puan) tarafından

Bebeğim artık kimsede durmuyor yarım saat birine bırakıp sağmak hayal gibi hastalıklar misafirler derken sütüm de baya azaldı günde bi iki kere anca sağıyorum 

Bebeğim ek gıda çok az yiyor gündüz mama içmeye de bi aydır alıstı vicdanım tek damla da olsa sağ diyor ama psikolojim artık kaldırmıyor çok yoruldum 

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,077 puan) tarafından

Ee artık onun günde  3 öğün ek gida yemesi lazım 

önce (785 puan) tarafından

Keşke yese :((( o kadar iştahsız bir bebek ki ek gıdaya başladığımızdan beri ağzını kitliyor iki kaşıktan sonra üçüncü kaşık için ağlamaya başlıyor başını bi tarafa çevirip yememek için elinden geleni yapıp ağlamaya başlıyor. Ne denediysem sevmedi seviyor dediğim şeyi bile ikinci üçüncü yiyişinde ağzını sürmedi ek gıda suan fiyasko ilerliyor doktorlar hep zorlama tadım ayı dedi ama aylar geçiyor bebeğim hala aynı. Ek gıdaya başlar sağımdan kurtulurum diye çok bekledim beklediğim gibi olmadı ilk kızım böyle değildi umarım alışır biran önce 

Valla mecbur yediriyor bende şuan pankek denemesi yapiyoeum eline verip yesin diye 

Bende veriyorum ama emip bırakıyor kek türü şeyleri minik minik ağzına veriyorum kus besler gibi bazen yiyor bazen tükürüyor ilk kızım bu aylarda köfte falan yiyordu pankek yiyordu her bebek farklı maalesef 

Evet bende katiya alıştırmayın çalışıyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (6,464 puan) tarafından

Niye emmiyor mu canım 

Hayır 3 aylıkken meme reddiyle bıraktı maalesef 

0 oy
önce (2,491 puan) tarafından

Cnm hangi sut sagma makinasini kullaniyorsun?

0 oy
önce (5,146 puan) tarafından

Maddi durumun iyiyse eller serbest süt sağma makineleri var yani koltuğa bağlı kalmak zorunda değilsin takıp işlerine devam edersin hem belki gunde 4 5 kere bu şekilde sağım yaparsan sütün çoğalır 

0 oy
önce (15,642 puan) tarafından

Kiz bizimki gunde bir iki ancak emiyor. Once kati gida icin ugrasman gerek hem mamaysa mama ne uzuluyorsun. Sutum var benim ama gunduz okuldayim mama aldim bir aydir cunku oturup sagim yapasim yok gece emiyor gunduz de ben okuldan gelince emiyor arada ekgida ve mama bak gayet keyfi mama sagabilirim de ama istemiyorum benim ruh sagligim da muhim bizt bizt yenidoganken ok ama on aylik olacak bebek icin yok anam.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 493 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde BirMelek (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,159 göst.

Kategoriler

1,484,829 soru

24,280,760 cevap

342,740 kullanıcı

...