Kızlar 40 mevlidi için ikramlık yapacağım menüm de şu şekilde
•İcli köfte
•Sarma
•Borek
•Pogaca
•Browni kurabiye
•Saray helvası
•Cupcake
•Patates salatası belki
Bu şekilde kızlar aynı zamanda lokum ve hediyeliklerimde var magnet Yasin kitabı vs gibi alakası mi menü sizce nasıl 💕🌸🌸
Kaç kişilik bu menü
25 30 canım
İçinden bi pohaca çok gibi duruyor bide tatlı sanki cupcake olmaz yerine bardak kaplarda magnolya tiramisu gibi tatlılar olabilir.
Onuda düşündüm aslında bakalım canım
Menün çok güzelmiş ellerine sağlık bende geleyim 😊 en sevdiğim şeyler var Rabbim kabul etsin inşallah
Ay yakinsan kop gel kız ☺️
Eskişehir'de oturuyorum canım 😊
Menün güzel .
Alternatif olarak çok kalabalık olmayacaksa tavuk pilav sarma salata ayarn da olabilir
Kadınlar arasında olcak canım ikram daha güzel olur dedim masada hazirliycam
karman çorman bi menu hayatim
Sen fikir ver aşko o zaman fikirlere açığım
cupcake browni kurabiye ve saray helvasi 3 crsit tatli ne alak dedirir gelenlere ve birbirinden alakasiz tatlilar icli kofte sarma borek pogaca okey bunlarin yanina serbetli tatli olmali bana gore lokma olur mesela senin saray helvasi yazdigin sey ne benim bildim disi cikolata kaplamali pismaniye
yada klasik mevlut yemegi yap pilav et ayran tatli
Saray helvası evde yapılan kurabiye gibi oluyor pişmaniye gibi değil
bacım ben de geleyim mi😂 valla bak iktamda falam yardımcı olurum, karın tokluğuna gelirim 😍
Gel kız ☺️ ❤️
Off daha ne olsun . Geçen pazar kuzenim mevlut yaptı. Keşkek pilav tatlı ve ayran dağıttı. Bizde öyle yapılır genelde
Kalabalık olursa bizimde öyle olur ama bu kadınlar arasında
Evi küçüktü kadınlar arasındaydı zaten . Ama senin menü gün tabağı gibi olmuş.
Bizde bu şekilde ya ikramlı ya da tavuk pilav şeklinde yapılır bende bu şekilde istiyorum
Afiyet olsun size 💟💟
Beni de cagir nuuu
Ay keşke gelseniz ☺️🌸
Keske🩷🩷menu cok iyi cicegim kirk yasini da gorun insallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ 🌹 🦋 🌸
Bence gayet yeterli canım bende gelsem mi 😁
Ay ne güzel olur 😍
Ahhh vallahi yaa ellerine kollarına sağlık şimdiden Rabbım kabul etsin paşayı size bağışlasın inşallah 🥰🤲
Allah razı olsun ❤️ 🌹 Rabbim sanada bir paşa nasip etsin inşallah ❤️
Senden de canım amin amin 💜
Hulyammm nasilsin cicegim kalp atisini duydunuz mu🫠
İyiyim çok şükür balım Allah razı olsun midem beni mahf etti nagişim yaa sorma 🥺 çok şükür canım duyduk 🥰
Benimde Çarşamba misafirim var fikir çalmaya geldim 🙈😀
Kolay gelsin sana da ❤️
Sağol canım 🌸
Canım bence ilk 5 çok iyi birde salatayı ekle 1 tane de tatlı çeşiti yani ekstra saray helvası ve cupcake yapma yine sen bilirsin tabii ❤️ tatlı olarakta ya tulumba ya baklava ya da başka şerbetli tatlı sanki daha iyi olur ❤️🧿
Şekerpare olur mu kız
Olur kız niye olmasın. Eline sağlık şimdiden sağlıkla büyüsün bol uykuları olsun. Becerikli hatunsun 😄
Ay teşekkür ederim şekerim ❤️ 😍 çocuklar olmasa daha yaparım da çocuklar beni durduran 🤣
Ellerine saglik bebegim reyhan serbeti yap bi de
Olabilir aslında canım
Güzel menü canım eline sağlık
Teşekkür ederim canım ❤️ ❤️
Ben bu kadar ikramlığı pişiremem ya zor kız bunları yapmak. Biz mevlütte de kalabalığa da pide attırıyoruz yanına salata ayran tatlı. 1 2 kg kaşar alıp rendeliyoruz birkaç kg ıspanak. Karışık pide 🤷 ama menü güzel gelsem de yesem
Ben severim yapmayı annem de gelecek ya o yardım eder 😍☺️
Helva browni kurabiye patates salatası falan Mevlüt’e uyumlu bulmuyorum pek ben bizim klasik tavuklu pilav sarma baklava ve su böreği olur bide hediyelik lokum vs dağıtılır bu kadar. Siz 25-30 kişi demişsiniz ama bizim 60-70 kişi olur ondan bu şekilde tercih ederiz. Yine de içli köfte vs uğraştırıcı
Cagirsam benimde olur da ben yakınları cagircam sadece
Bana para versen ben mevlut için bunları yapmazdim disardan soylerdim 😃
Kötümü kız niye
Ben uğraşmam ki onu bunu yap ee kendime bebeğe ne zman ayırcam yoramam kendimi
Biri benden mi bahsetti 🥹😅
Çok güzel ama fazla değil mi ya
Aşkım dolu dolu olsun 😍☺️
Ellerine sağlık şimdiden bebiş 😘
Brownie ve cupcake cok.ayni
Eleyim mi onları
İlk dört güzel cnm patates salatası yerine Rus salatası yap veya yoğurtlu başka alternatif diğer ikramliklarin yanında iyi olur tatlı olarakta gül tatlısı çok şık durur diğer üç cesidide aratmaz
Onu hiç yapmadım riske atmak istemiyorum şekerparem güzeldir
Kolay gelsin şimdiden Allah kabul etsin bebişin ömrü sağlıklı bereketli olsun
Menü güzel ama bence tatlılarda bi tutarsızlık var . İkisini çıkarıp şekerpare yapabilirsin hem şerbetli hem kolay
Tereyağı yerine margarin de kullanabilirsin daha güzel oluyor
Kız bu benim tarif ya 🤣🤣 bende böyle yaparım benimde şekerparem meşhurdur
🤣🤣🤣🤣 şansa bak ya
Yıllar önce yazmışım deftere. defterin halinden de belli 🤣
Hatta orjinalinde sıvıyağ da var ama ben koymam daha güzel oluyor koymayinca ☺️
1,489,667 soru
24,347,294 cevap
346,303 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın