29 ekim de çocuklar kırmızı beyaz giyecekti bendede iki tane Sweat vardı.gruba yazdım bir günlük için giyebilir diye sonra okulda karşılaştık unuttum dedi bende önemli değil abla daha sonra getirirsin dedim daha gelmedi Büyük kızım giyince küçüğü benimki nerde diye soruyor nasıl isteyebilirim arkadaşlar ben gün birlik kullansın geri versin diye verdim geri gelmedi sorun değil kalsın ama ben böyle şeyleri sevmiyorum iyi niyetimi suistimal edilmesini
Açık açık söyle çocuklar birbirini kıskanıyor getir de çekinmeyin bu kadar
Onun düşünüp getirmesi lazım değil mi beni neden bu duruma sokuyor insanlar
Kız düşünmezler onlar sen isteyeceksin mecburen zor bişey değil ki hem yaz iste yani getirecek mecburen
Canım benim çünkü affedersin ama bizim anlimizda saf enayi yazılıyor benim gorumcem de Süpürge makinamin başlığını istedi ben alana kadar (haftaya almış olacağım) sana verecegim dedi 3 ay oldu henüz ses yok bende söylemeye cekiniyorum valla çünkü biraz belalı biri benim yedek var kullanıyorum ama o başlık halilarima çok iyi geliyor du 🥹 kaç gündür ha isticem diyorum bosver diyorum bencillik yapma kullansin diyorum 🥹
Ya niye bencillik olsun onların yaptığı ayıp değil de senin istemen mi ayıp olacak kimse de bir çöpüm kalsın istemem geri getirmemek ayıp zaten
iste canim
bana lazim deyin. her ikiniz icinde supurge basliginida hirkayi sweetide. cocuklarim takim giymek istio de biri giymeyince oburude giymio lazim dersin
Söylemeye cekinmiyorsan istemekten de çekinme sonra enayi yerine koyuyorlar ha bire biniyorlar birde yani kaç gün geçmiş aradan sende bence verme cocuklarinin kiyafetini eğer kullanmıyorsan ver bilemezsin **** veya bit bulaştırır kurtulamazsin
Haklısın bana ders oldu bir daha böyle bişey yapmam
Yapma canım valla ama eğer baktın ihtiyacı olan birileri varsa ver elbet ama insan bir çekinir yani kadının kiyafetini vereyim der ayıp sonuç ta onun böyle cekinmesi gerekiyor ken sen cekiniyorsun bence sende kalsn gerek kalmadi ohoooooii falan de çocuğum durmadan ağladı kiskandi kardeşini ha bire bekledm gelecek diye getirmedin bende mecburen yenisini aldım falan de ben olsam öyle yapardım en azından yaptığının yanlış olduğunu anlar
Verdiğim tirsortu ne yaptınız de vermedinizde ben bı günlük için vermiştim de çocuğum istiyor de
Özelden değil gruptan iste. Belki utanıp getirir.
Açıkça iste direk söyle
Benim komşum kızımın pembe lila zıbınlarını oğluna istedi ama bunlar kız rengi olmaz dedim olsun içinden giysin ne olacak dedi. Ben normalde kızımın kıyafetlerinin yarısını istedi verdin. İkinci çocuğum olursa diye sakladıklarım vardı bu da onlardandı. Giydir geri ver dedim iki yıl geçti vermedi bende bi arkadaşımın kızı olacak ona yollayacağım alabilir miyim dedim. Aaaaaa ben onları köye yolladım dedi ben sana bana geri ver demedim mi dedim çok kötü olmuştu giydirmezsin diye verdim birine dedi. Kötü olacak şekilde kullanmasaydın emanet ve ben sana geri ver demiştim dedim. Aynısını alırım sana dedi. Alamayacak durumda değilim hatırası var önemseyip sakladım dedim. Alacak yıllar geçti alacak. Bak şimdi yine aklıma geldi sinir oldum.
Valla bu kadar zaman getirmeyen insandan çekinilmez asla çekinme iste. Haddini bilsin herkes kıymeti yok tabiki ama işini gör diye verilen şey iş bittiği gibi verilir. Bir gun gecikir iki gün gecikir haftalarca gelmiyorsa üstüne konmak istemiş derim
İşte bu yüzden bazen iyilik yapsın gelir ama kırk defa düşünürsün düşüncesiz insanlar yüzünden
Nasıl gruba giyebilirler yazdıysaniz öylede geri getirin yazabilirsiniz bence cekinicek bişey yok
Herkesin olduğu gruba yaz çekinme
1,488,181 soru
24,326,421 cevap
345,510 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın