0 oy
131 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (23 puan) tarafından

En sın 2 ekimde adet oldum adetim 3 gün gecikti test yaptım çıktı 5 haftalık gebe oluyorum adetime göre bugün kadın doğuma gittim alttan ultrason yaptırdı kese var ama bebek daha oluşmamış dedi 1 hafta sonra gel dedi normalmi acaba

8 Cevaplar

0 oy
(4,703 puan) tarafından

İnşallah sıkıntı yoktur canım. Muhtemelen haftaya görünür. Benim de 2 sene önce son adet tarihim 2 ekimdi ve 28 haziranda doğum yapmıştım. Darısı sağlıkla başına İnşallah ❤️🫠

-Reklam-
0 oy
(7,571 puan) tarafından

Çok normal. 

7. haftadan sonra netleşiyor bebek de kalp atışı da.

(23 puan) tarafından

İnşallah bi tedirgin oldum 

0 oy
(1,588 puan) tarafından

Benimde 5 haftada kese göründü daha sonra bebeği gördük normal bir durum , sağlıklı olur inşallah 

0 oy
(1,710 puan) tarafından

Bizde 4 5 haftalıken galiba öyleydi kese gördük sonra kalp atışı bebeği gördük 7 haftalıktı :))) 

0 oy
tarafından

Çok normal canım 8 haftaya kadar kapl atışı duyulur inşallah 

0 oy
(1,540 puan) tarafından

Yolk kesesi varmı 

(23 puan) tarafından

Anlamadım 

(1,540 puan) tarafından

Kese görünce doktor yolk kesesi yani bebeği besleyecek kese var die söyler genelde

0 oy
(53 puan) tarafından

Evet canım gayet normal Ben de Senin gibi gittiğimde beş haftalıktı Kese vardır bebek yoktu bana iki hafta sonra gel dedi iki hafta sonra gittiğimde çok şükür bebeği de gördüm kalp atışını da duydum Ben de sizin yerinizde olsam iki hafta sonra giderim bazen geç delenme oluyor sonra insan sıkıntıya giriyor İnşallah siz de gittiğinizde görürsünüz

(23 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederim 

0 oy
(7,380 puan) tarafından

Bence haftan kucuk daha olusur 6+2 vajinal ultrasonla zor gozukmustu oglum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 496 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 255 göst.
25 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.

Kategoriler

1,489,200 soru

24,340,973 cevap

346,048 kullanıcı

...