En sın 2 ekimde adet oldum adetim 3 gün gecikti test yaptım çıktı 5 haftalık gebe oluyorum adetime göre bugün kadın doğuma gittim alttan ultrason yaptırdı kese var ama bebek daha oluşmamış dedi 1 hafta sonra gel dedi normalmi acaba
İnşallah sıkıntı yoktur canım. Muhtemelen haftaya görünür. Benim de 2 sene önce son adet tarihim 2 ekimdi ve 28 haziranda doğum yapmıştım. Darısı sağlıkla başına İnşallah ❤️🫠
Çok normal.
7. haftadan sonra netleşiyor bebek de kalp atışı da.
İnşallah bi tedirgin oldum
Benimde 5 haftada kese göründü daha sonra bebeği gördük normal bir durum , sağlıklı olur inşallah
Bizde 4 5 haftalıken galiba öyleydi kese gördük sonra kalp atışı bebeği gördük 7 haftalıktı :)))
Çok normal canım 8 haftaya kadar kapl atışı duyulur inşallah
Yolk kesesi varmı
Anlamadım
Kese görünce doktor yolk kesesi yani bebeği besleyecek kese var die söyler genelde
Evet canım gayet normal Ben de Senin gibi gittiğimde beş haftalıktı Kese vardır bebek yoktu bana iki hafta sonra gel dedi iki hafta sonra gittiğimde çok şükür bebeği de gördüm kalp atışını da duydum Ben de sizin yerinizde olsam iki hafta sonra giderim bazen geç delenme oluyor sonra insan sıkıntıya giriyor İnşallah siz de gittiğinizde görürsünüz
İnşallah teşekkür ederim
Bence haftan kucuk daha olusur 6+2 vajinal ultrasonla zor gozukmustu oglum
1,489,200 soru
24,340,973 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın