0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (706 puan) tarafından

Kızlar sıcak tutan sadece Yün Yorgan bizim onun dışında elyaf var ama hiç tutmuyor, yani başka birşey var mı Yün gibi sıcak tutan? 

8 Cevaplar

0 oy
(7,394 puan) tarafından

Sanmam benimde bir dosegim vardı bozdum küçük oğluma yorgan yapacam

-Reklam-
0 oy
(163,984 puan) tarafından

elektrikki battaniye sicak tutar bide yunden guzeli varmi turkiyeden 4 yorgan 4 yastik getirdim mis gibi

yunmu istiyon

(706 puan) tarafından

Bebeğime yorgan bakıyorm beşiği 75 40 ama bulamıyorum o boyutta kaz tüyü 

yorganik.com.tr adresine gir olcuye gore yapiyolar orda

(706 puan) tarafından

Temiz yapıyorlar mı peki güvenilir mi o konuda hani tüy vs dökme olsun 

internet sitelerine bak facebook instagram 

0 oy
(17,633 puan) tarafından

Ben kaz tüyü kullaniyorum. Yün gibi ağır değil, hatta elyaftan daha hafif. Sıcaklık olarak hepsinden daha sıcak tutuyor. Tavsiye ederim çok iyi. 

(17,633 puan) tarafından

Yorganı tüm haliyle makineye atıyorsun. Madame Coco ve english home gibi yerlerde oluyor. Kaz tüyü oranına dikkat et. Ben yüzde yüz kaz tüyü dolgulu aldim. English home dan almıştım. 

(706 puan) tarafından

Sırt tüyü az gidi tüyü çok olmalı diyorlar bulamıyorum 

(17,633 puan) tarafından

Benimki yüzde 90 gidik, yüze 10 sırt tüyü. Ben alalı 10 seneden fazla oldu. O zaman o kadar ucuzduki alipta kenara koymadığıma pişman oldum. 

(706 puan) tarafından

Memnun musunuz tüy felan döküyor mu bide nereden aldınız acaba

(17,633 puan) tarafından

English home dan almıştım ben. Çok az tüy döktü. Yorganı inceltecek kadar değil. 

0 oy
(5,540 puan) tarafından

Kiz biz piseriz onla 

0 oy
(2,004 puan) tarafından

silikon yorgan en rahat ve temizi. at makinaya yikamsin bikac saate kurusun. haff yun yorgan essek olusu gibi . yunu temizlemesi dert ugrasmasi dert

0 oy
(472 puan) tarafından

Ben üstüme yün yorgan atamıyorum çünkü altında nefes alamıyorum ağır biraz ama eşim de çok seviyor o yüzden o üzerine yorgan atıyor ben de elyaf yorgan atıyorum yani bana göre elyaf yorgan sıcak tutuyor beni

0 oy
(1,588 puan) tarafından

Elyaf Yorgan daha sıcak tutmuyor mu ya ben elyafla çok terliyorum, pamuk yorganım var o terletmiyor sıcak da tutuyor 

0 oy
(2,697 puan) tarafından

Ben yün yorganda yatiyorum başka şeylerde üsuruz biz 4 tane yorganim var carsida falan satılıyor yada kullanmayıp ceyizinde olan insanlar satıyor onları arastirabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 156 göst.
0 oy
9 cevap 482 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
13 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mami (629 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 323 göst.

Kategoriler