Kızlar sıcak tutan sadece Yün Yorgan bizim onun dışında elyaf var ama hiç tutmuyor, yani başka birşey var mı Yün gibi sıcak tutan?
Sanmam benimde bir dosegim vardı bozdum küçük oğluma yorgan yapacam
elektrikki battaniye sicak tutar bide yunden guzeli varmi turkiyeden 4 yorgan 4 yastik getirdim mis gibi
yunmu istiyon
Bebeğime yorgan bakıyorm beşiği 75 40 ama bulamıyorum o boyutta kaz tüyü
yorganik.com.tr adresine gir olcuye gore yapiyolar orda
Temiz yapıyorlar mı peki güvenilir mi o konuda hani tüy vs dökme olsun
internet sitelerine bak facebook instagram
Ben kaz tüyü kullaniyorum. Yün gibi ağır değil, hatta elyaftan daha hafif. Sıcaklık olarak hepsinden daha sıcak tutuyor. Tavsiye ederim çok iyi.
Yorganı tüm haliyle makineye atıyorsun. Madame Coco ve english home gibi yerlerde oluyor. Kaz tüyü oranına dikkat et. Ben yüzde yüz kaz tüyü dolgulu aldim. English home dan almıştım.
Sırt tüyü az gidi tüyü çok olmalı diyorlar bulamıyorum
Benimki yüzde 90 gidik, yüze 10 sırt tüyü. Ben alalı 10 seneden fazla oldu. O zaman o kadar ucuzduki alipta kenara koymadığıma pişman oldum.
Memnun musunuz tüy felan döküyor mu bide nereden aldınız acaba
English home dan almıştım ben. Çok az tüy döktü. Yorganı inceltecek kadar değil.
Kiz biz piseriz onla
silikon yorgan en rahat ve temizi. at makinaya yikamsin bikac saate kurusun. haff yun yorgan essek olusu gibi . yunu temizlemesi dert ugrasmasi dert
Ben üstüme yün yorgan atamıyorum çünkü altında nefes alamıyorum ağır biraz ama eşim de çok seviyor o yüzden o üzerine yorgan atıyor ben de elyaf yorgan atıyorum yani bana göre elyaf yorgan sıcak tutuyor beni
Elyaf Yorgan daha sıcak tutmuyor mu ya ben elyafla çok terliyorum, pamuk yorganım var o terletmiyor sıcak da tutuyor
Ben yün yorganda yatiyorum başka şeylerde üsuruz biz 4 tane yorganim var carsida falan satılıyor yada kullanmayıp ceyizinde olan insanlar satıyor onları arastirabilirsin
1,489,208 soru
24,341,024 cevap
346,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın