0 oy
91 göst.
önce Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Görümcem ilk evlendigim sene eltimle bir şey konuşuyordu yanlarında birileri daha vardı bende geçip yanlarına oturdum konuyu duymadım bile kimden bahsediyorlar bilmiyorum bizim evde konuşulan bir şey dışarı taşınırsa o gelinin bizim evimizde yeri yok öyle gelin istemeyiz dedi ama kendisi kaynanasının evinde olan biten her şeyi gelip bize anlatıyor birine de bir şey söyleyen biri değilim hiç öyle bir şey de duymadı Bir de eşim evlenmeden önce zaten ailemizde olan bir şeyi başka birine söylememek bizim için önemli demişti eşimin bunu söylediğini biliyorlar da evlenirken de küçücük yüzükler gösterdi bakmaya gittiğimiz de kendisine kocaman kocaman altınlar alıyor diğer eltilerimi arar beni aramaz bizim aramamizi bekler ben bir kaç defa aradığım da da beni aramazdı bu görümceler neden böyle 

1 cevap

+1 oy
önce (30,622 puan) tarafından

Görümcek adı üstünde benimkiler genel olarak iyi Allah var bir ikisi hariç ama fırsatını bulunca laf sokmaktan kardeşlerine bişey dersem hemen savunmaktan da geri durmazlar sen iyisimi arama sorma uzak dur görmezden gel Gül geç bak nasıl sinir oluyor

önce (78 puan) tarafından

Benim en çok zoruma giden de biz o gelini kabul etmeyiz deyip gelip gidip kaynanasının dedikodusunu yapması 

Ee desene bizde yapalım o zaman diye ben diyorum valla görümcelere siz kendi koca tarafina saydirin biz bişey demeden de 9 köye duyurun bende sizin dediklerinizi duyurcam bundan sonra diye nasıl sus pus oluyorlar 🤣🤣

Ben onu desem kıçıma tekmeyi yemiştim 😀ya da kocam postalardı anama icimden diyorum da yemiyor işte her cumartesi bizdeler 

+1

Ablasının anasının lafıyla tekme koycaksa sektirsin gitsin kız ezdirme kendini dik dur bacım 

Belki kayınbabam söylettirmistir bir şey diyemiyorum ya 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 270 göst.
+1 oy
7 cevap 265 göst.
22 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (7,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 342 göst.
+2 oy
7 cevap 466 göst.

Kategoriler

1,484,867 soru

24,281,210 cevap

342,756 kullanıcı

...