0 oy
181 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (121 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hanımlar merhaba evinde kedisi olup  parfüm uçucu yağ kullanan var mı bir kaç zamandır kullanıyordum ancak kedime dokunduğunu fark ettim ancak kullanmakta istiyorum eşim ter koktuğumu söylüyordu bu yüzden kullanıyordum ne yapabilirim? 

Aramızda veteriner olan var mıdır? Koku gerçekten kedilere zarar verir mı? 

Kedisi olan hanımefendiler evin içinde parfüm kullanıyor musunuz? 

Evin içinde aroma terapi yağları, kokulu yağlar, uçucu yağlar kullanıyor musunuz? 

8 Cevaplar

0 oy
önce (747 puan) tarafından

Evde iki tane kedimiz var biri cins olmak üzere yıllardır bizleler hmde evde delikanlı oğlum var evde tahmin edemeyeceğin kadar parfüm ve temizlik malzemeleri kullanılır bir zararını görmedim şimdiye kadar ter kokusu için formül soyleyim size karbonat ve limon koltuk altlarına sürün tek bir koku olmaz 

önce (121 puan) tarafından

Evin içinde sıkıyorsunuz yani öyle mi ? Ben önceden evde parfüm kullanmıyordum şimdi kullanıyorum ve kedimde bir takım değişiklikler fark ettim internette de kedilere zararlı olduğu söylenmiş acaba başka evde parfüm kullanan var mı varsa yazarlar inşallah 

Evet canım kullanıyoruz oğlumu belirtmemin sebebi o daha çok kullanır ne gibi farklılar gozlemledin belki başka sıkıntısı vardır kedinizin

Önceden kucağıma gelir yatardı parfüm kullandığından beri gelmiyor birde aksırır gibi ses çıkarıyor 

Daha önce veteriner de demişti dedeorant kullanımını sorduğumda dokunabilir diye ama onu zaten mecbur kullanıyorun parfümde kullanmıyordum kullanmaya başladığımdan beri kedim ben kaçıyor resmen

-Reklam-
0 oy
önce (3,366 puan) tarafından

Rollon ter kokusunu önler, kediyede dokunmaz. Parfümün dokunduğunu çwvremde hiçduymadım. Zaten parfüm ter kokusunu önlemez 

Deodorant kullanıyorum zaten Rollon da kullanıyorum parfüm önlemez ama kokuyu bastırdığı ve güzel koktuğu için kullanıyordum. 

Bilmiyorum araştırırken de dokunduğu yazıyor. 

Şimdi ikilem de kaldım kullanıp kullanmamak arasında

0 oy
önce (32,512 puan) tarafından

Prize takılan kokulardan almıştım bir de koku kesesi takıyorum küçükken rahatsız olmuştu uzun süre takmamıştık artık bi sorun olmuyor ama kokuya uzak bi yerde yatıyor zaten gece falan 

önce (78 puan) tarafından
+1

Prize takılanlar kadar eve yayılan bir koku yok bu arada çok kalıcı bebeğimi rahatsız eder diye almadim

Evet ama 2 tür koku var onda birisi hafif kokuyo diğeri aşırı ağır beyaz olan hafif sarı renk olan ağır ikisini de denedim 

+1

Heconu bilmiyorum

Sarı olan benide rahatsız etti valla çıkardım prizden başım ağrıdı çünkü 😄

0 oy

Ayayaya yerim kedini nolcak parfümden

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kız öyle deme küçük bebek gibi düşün çok hassas lar 😁

0 oy
önce (1,660 puan) tarafından

Sadece roll on kullanırsanız deodoranta gerek kalmaz

Bazen Rollon bazen dedeorant kullanıyorum o önemli değil de vücut spreyi parfüm filan kullanmaya başladım kedime dokundu sanki dokunur diye de endişelendim bıraktım ama kullanmak da istiyorum iyi hissettiriyordu

Sadece roll on kendinize zarar vermez rahatsız olmaz ama deodorant içeriğindeki maddelerden dolayı kedinizin alerjisi olabilir kuzenim veteriner ona sordum

Teşekkür ederim peki sorabilir misiniz balkonda sıksak deodorant ve parfüm evleri havalandırsak ozaman rahatsız eder mi? 

Ben bizim veterinere sordum ama net cevap vermedi belki ozaman dokunmaz dedi

Konuştum şimdi alerjisi olup olmadığı belli olmadıgı için dokunabilir dedi 

Çok teşekkür ederim 

Allah razı olsun 

0 oy
önce (513 puan) tarafından

Kullanıyorum cnm hiç bı zarari olmadı karbonati az islat koltuk altına sur koku olmuyo hiç dene

Kediniz var ve kullanıyorsunuz demi? İkna olmam lazım 😁😁 

Veteriner videosuna da denk geldim o yüzden ama çok da kullanmak istiyorum 

önce (513 puan) tarafından

Evet cnm ikitane kedim var herşeyi kullanırım parfum yağ duş jeli oda kokusu yumos hiç bişe olmadı 

Teşekkür ederim cevabınız için 💕

0 oy
önce (8,680 puan) tarafından

Ter kokusu ile uçucu yağ ne alaka onu anlamadım. Rolon deodorant kullansan daha iyi olmaz mı? Sürekli duş alsan. Bide karbonat sürmeni öneririm ciddi anlamda terlemeyi ve kokmayı engelliyor

Kedim vardı geçen sene ben oda parfümü de kullanırdım kişisel olarakta herhangi bir rahatsızlığı olmuyordu 

Ter kokusu ile uçucu yağın alakası yok ama onu da kullandığım için sormak istedim aromaterapi yağlar kullanıyorum

önce (8,680 puan) tarafından

Anladım ben ter kokusu için sandım. Belki senin kedin hassastır 

0 oy
önce (5,077 puan) tarafından

Camasir suyu bile kullanıyordum 😂😂 al tekir kedi bak keyfine

Benimki de tekir ama çok hassas ya parfüm sıktığımda hemen üstümü koklayıp kaçıyor bazende aksırıyo 😌

Parfüm sıkıyor muydunuz peki? 

önce (5,077 puan) tarafından

Ben sıkıyorum sorun olmadi bizde 3 jedim vardi tekir 2 si sevdirir biri kucağa gelmezdi zaten hanfendi benin kediler algılanıyor sanirim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde asllyd (661 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 333 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ftmnr (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sudem'sin❤Kuzey'imm (3,141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,831 soru

24,280,773 cevap

342,741 kullanıcı

...