+1 oy
410 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,759 puan) tarafından

Günaydın kızlar.

2 gündür şehir dışından gelen görümcem annesigilde.yan tarafımda oturuyorlar.ben uzun zamandır konuşmuyorum.eşimde sabah dalga geçer gibi bebeği aşağı indir görsünler diyor.dedim ben kimsenin ayağına çocuk götürmem görmek istiyorlarsa anne gelir götürür geri getirir.

Konuşmama sebebimde evimin içine çok müdahele etmesi.en sonda hamileyken ailecek üstüme gelmişlerdi.görümcemde ağır bi ithamda bulunmuştu.şimdi ben bu adamı boğup atsam haksızmıyım.birde ben bunu yazdım kenara diyor.

14 Cevaplar

+3 oy
önce (8,680 puan) tarafından

Ne münasebet. Ben kaynanamla da göndermem bebeğimi. İsteyen gelsin evde görsün gitsin. Benim olmadığım yerde bebeğimin işi yok 

önce (3,759 puan) tarafından

Hiç tahammül edemiyorum görmeye.dünde diğer görümcem geldi kucağına almış ben götürüyorum dedi bende dedim karnı aç öyle göndermedim.

önce (1,621 puan) tarafından

Kesinlikleee

önce (8,680 puan) tarafından

Bahane uydurmana gerek yok ki. Sen onun annesisin hayır demek en doğal hakkın. Açık açık söyle benim gelmediğim yere bebeğimde gelemez. Açık kapı bırakma ki herkes yerini bilsin 

-Reklam-
+1 oy
önce (412 puan) tarafından

Çok haklısınnn..

0 oy
önce (32,511 puan) tarafından

Aynı şekilde senin ailenden biri ona ağır laf etseydi ne yapardı acaba erkekler kendi ailesi olunca görmezden geliyor bazen olan şeyleri 

+1

Zaten ne olduysa hep onun yüzünden oldu.hem suçlu hem güçlü.

0 oy
önce (221 puan) tarafından

Anasının olmadığı yerde danasının ne işi var 

Kendim görüşmek istemiyorum.bana kalsa çocuğumu da yollamam ama bu sefer kocam daha çok çirkefleşecek

0 oy
önce (168 puan) tarafından

Sen niye götürüyorun deseydin madem çok görmek istiyor al bebegi kapıya çıkar kapıda görsün sevsin gitsin eğer çok görmek istemiş olsaydı kendisi hediyesini de alır gelir di kusurs bakma şöyle böyle şeyler aramizdan geçti bi hediyem bebegine der di hiç te götürme hatta hiç yollama isteyen bir yolunu bulur gelir 

Yok ne hediyesi.ilk oğluma gebeyken qnnesini tembihliyordu bebeğe hediye qlmayın zaten dünya kadar ilaç alıyorsunuz almayın bişey demişti

0 oy
önce (5,391 puan) tarafından

Bazı erkeklerin ağzıyla beyni arasında ki frekansları tutmuyor gerçekten. Güya sana şaka yapıyor. Ama şaka karşılıklı iki kişi de gülerse amacına ulaşmış olur. Şimdi sen bunun karşılığında sinirlensen tartışsan; Bu sefer de şaka yaptım sana da hiçbir şey denmiyor diye trip atar kesin.

Yok şaka da değil bildiğin ciddi ciddi al çocuğu götür görsün diyor.dedim ben ben kimsenin ayağına gitmem.ben ne diyosam onu yap diyor bide.gitmiyorum senin ayakçın değilim dedim.

önce (5,391 puan) tarafından

Eşlerini kendi aileleri karşısında nasıl değersizleştiriyorlar değil mi?

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Allahım şu kötü koca aileleri görümceler kapatilsa keşke sevmek isteyen gelir görür ayaklarına götürelim sevelim geri götürelim istiyorlar bir kere sevmeye gelip görmüyorlar her şeyi bizden bekliyorlar ne yaşıyorsam sadece ben değilmişim herkes böyleymis ya kendim sandım bi an

Hayattan bıktırdılar yemin ediyorum.anası babası bacısı dıdısı hiç bitmiyor.

0 oy
önce (378 puan) tarafından

Niye kayınvalidenle görümcenin ayağı yok mu gelip bebeği görsünler bir zahmet elleri de boş gelmesinler bazı insan insanlara laf anlatmak çok zor vallahi

İşte bacısı tövbe  peygamber sanki.hoş evimede gelsin istemem.yaşadığım onca sıkıntıdan sonra yüzlerini görmeye tahammülüm yok

önce (378 puan) tarafından

Zaten bu erkeklerin bir bacağı iki de anne sevgisini olacak hiç bilemiyorum sen gideceksin dünyada bir tek onların kardeşleri ve anneleri varmış gibi davranıyorlar ne yani sanki bir tek onun bacısı anası mı var

0 oy
önce (30,554 puan) tarafından

Yaz Yaz bende çok şey yazdım deseydin .. gelip görüşmelerine bile izin vermem görmesin sana ağır sözler kullanmış eşin bunları yutmuş birde sanami kızıyor değişik gerçekten 

Zaten onun yüzünden geldi başıma bunlar.

0 oy
önce (1,659 puan) tarafından

Yaz yaz yazmazsan veresiye birikir deyin ben hayır diyorsam konu kapanmıştır kimse üstüne laf edemez lütfen artık baskın olun

+1

Valla isterse defter tutsun.onların keyfine bakacak halim kalmadı.

0 oy
önce (96 puan) tarafından

bende eşimin ailesiyle konuşmuyorum muhatap olmuyorum tabi boşuna değil çok şey yasattiklari için geçen eşim dedi 1 buçuk yaşında çocuğum motorla götürecem anne babam özlemiş açıkçası bgn motorla o çocuğu göndermekten korkarım sonuçta tutamaz kendini bir anda atar Allah korusun ama şunu da söyliyim erkek milleti kafasına koyduğunu yapar ben göndermedim ama istese park bahanesiyle bile gizlice götürür keşke erkekler böyle olmasa kendi ailemiz bişey yapsa kıyameti koparirlar ama onların ailesi olunca körler 

Öyle canım.ben gösterme karşıtı değilim sqdece onların ayağına gitmem.zaten aynı avludayız.annesi gelip götürüp geri getirebilir.ayaklarına gitmemi bekliyorlarda çok beklerler daha

0 oy
önce (2,420 puan) tarafından

Oldu çok beklersin derdim

Gitmedim zaten.çok seviyorlarsa yeğenini annelerini yollarlar.

Zaten büyük oğlum kuzeniyle oynamak için aşağı indi 10 dqkika sonra çocuğu kaynanam geri getirdi.

önce (2,420 puan) tarafından

😅😅 şaşırmadım 

0 oy
önce (5,076 puan) tarafından

Kocama derim kendin götür diye

Derdi benim aşağı inmem zaten.aklı sıra bacısıyla konuşmamaı bekliyor,ama daha çok bekler

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Kimsenin ayağına çocuk falan götürme, çok istiyorlarsa gelip görsünler. 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 981 göst.
0 oy
17 cevap 1,591 göst.
30 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde İkinci mutluluk (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
10 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,701 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,123 göst.
1 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,819 soru

24,280,633 cevap

342,727 kullanıcı

...