0 oy
220 göst.
önce Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Kızlar Ne olcak böyle bilmiyorum artık tam unuttum derken gene sallandik Tam uzanayim derken bi kuvvetli sallandı Uzun sürdü sanki şimdi çocuklarım yanımda annemi çağırdım Salonda hep beraber yatıyoruz Ay valllahi kalpden gidicem eşimde gelse Eşim olmadı için Çok üzülüyorum ağlıyorum hem Bu gidişte Gidicem ben 🥺😑☹️Eşim gelsin Piskolaya gidicem tedavi Görcem artık Ne olcaksa Yoksa bu gidişte Gidicem 😭

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,056 puan) tarafından

Bu sefer biz hissetmedik ilk defa, yani bu yaşadıklarında normal çünkü deprem anında benimde elim ayağım boşalıyor kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.  O an sakin kalmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor, şöyle düşün bu doğal afetler Allah'tan . Kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz/yaşayacağız o yüzden soğuk kanlı olmak gerek 

-Reklam-
0 oy
önce (1,420 puan) tarafından

Valla bizde aynıyız Kütahya Olarak. Hergün mutlaka olıyor vede psikolojik olarak sanki sürekli sallanıyor gibiyiz. gece uyuyamıyorum tek başıma Psikolojik olarak çok etkilendim artık

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Ben de aynı bide İstanbul'da çok hissedilmedigi halde tam yatarken hissettim ve sürekli sallaniyorum gibi hissediyorum panik atak geçiriyorum artık gerçekten sinir sistemim altüst oldu bı ses gürültü olsun diye tvyi acıyorum aslında ev kalabalık ama ben yalnizmis gibi hissediyorum deliricem.... 

0 oy
önce (481 puan) tarafından

Sakin kalmaya çalışın bizde deprem bölgesindeyiz Allah yardımcımız olsun 

0 oy
önce (94 puan) tarafından

5 dk falan  oldu uzun ve biraz şiddetli oldu bu sefer rabbim sonumuzu hayır eylesin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde sevgil (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Can sağlığı ❤️ (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
7 cevap 287 göst.

Kategoriler