0 oy
186 göst.
önce Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar kızım 3.5 yaşında kronik iştahsız doktor boyu da kilosu da geride dedi gastro ve endokrine yolladı horluyor dedim boğazına baktı ve bademcikleri büyük dedi bademciklerle ilgili başka bir şey demedi ben kbb doktoruna da götürmeyi düşünüyorum devlette hemen ameliyat ederler mi yoksa ben özele mi götüreyim bilmiyorum ki başına gelen var mı zor bir ameliyat mı 

8 Cevaplar

0 oy
önce (4,991 puan) tarafından

Benim oğlumda da bademcikler baya büyük. Sürekli tekrarlayan kronik kış hastalıkları vs olmadığı için doktor yaşından dolayı beklememizi önerdi.(4yaş) Kbb’ye gitmen daha mantıklı elbette ama genelde belirli bir yaşa kadar beklemeyi öneriyorlar bademcik için, tabi aciliyeti yoksa ameliyatın. 

önce (69 puan) tarafından

Bnce kızımda ikisi de var bu arada tekrarlama riski dediğiniz nedir 

Genizeti bazen tekrarlayabiliyor özellikle çocuğunuz alerjikse. 

Bnm alerjim var kızımın da vardır kesin o da güneşe çıktığımızda hapşırıyor

En güzeli Kbb’ye gidip tüm bunları anlatıp fikir almak. Benim de var alerjim ama oğlumda testlerde herhangi bir şey çıkmadı. Benimki de belli bir yaştan sonra çıktı ortaya mesela. 

Bnm de 18 yaşında çıktı 

-Reklam-
0 oy
önce (953 puan) tarafından

Eltimin oğlum 4 yaşına kadar yeme sıkıntısi kışın hep hasta hastaneden eve gelmezdi ama bademciklerini aldırdı çocuk kendine geldi toparladı iştahı açıldı zorda değil ameliyat korkma sadece sonrası 3 gün dondurma ye demişti dk bildigim

Anladım çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (3,701 puan) tarafından

Eltimin 3 çocuğu da oldu ameliyat. Özellikle büyük oğlu çok iştahsız bir çocuktu ameliyat sonrası iştahı düzeldi. Küçükler daha kolay iyileşti. İlk 3 gün beslenme konusu biraz zor, ama 1 haftaya normale dönüyor. Devlete götürün ama iyi bir KBB uzmanına muayene ettirib

Anladım çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (35 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşında ağustos ayında yaptırdık hem bademcikleri hem geniz eti alındı devlette tanıdığın biri varsa hemen yaptırabilirsin yoksa baya uzun bekleme süresi oluyor biz bulunduğumuz şehirde mayıs ayında götürmüştük devlete eylüle kadar doluyum alamam demişti sonra ağustos ayında memlekete gittik doktora götürdük yarın alalım hemen dedi ameliyata doktor tanıdıktı sağolsun hiç beklemeden yaptırdık ameliyatını çok şükür şu an iyi yemesi içmesi düzeldi evet hasta oluyor ama hemen toparlıyor kendini ve ameliyat sonrası ile ilgili sorun olursa yanıtlarım canım 

Ayy zor bir süreçmiş ama:( 

Evet canım ilk 10 gün zor ama sonrası o kadar rahat edecek ki yavrun keşke daha önce olsaydı da bitseydi bu çile diyeceksin 

önce (1,982 puan) tarafından

@EserEmefMom bir hafta çektik bizde. Tamda sıcağa denk geldi. 1 hafta ateşi düşmedi. Şimdi iyi ki olmuş diyorum. İnanılmaz rahatladı.

Bizimki de aynen öyle sıcağa denk geldi ama hiç ateşi olmadı çok şükür oğluma hastaneden çıkarken antibiyotik ve bi damla yazdı doktor suya damlatıp veriyordum günde 4 kere 4 damla şeklinde 1 hafta içinde toparladı benim oğlumda 10 gün sonra da normal yemeklerden yemeye başlamıştı 

@Birhilal sizin de iştahı arttı mı

0 oy
önce (4,723 puan) tarafından

Ben çocuk doktoruna götürmüştüm kızımı kontrole burnu tıkanıktı o zaman eğer geceleri horluyorsa ağzı açık uyuyorsa vs KBB doktoruna götürün dedi bence siz KBB ye de gösterin. Bence devlette hemen ameliyat demezler de özelde diyebilirler ama belli olmaz doktordan doktora değişir farklı görüşler de alın derim. 

Öyle yapacaz inşallah 

0 oy
önce (1,982 puan) tarafından

4 ay olacak kızım ameliyat olalı. 3.5 yaşında şuan. Son 1 senedr inanılmaz iştahsızdı. Horlaması da çok fazla idi. Son raddeye gelmişti artk. Kilo aldı. Horlaması kesildi. Gerçekten iyi ki de olmuş. Size gün verirler. Kesinlikle gidin doktora. 

Ayy inşallah bizim için de hayırlı bir kapı açılır

0 oy

Post üste çıksın 

0 oy
önce (620 puan) tarafından

Hemen ameliyat etmiyola bir kaç ay ilaç tedavisi yapiliyo benim bildigim

Ne ilacı peki 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 609 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
1 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,982 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 193 göst.

Kategoriler

1,484,764 soru

24,279,827 cevap

342,666 kullanıcı

...