Merhabalar canlar annemin çamaşır makinesi bozulmuş benim de kurutma makinesine ihtiyacım var birlikte alalım dedik .kullandığınız da memnun olduğunuz marka model yazar mısınız ya da siz olsanız hangisini alırdınız
Altus benimki gayet memnunum
Ben ikisini de Beko aldım kullanımı rahat çokta memnunum
Bende düşünüyorum da YouTube da geçen bir videoya denk geldim kurutma makinesi çamaşırlarda kötü koku bırakıyormuş videonun altında ki yorumlarda da bir çoğu yazmıştı aynı şekilde
Tabi bi o kadar memnun olan koku problemi yaşamayan da var filtresi mi temizlenmesi gerekiyormuş heralde her kurutma sonrası tam bilmiyorum o tarz yorumlar vardı
Bende burda bekliyim genelde altus hoover mi neydi onun kurutma makinesini öneriyorlar
Kim diyo kiz onu bir yili gecti yok oyle bir sey
Vestel benimki pamuklular cekiyor biraz ilk yikamada o kadar onu diyen toz haznesini bosaltmamistir muhtemelen uzun sure ondandir toz filtresini her yikamada actin mi sifir sorun elim ayagim benim makine
Almayı düşünüyordum öyle araştırıyordum YouTube shorts ta denk gelmiştim videoya canım 😁
Zaten alttaki yorumlarda da filtre temizliği yapması gerektiğini falan yazmışlardı ☺️
siemens iq7000 kurutma 7 ,8 yildir kullaniyom🤌 camamsir samsung
Çamaşırda kurutma da vestel hatta daha yeni 1 ay önce aldık ikisinden de şimdilik memnunun özellikle kurutmadan kötü koku vs yok aksine çok güzel kokutuyor
Siemens marka kullanıyorum
Miele ikiside çok memnunum
Kesinlikle simens Bayadır kullaniyorum.koku.moku yok ıslak çıkarma yok
Çamaşır makinem Samsung 10.5 kg çok memnunum. Kurutma makinem hoover 10 kg ondan da memnunum çekme vs. Sorun yaşamadım.
Hoover benimki iyi memnunum
Benimki de Hoover marka mesela çamaşırları genel de hangi program da kullanıyorsunuz hangi ayardan memnunsunuz nemli çıkmayann programı nedir ben sentetik atıyorum nemli çıkıyor kot2 atıyorum o zaman daha iyi kurumuş oluyor
Anti alerjide kurutuyorum canım servis çocugun kıyafetinede bu programı önerdi
Ben grundig aldım çok memnunum. Siemenste çalıştım bi süre ürünleri çok güzel bi tık diğer markalara göre pahalı ama kaliteli olduğu için o fark. Ne marka alırsan al kendi kendini temizleyen model alma altta bi kapak var oraya dolan hav ları 10 kullanımdan sonra bi temizlemen gerekiyor öyle olmayanı alırsan makine 5 yıl sonra servis isteyeceği yere yeteri kadar kendini temizleyemediği için 2 senede ister. ( yılı misal olarak söyledim) birde yoğuşmalı değil ısı pompalı al kıyafetler yoğuşmalıda çekme yapar.
Kurutma bir ay önce aldım bekodan. Beyaz eşyalarm hep beko diye aldm. Çok memnunm.
Hoover 2 si 1 arada 14kg yıkama+9 kg kurutma kullanıyorum memnunum wifi olayıda kolaylık sağlıyor
Türkiyede evine kurutma giren ilk insanlardan biri biziz. Rahmetli annemin en sevdiği eşyaydı,🥲Ben de 4 senedir var maşallah diyim hiç tamir görmedim
Beyazeşya şans işi ama borsch tan şaşmam
1,489,176 soru
24,340,747 cevap
346,036 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın