0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (434 puan) tarafından

Merhabalar canlar annemin çamaşır makinesi bozulmuş benim de kurutma makinesine ihtiyacım var birlikte alalım dedik .kullandığınız da memnun olduğunuz marka model yazar mısınız ya da siz olsanız hangisini alırdınız

15 Cevaplar

0 oy
(2,459 puan) tarafından

Altus benimki gayet memnunum 

-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından

Ben ikisini de Beko aldım kullanımı rahat çokta memnunum

0 oy
(3,245 puan) tarafından

Bende düşünüyorum da YouTube da geçen bir videoya denk geldim kurutma makinesi çamaşırlarda kötü koku bırakıyormuş videonun altında ki yorumlarda da bir çoğu yazmıştı aynı şekilde 

Tabi bi o kadar memnun olan koku problemi yaşamayan da var filtresi mi temizlenmesi gerekiyormuş heralde her kurutma sonrası tam bilmiyorum o tarz yorumlar vardı 

Bende burda bekliyim genelde altus hoover mi neydi onun kurutma makinesini öneriyorlar

(15,836 puan) tarafından

Kim diyo kiz onu bir yili gecti yok oyle bir sey

Vestel benimki pamuklular cekiyor biraz ilk yikamada o kadar onu diyen toz haznesini bosaltmamistir muhtemelen uzun sure ondandir toz filtresini her yikamada actin mi sifir sorun elim ayagim benim makine 

(3,245 puan) tarafından

Almayı düşünüyordum öyle araştırıyordum YouTube shorts ta denk gelmiştim videoya canım 😁

Zaten alttaki yorumlarda da filtre temizliği yapması gerektiğini falan yazmışlardı ☺️

0 oy
(163,983 puan) tarafından

siemens iq7000 kurutma 7 ,8 yildir kullaniyom🤌 camamsir samsung

0 oy
(2,680 puan) tarafından

Çamaşırda kurutma da vestel hatta daha yeni 1 ay önce aldık ikisinden de şimdilik memnunun özellikle kurutmadan kötü koku vs yok aksine çok güzel kokutuyor

0 oy
(7,652 puan) tarafından

Siemens marka kullanıyorum

0 oy
(2,205 puan) tarafından

Miele ikiside çok memnunum

0 oy
(5,538 puan) tarafından

Kesinlikle simens Bayadır kullaniyorum.koku.moku yok ıslak çıkarma yok 

0 oy
(2,121 puan) tarafından

Çamaşır makinem Samsung 10.5 kg çok memnunum. Kurutma makinem hoover 10 kg ondan da memnunum çekme vs. Sorun yaşamadım. 

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Hoover benimki iyi memnunum 

(3,728 puan) tarafından

Benimki de Hoover marka mesela çamaşırları genel de hangi program da kullanıyorsunuz hangi ayardan memnunsunuz nemli çıkmayann programı nedir ben sentetik atıyorum nemli çıkıyor kot2 atıyorum o zaman daha iyi kurumuş oluyor 

(1,054 puan) tarafından

Anti alerjide kurutuyorum canım servis çocugun kıyafetinede bu programı önerdi

0 oy
(1,937 puan) tarafından

Ben grundig aldım çok memnunum. Siemenste çalıştım bi süre ürünleri çok güzel bi tık diğer markalara göre pahalı ama kaliteli olduğu için o fark. Ne marka alırsan al kendi kendini temizleyen model alma altta bi kapak var oraya dolan hav ları 10 kullanımdan sonra bi temizlemen gerekiyor öyle olmayanı alırsan makine 5 yıl sonra servis isteyeceği yere yeteri kadar kendini temizleyemediği için 2 senede ister. ( yılı misal olarak söyledim) birde yoğuşmalı değil ısı pompalı al kıyafetler yoğuşmalıda çekme yapar.

0 oy
(1,997 puan) tarafından

Kurutma bir ay önce aldım bekodan. Beyaz eşyalarm hep beko diye aldm. Çok memnunm.

0 oy
(2,696 puan) tarafından

Hoover 2 si 1 arada 14kg yıkama+9 kg kurutma kullanıyorum memnunum wifi olayıda kolaylık sağlıyor 

0 oy
(2,915 puan) tarafından

Türkiyede evine kurutma giren ilk insanlardan biri biziz. Rahmetli annemin en sevdiği eşyaydı,🥲Ben de 4 senedir var maşallah diyim hiç tamir görmedim 

0 oy
(133 puan) tarafından

Beyazeşya şans işi ama borsch tan şaşmam 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 781 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zuhallina (692 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 525 göst.