Taşınıyoruz bi yandan eşyaları toparliyoruz bir yandan evi temizlemeye çalışıyorum çok da beceremiyorum belim de ağrıyor.
Siz çıktığınız evi temizliyor musunuz
Ben hiç temiz eve girmedim de
Eşim de diyor temizleme eve giren temizler
Mutfak dolabı, banyo ,wc ve klozet kesinlikle temizlenmeli bence.
Sadece ben değil eşimde temizler elindee bi süpürge sürekli süpürürdü bizim kıllarımızı temizlemek zorunda değil gelen kişi die
Ocağı çekip altındaki Yağ ı bile silmişliğim vardır
Ayıptır günahtır gelen kişiye
Normalde giren de çıkan da temizlemek zorunda degil ev sahibi temizlettirmek zorunda ama bizim kültürde malesef boyle bir kural oluşmuş
2.kira evim ilkinde boyalı girmiştik yeni yaptırmışlar biz çıkarkende öyle temiz isteriz dediler boyatıp temizleyip çıktık. 2.evimide temizleyip çıkarım taşınırsam eğer canim. En azından üstünden geç şöyle bi
Ben camları, dolapları silmiştim. Çıkarken de Vileda yapacaktık ama ev sahibi bizi sinir etti yapmamıştık onu
Canım bende mutfak dolapları wc lavoba kapılar balkon silmiştim yerlere de süpürür vileda yapar öyle çıkardım cam silmedim ama cer çöp atmıştım kutu mutu bırakmadım.parfum sıktım öyle çıktımı anahtarı ev sahibine verip öyle veda ettim.
Benim yan daire bosaldı ev sahibi temizlikçi tuttu
Çıkan kiracı öyle pis bırakmış ki abla dedi ev temizlemeye gelen kadın öğüre öğüre evi temizleyip çıktı gitti.
Sağlam küfür yemiştir
Yedi tabi yemezmi.
Bnde bu taşındığım eve girince baya dümdüz gittim hem çöpü kalmıştı hemde pis bırakmıştı hakedıyorlar
Aynen öyle canım aslan yattığı yerden belli olur.
Ben sadece bir eve girdim o da berbattı. Hiç kimsede ne gördüm ne duydum çıktığı evi temizlemek. Bence çıkınca evde çöp bırakmamak bile yeterli 😀 bunu düşünmeniz bile yeterli yazan arkadaşları tebrik ediyorum. Ama gerek var mı taşınma başlı başına zahmetli gireceğın evi temizleyeceksin bir de çıktığın evi temizlemek bence gerekli değil. Giren zaten temizlemek zorunda kullanılmayan ev tozlanır kir tutar bakan çıkan oldukça vs. Bu zahmete gerek yok. Temiz kullanılsın. Aylarca yıllarca bekleyen kirler olmasa arkasından çer çöp olmasa yeterli.
Ben dolapları kapıları silmiştim. Sonra da evi boyattik zaten
Tabikide temızlenmelı bende çıkarken sılıp süpürüp çıktım hanı ayıp yani
Tertemiz yapmaya gerek yok. Ama b*k içinde de bırakmam. Son bir süpür, çöp bırakma, tuvalet banyoyu yıka yeter. Gelen zaten temizleyecek
Ben her çıktığım evi temizledim kimse arkamdan konuşmasın dıye yani detaylı bir temizlik değil aslında mesela boşalttığım çekmeceyi ıslak mendil ile silip geçtim zaten kullanımda olduğu için çok kirli değildi veya makineler çıkarıldıklarında hortum dan su akıyor edıyor yerleri kullanmadığım kıyafetlerle sildim çöp bırakmadım hiç
Dip köşe yapmıyoruz ama pisligimide bırakmam süpürüp silerim çıkınca valla girdigim evler pislikten ölüyordu mutfakta dolapta saç kılı kuru baharat mı temizlemedim banyo desen perişan banyo yapıyon saçını bırakma onları bile temizledim
4 ay arayla taşımdım çıktığım 2 evi de temizledim
Mutfak eşyalarını dolaplardan koliler yerleştirince mutfak dolaplarını içini dışını üstünü sildim
Evim temizdir bu yüzden de çıkarken zor olmadı
Şuan taşındığımız için ev rezil gibiydi kadına sövdüm de sövdüm
Şu musluğa bakar mısın ne hale getirmiş
Temiz bıraksaydı Allah razı olsun derdim
Tabiki de temizlenir yani ben girdim evi de temizliyorum çıktığım evi de temizleyip de çıktım ki o kadar çok son anda dikkat ettim ki mesela hani bir şeyimizi unutmayalım temiz olsun tertemiz yapıp bıraktım Tamam girecek insan yine temizler ama sonuçta Ben O eve girdiğimde de temizledim çıktığımda da temizlerim asla pis bırakmam yani o ev bana ait değil diye başkasının evinde bu şekilde kirletip bırakmak Bana göre hiç uygun değil istediğim kadar yorgun olayım ev sahibine derim ki bir hafta sonra gelip temizlerim şimdi öyle de yaptım eşyalarımızı Eşim ve ailesi taşırken Ben çocuklarımı anneme bıraktım oturdum bütün evi temizledim baştan aşağıya
Ben çıktığım evi bir sene kullandım. Yeni gelindim. Örneğin cam silmedim... Veya mutfak dolabı silmedim. Yani yağdan temizlik demedim. Zaten girdiğimde inşaat kalıntısı vardı kabası alınmıştı. Yada duş kabinini kirecinden arindirmadim.
Ama yerleri silip supurdum. Bir tanede çöp birakmadim. Duvarların tertemizdi ek olarak. Zaten bir yıl tek kullndim
Kiradaydim o zmn 6 aylık gebeydim yinede dip köşe temizlemiştim ev sahibi eşimin ailesini tanır demişti kaç kişi girmiş ilkez temizleyen olmuş
Girdiğim ev mübarek temizliği bırak kadın banyo yaparken kendi dökülen saçını almamişti köşe atıp çıkmıştı 6 yıldır halada unutmadım ne iğrenç insanmiş derim
Geçen eşimin halası ve eşi geldi bize kiracısı çıkmış eve bakmaya gitmişler çocuk olmadığı halde duvarlar Leş gibi yerde Dünya kadar saç var dedi tmm hiç bişey yapmadin odanda ki saçı toplasaydin diyodular karı koca ben onlar adına utandım kiracisida yabancı değilmiş onların köylüsü
Kendi evimizi kiraya verdik biz şehir değiştirdik. 2 aydır evde değildim eşyalar toplanmıştı ,nakliyeciler eşyaları taşırken ben davlumbazı çıkardılar hemen orayı sildim, camları silmeye çalıştım, en son herkes çıktı bütün evi süpürdüm. Yapabildiğim kadr , mükemmel bırakamadım ama elimden geldiği kadar yaptım çünkü şehirdisindan eşyaları almaya gelip o günde geri dönmüştük. Ama ben camları silerken komşular delimisin gelen de temizleyecek niye yoruyorsun kendini dediler,hatta biri tasinmaktan vazgeçtik diye temizlik yapıp eşyaları geri yerleştiriyorum sanmış. İnsanlar o halde nasıl bırakıyor şaşırıyorum
Bende temizlerim hem arkamdan gelen bu ne biçim insan pis bırakmış demesin hemde onun için de kolaylık olsun taşınması temizliği zor mesele
1,487,643 soru
24,318,919 cevap
345,221 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın