0 oy
220 göst.
önce Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından

Salı günü hastaneye gittim gebe olduğumu öğrendim ama kanın yükselişini takip etmem gerekiyormuş değerim çok düşük bu sabah sağlık ocağına gittim kan almıyoruz dedi hastane randevusuz bakmıyor acilde acil olmadığı sürece bakmıyor dinlemiyorlar bile ne yapıcam şimdi idrar testiyle takip etsem olur mu en azından bir randevu bulana kadar

13 Cevaplar

+4 oy
önce (7,365 puan) tarafından

sağlık ocağı nasıl kan almıyor ya? 

idrar testiyle takip edemezsin değer lazım o da kanda olur anca. randevu almaya bak sen

başka sağlık ocağına kaydını aldır bence

-Reklam-
+3 oy
önce (2,067 puan) tarafından

Sağlık ocağı nasıl kan almadı ya ?

önce (233 puan) tarafından

Bilmiyorum ya bende şoka girdim kan almıyoruz dedi başka bir acıklama yapmadı

önce (1,604 puan) tarafından

e sorsaydin.  avciklama niye neden nezaman aliosunuz diye. bizim saglik ocagi sabah 10 a kadar kan alimi yapio. kanlar toplanip kurye ile  labaratuara goturuluyor cunku. kurte teslim almaya geli. bi ara cuma gunleri almiolardi. en son hergun saat 10 a kadar aliyorlara donusturduler.

+2 oy
önce (18,986 puan) tarafından

Sağlık ocaklarının kan alma saati var o süreyi geçince kan almıyorlar. Ya da belirli günler kan almıyorlar. Bazı sağlık ocakları her gün kan almaz.

+1 oy
önce (1,421 puan) tarafından

Nasıl kan almaz ya ne saçmalık, tekrar gidin yapmak zorundalar . Kan da alamayacaklar da ne işe yarayacaklar? Kan alma saati oluyor o mu geçti acaba 

Sabah 9 da gittim

önce (1,421 puan) tarafından

Telefon edin bide gebelik takibi için kan vermem gerek hangi günler hangi saatte gelmeliyim diye 

+1 oy
önce (5,189 puan) tarafından

Bence sen kan almadigi gune denk gelmissin, bazi günler almiyorlar ce sadece sabahlari aliyorlar

+1 oy
önce (613 puan) tarafından

Nasıl yani ya Nasıl kan alınmaz Saçmalık Abla sağlık ocağı başka kayda al bence de böyle olur mu saat 10 a kadar Kan alınıyor sabahları 10 dan sonra almıyorlar da Hadi sen 9 da gittin nasıl kan alınmadı hemen başka  sağlık ocağı kayda alınması lazım abla

+1 oy
önce (1,420 puan) tarafından

Bizim burda sağlık ocağında kan alma günleri var mesela pazartesi çarşamba arası sonrası almıyorlar ve saat 11 e kadar. Bende bu gebeliğimde ilk değerimi öğrendim 2 gün sonra test yaptım evde koyulaşıyorsa değerim artıyordur diye düşündüm kan vermedim birdaki testte de aynı şekil kan vermedim. Çok şükür şimdi 15 haftalığım. Benimde gitme imnkanım yoktu küçük çocukla o yüzden öyle yaptım. 

önce (7,016 puan) tarafından

Testin koyulaşması değerin arttığı anlamına gelmez. Her test markasının kullandığı kırmızı mürekkebin yoğunluğu farklıdır. Başka bir testte koyu çıkmaz mesela. Gebelik ne kadar ilerlediyse o kadar koyu çıkar diye bir şey yok yani. Sağlıklı bir gebelik takibi için mutlaka kan değeri ölçülmeli.

önce (1,420 puan) tarafından

Evet canım doğru benim gitme imkanım yoktu mecbur öyle yaptım zaten 6.haftada doktor kendisi baktı değerime kanama lekelenme var mı diye sürekli baktım  çok şükür şuan sıkıntı yok. Acilde bakmaları gerekiyor sağlık ocağı bakmasa bile

+1 oy
önce (1,903 puan) tarafından

Kan alma günleri var belki ona denk gelmissindir

+1 oy
önce (2,187 puan) tarafından

Ne demek kan almadı sağlık ocağında yaptırıyosun takiplerini ztn acil bakmıyor sağlık ocağına gönderiyor asıl git konuş bakmak zorundasınız de

Valla tartıştık bile yinede oralı olmadılar

önce (2,187 puan) tarafından

Çok saçma sabah 10a kadar kan alınıyor doktorla görüştünmü tüm değerlerime baktırmak istiyorum beta HCG yede baktırmak istiyorum deseydin ben sağlık ocağında takibini yaptırdım hep 10a kadar kan alınıyor onlar çıkıntılık yapmışlar sana

+1 oy
önce (70 puan) tarafından

Canım sağlık ocağı en geç saat 10 a kadar kan alınıyor saat 9 da gitmişsin alması gerekirdi.

+1 oy
önce (7,016 puan) tarafından

Özel laboratuvarlarda sadece BHCG bakarlar. Oralarda ölçtürebilirsin. Sonucu da hızlı çıkar.

+1 oy

image

kızlar bakar mısınız üstteki salı günü yaptığım test alttaki bugün yaptığım test
0 oy
önce (2,106 puan) tarafından

Geçen gün bende gebelik sebebiyle kan değerlerime baktıracak oldum, tavır yaptı doktoe kana bakmak istemedi

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
6 cevap 178 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 416 göst.
18 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,855 soru

24,281,096 cevap

342,754 kullanıcı

...