0 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,311 puan) tarafından

Kizlar ablamla çok sıkı sıkıyiz birbirimizden hic birsey saklamayiz derdimiz olsa ilk once birbirimize soyleriz gün icinde en az 2 3 kere konusuruz yani boyleydi ama bi haftadr hic konusmadi aradigimdada cok hastayim filan dedi snra bi derdin filn var dedim eşiyle tartışmış kafa dinlemek istemis hemde cok hastaymis kizlar bu iki oldu bi kere daha esiyle tartıştı kafa dinlemek istiyom dedi ne aradi ne sordu ama bu benim zoruma gidiyo yani herseyinde destek oldum en kötü gunumde bile once onu aradim sevinsem onu aradim oda oyle yapti ama ikidir boyle yapiyo cok zoruma gidiyo hic boyle yapacagini tahmin etmezdim 

15 Cevaplar

+2 oy
(2,304 puan) tarafından

Böyle düşünerek halihazırda zaten kafası dolu olan ablanın kafasını daha da bulandırmamalısın, biraz uzak kalmak istemesi kadar doğal bir şey yok.

Sana gıcıklığına yapmıyor bunu, sen anlamayacağın için de değil. İnsan bazen takat getiremez. Bazı şeyleri açıklamakla uğraşamaz. Bazen kafası sorulacak bir soruyu bile kaldıramayabilir.

Ayrıca ne kadar yakın olursanız olun eşiyle arasından dinamiği yüzde yüz bilemezsin. Anlattığı kadarıyla da ya teselli vereceksin ya da onun zaten bildiği şeyleri söyleyeceksin. Şahsi algılama yani, insan bazen kendisine bile susuyor. 

(1,311 puan) tarafından

Dogru soyluyon ama zor zaninda taninda olamiyom ona sıkıliyom 

(2,304 puan) tarafından
+1

Senin bir faydan olacak olsaydı zaten ablan sana gelirdi. Demek ki kafa dinlemesinin daha çok fayda sağlayacağını düşünmüş.

Onun iyiliği için bu kararını desteklemen lazım aslında, bundan ala yardım mı var?

Ne olursa olsun yanındayım hissi vermiş olursun. 

-Reklam-
0 oy
(7,363 puan) tarafından

buluttan nem kapmayın. herkes biraz kafa dinlemek ister. 

(1,311 puan) tarafından

Herseyinde arar anlatirdi alisik olmadigim bisey 

(7,363 puan) tarafından

sen alışkın olmayabilirsin ama herkes kafa dinlemek ister, bazen de anlatmak istemez. gayet insani bşr davranış.

bunun zoruna gittiğini öğrense emin ol sana daha çok kırılır. 

(1,601 puan) tarafından

synn bazen ben kendimden bile kacmak istiyorum . keske bi tuşum olsa da kendimi kapatabilsem ama kebdimle bas basa kalsam diye😀

önce (7,363 puan) tarafından

Tabi canım. Ben kendimle başa çıkamazken bi de biri sürekli ne oldu ne oldu dese çıldırırm, dağlara falan kaçasım gelir

0 oy
(663 puan) tarafından

Normal değil mi aramaması? Bazı insanlar sıkıntıları olunca uzaklaşır insnalardan. Kendi kabuğuna çekilmek ister. Bencil düşünüyorsun.

(1,311 puan) tarafından

Normal degil cok daha zor gunleri oldu her zaman yanindaydim simdi yaninda olamiyom keske mutlu olsada arayp sormasa ama zor gununde 

0 oy
(12,397 puan) tarafından

Bazen insan herkesten herşeyden uzaklaşıp kafa dinleme ihtiyacı duyar, ne var ki bunda? Bende annemle her dk konuşurum ama bazen canım sıkkın olduğunda vs internetimi, telin sesini fln kapatıp yalnız kalmak isterim.

(1,311 puan) tarafından

Alışık olmadigim durum 

0 oy
(25,239 puan) tarafından

Bu ortamda doğru davranış bu kadar içine kapanacak ne yaşadı deyip abla için endileşlenmek ve zoruna giden ablanın bu kadar üzgün olması olmalı ( bence) 

(1,311 puan) tarafından

Onu diyom bnde ama kimse anlamadi uzuntusunu benimle paylasmiyo diyo canim sıkkin keske cok mutlu olsada arayip sormasa

0 oy
(200 puan) tarafından

Kendıne hali yoktur belkı içine çekilip dinlenmek istemiştir bırde bazen insanlar sorunlarını kendıne bıle ıtıraf edip yüzleşemeye bılır kı bırak başkasına anlatsın bende mutsuzken çok içime kapanırım ama bu mesela kardeşimi vs değersiz gördüğüm için değil o sorunu konuşmak istemediğim için kaçınırım kaçıngan bir tavrı olabılır konunun belkı sizinle bile alakası yok yanı nesine darılıyorsunuz ablanın karakter yapısınla alakalı olabılır bunun için kırılan olsaydı da bu emınım kendını kötü hıssettıgı bır dönemden gecıyor öyle bır dönemde kırılan kırılan  kırılsın derim şahsen alınmayım bence normal şeyler bunlar 

0 oy
(2,257 puan) tarafından

Anlayamayacağı durumlar olabilir eşi yani özeli bende kardeslerime herseyimi anlatirim ama eşimi asla

0 oy
(5,076 puan) tarafından

Ben kolay kolay anlatmam eşimle iyi olurum onlar kötü olur diy3

0 oy
(157 puan) tarafından

Malesef bende öyleyim,  eşimle tartıstık çok mutsuzdum. Kuzenim ısrarla gelmek istedi bide birini daha getircekti onu ağırlıcak güç bulamadım kendimde kusura bakma boğazım şişmiş hastayımm dedim.  Uzaklaşmak istedim kafa dinlemek için ama o bunu anlamadı tabi bin türlü laf etti. Hala daha ısrarla gelmek istediğini söylüyo bazı insanlar çok anlayışsız. Bende öyle yaptığı için çağırmadım. 

0 oy
(32,511 puan) tarafından

Sıkılmıyo musunuz devamlı konuşmaktan ara vermek herkese iyi gelir ben sıkılırım biriyle habire konuşmaktan 

0 oy
(107 puan) tarafından

Yakın oturuyor musunuz ? 

0 oy
(1,750 puan) tarafından

İnsan bazen yaşadıklarını kendisinden bile gizler yada kendisine bile anlatamaz o kadar yorgun olur kırgın olur rahat bırakın kendiyle baş başa kalsın 

0 oy
(1,779 puan) tarafından

Bazen insan kendini konusamicak kadar kötü hissedebilir. Belki tartışma konusu gururuna dokunacak bir şeydir. Belki de anlatıp tekrar canını sıkmak istememiştir 

0 oy
(24,030 puan) tarafından

Aynı şeyi kardeşim bana yaptı. Ben bozuntuya vermedim. Bişey yokmuş gibi davrandım görüşünce zar zor gecti

0 oy
(3,701 puan) tarafından

Bunun kadar normal bir durum yok bu hayatta. O kocası ve onunla yaşadığı sorunu kimseye anlatmak zorunda değil. Bir insanın yanında olmak demek sık boğaz etmek demek değil. Eğer iyi bir kardeşsen şimdi konuşmak istemiyorsun anlıyorum ama istediğin zaman buradayım demen lazım. Biraz olgun olun lütfen. Bir çiftin de her özelini merak etmeyin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
16 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (7,984 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 475 göst.
14 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,377 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 603 göst.
0 oy
9 cevap 506 göst.

Kategoriler

1,484,820 soru

24,280,668 cevap

342,733 kullanıcı

...