Biliyorum buradaki çoğu kadının kafası şuan dolu. Aklınızı şuan meşgul eden şey nedir.
Şu saatte neden yatamiyorum acaba:((
3,5 yaşında oğlum var ,8 aylık hamileyim gurbetteyim .annem babam vefat eti kardeşler hep kendi dünyasında doğumuma gelecek bir ALLAH in kulu yok .sezeryan olacam ilkindede tektim .herşeyi rafa kaldırdım tek dusuncem ya sağ çıkmazsam sezeryandan evlatlarima eşime ne olur çok düşüyorum geceleri uyanıp uyanıp ağlıyorum.olumden korkmazdim anne olana kadar
Lütfen öyle kötü düşünme Allah seni oğlunu eşine bağışlasın inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın
Ama neden gelmiyorlar böyle biseyde doğum yani
Sağol canım çok teşekkür ederim
Şöyle düşün, varlar ama yoktan farkları yok. Sadece doğumda değil canım her konuda yalnız bırakıldım benimde en büyük eksiğim ailem .. :(
Varliklari daha büyük acı desene herkes anne baba olmasn bencede
Bu oğlum ne zaman normal çocuklar gibi yemek yiyip uyuyacak. Ya da aglamadan mizmizlanmadan duracak. Doğduğu günden beri bunu düşünüyorum şu an 16 aylık.
Bi tane daha yapinca 😂
Hahahaha kız sus sus
Elhamdülillah buyuk bi derdim yok
Neden kimse benim postuma bakmamış bakmıyor
3. Çocuğuma hamileyim gebeliğim riskli geçiyor 34 haftalık hamileyim ama bebeğim 33 haftalık görünüyor İlk çocuğum 1. Sınıfa gidiyor ders yapmak okumak istemiyor En son bağırıp kalbini kırınca dinliyor 1 saat sonra yine başa sarıyoruz 2. Çocuğum yerinde durmuyor komşular şikayet etmesin diye sürekli uyarıp onun içinde ayrı strese giriyorum Çok bunaldım Bu gün aşırı derecede gerilip en son ağladım Umarım bu günler bir an önce geçer bedenim dayanmıyor 😞
Oğlum ne olacak böyle diye düşünüyorum ağlıyorum sürekli 🥺
1,489,208 soru
24,341,024 cevap
346,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın