0 oy
884 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından

Biliyorum buradaki çoğu kadının kafası şuan dolu. Aklınızı şuan meşgul eden şey nedir. 

27 Cevaplar

+2 oy
(3 puan) tarafından

Şu saatte neden yatamiyorum acaba:((

-Reklam-
+1 oy
(1,540 puan) tarafından

3,5 yaşında oğlum var ,8 aylık hamileyim gurbetteyim .annem babam vefat eti kardeşler hep kendi dünyasında doğumuma gelecek bir ALLAH in kulu yok .sezeryan olacam ilkindede tektim .herşeyi rafa kaldırdım tek dusuncem ya sağ çıkmazsam sezeryandan evlatlarima eşime ne olur çok düşüyorum geceleri uyanıp uyanıp ağlıyorum.olumden korkmazdim anne olana kadar 

(249 puan) tarafından

Lütfen öyle kötü düşünme Allah seni oğlunu eşine bağışlasın inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın 

(1,540 puan) tarafından

Ama neden gelmiyorlar böyle biseyde doğum yani

(1,540 puan) tarafından

Sağol canım çok teşekkür ederim 

(37 puan) tarafından

Şöyle düşün, varlar ama yoktan farkları yok. Sadece doğumda değil canım her konuda yalnız bırakıldım benimde en büyük eksiğim ailem .. :(

(1,540 puan) tarafından

Varliklari daha büyük acı desene herkes anne baba olmasn bencede

+1 oy
(4,703 puan) tarafından

Bu oğlum ne zaman normal çocuklar gibi yemek yiyip uyuyacak. Ya da aglamadan mizmizlanmadan duracak. Doğduğu günden beri bunu düşünüyorum şu an 16 aylık. 

tarafından

Bi tane daha yapinca 😂

(4,703 puan) tarafından

Hahahaha kız sus sus 

+1 oy
tarafından

Elhamdülillah buyuk bi derdim yok 

+1 oy
(157 puan) tarafından

Neden kimse benim postuma bakmamış bakmıyor 

+1 oy
(92 puan) tarafından

3. Çocuğuma hamileyim gebeliğim riskli geçiyor 34 haftalık hamileyim ama bebeğim 33 haftalık görünüyor İlk çocuğum 1. Sınıfa gidiyor ders yapmak okumak istemiyor En son bağırıp kalbini kırınca dinliyor 1 saat sonra yine başa sarıyoruz 2. Çocuğum yerinde durmuyor komşular şikayet etmesin diye sürekli uyarıp onun içinde ayrı strese giriyorum Çok bunaldım Bu gün aşırı derecede gerilip en son ağladım Umarım bu günler bir an önce geçer bedenim dayanmıyor 😞

+1 oy
(1,821 puan) tarafından

Oğlum ne olacak böyle diye düşünüyorum ağlıyorum sürekli 🥺

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,347 göst.
0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
29 cevap 1,568 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde bebekle_00 (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler