+3 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar dün akşam üstü taburcu oldum şekerim düzene girdi diyete devam insülin 3 defaydı 5 defa yapacam doğuma kadar protein değeri 224 sınır da dedi sancılarımıda durdurdular ciğer geliştirici vuruldum bol bol istirat yatış ve diyet verdi ilaç vs yazmadı 29 +2 günlük oldum bugünde inşallah daha ileriyi görmek nasip olur bel ağrım var yattım halde inşallah zamanında gelir insanın evi gibisi yokmuş çocuklarımı çok özledim sarıldık ağladık pskoljim bozulmuştu şimdi az daha iyiyim elhamdülillah merak edenler için açtım postu da Allah razı olsun kardeşlerim 🤲

8 Cevaplar

0 oy
(33,155 puan) tarafından

Çok sevindim gülüm Allah hayırla vaktinde kucağına almayı nasip etsin 🌸

(489 puan) tarafından
+1

Amin inşallah tek istediğim o benimde çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

-Reklam-
0 oy
(4,227 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım ❤️ 

Evet ev gibisi yok

Bende bazen başka yerde Uzak kalınca 

Eve girdiğimde resmen duvara sarılıyorum 

(489 puan) tarafından

Evde sıkıldım günler için bile pişman oldum hastanede iş yapmıyorsun yemek derdi yok ama pskoljisi bozuyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim ☺️ 🤲 

0 oy
(2,205 puan) tarafından

Çok sevindim nihayet rahat bi nefes aldınız ama doktorunuzun sözünden dışarı çıkmayın lütfen bolca istirahat edin stres sinir yapmayın ve kendinizi yormayın ve sakın agır kaldırmayın en kötü 6 hafta daha dişinizi sıkın inşallah vaktinde doğar tabi ama kritik 6 haftayı atlatın en azından

(2,205 puan) tarafından

Bunu doktorunuza sormalıydınız telefonu varsa mutlaka doktorunuza sorun bunu

(489 puan) tarafından

Özel değil şehir Hastanesi devlet numarası yok normalde 2 aydır kullanıyorum hastaneye yatınca orda başka ilaçlar verdiler şimdi evde insülin dışında kullanmıyorum ilaca gerek yok dedi ağrın olursa gel dedi İnşallah olmaz zamanında gelir bakalım 

(2,205 puan) tarafından

Eşiniz sabah mesai saati başlamadan önce gidip doktoruna sorsun garanti olsun işiniz

(3,653 puan) tarafından

Geçmiş olsun Sevgi. 3 çocuğumda da erken doğurmamam için doğuma kadar progestan kullandım. Kanama olunca ağızdan olup,öbür türlü vajinadan. 

(489 puan) tarafından

Teşekkür ederim çok sağol Allah razı olsun abla bende 2 aydır kullanıyorum normde ben kullanmaya devam edim öyleyse eşimin hastaneye sorması biraz zor çünkü ☺️

0 oy
(1,710 puan) tarafından

Çok sevindim canım bozma moralini üzülme mutlu ol Herşey yolunda ilerler İnşAllah sağ salim Amin :))) 🤲🤲🤲❤️

(489 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım 🥰🤲❤️

0 oy
(8,127 puan) tarafından

çok iyi haber, bari doktorunu dinle güzelce dinlen 

(489 puan) tarafından

Öyle yapıyorum eşim de yardımcı oluyor sağolsun uyumasamda uzanıyorum belim ağrıyor biraz o kafama takıldı geçer inşallah oda 

0 oy
(51 puan) tarafından

Geçmiş olsun Rabbim zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

(489 puan) tarafından
+1

Amin inşallah tek istedim o benimde Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥰 

0 oy
(24,164 puan) tarafından

Geçmiş olsun 🌸

(489 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️ 

0 oy
(7,652 puan) tarafından

Çok sevindim senin adına kendini yorma sitres yapma diyetine dikkat et dört beş hafta daha dayan 35 olduktan sonra korkulacak bir şey kalmıyor 

(489 puan) tarafından

Diyetime dikkat ediyorum abla mecburi işleri yapıyorum onun dışında dinleniyorum inşallah 35 e kadar giderim 1 ay daha sabrederse şükür 

(7,652 puan) tarafından

İnşallah ablam ciğer geliştirme iğnesi oldu ya korkma artık 

(489 puan) tarafından

Diyabet hastası olanların bebekleri ciğeri daha geç gelişiyormuş bende iğneye çok sevindim 

İlgili sorular

+13 oy
23 cevap 1,341 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
0 oy
3 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,489,160 soru

24,340,569 cevap

346,031 kullanıcı

...