Dün testim baya koyu çıktı ama c kadar koyu değildi yinede bugün tekrar yaptım silik çıktı yani yumurta çatlamış mı oluyor ?
Test yorumlarını çok anlamıyorum ama ovulasyon belirtilerin ne durumda? Akıntı, kasık ağrısı vs
Dün akıntım fazlaydı kaşık ağrımda vardı bugünde aynı şeyleri yaşıyorum ayrıca bugün göğüslerim düne göre daha çok acıyor
Tam dönemindesin o zaman. Gün aşırı ilişki yeterli olur. Sperm 3-5 gün canlı kalıyor
Normalde düzenli oluyorum yumurtlama günümüde anlayabiliyorum geçen ay denemeye başladık belirtilerime göre denemiştik ama olmadı bu ay da böyle deneyim dedim bakalım kısmet teşekkür ederim cevapladığın için
Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin. Beklenen adetin ne zaman
Çok teşekkür ederim amin inşallah.. 17 Ekim bir kaç aydır bi iki gün erken oluyorum ama bakalım
merhaba 2 cizgide kıpkırmızı olması gerekiyor 2 cizgi kıpkırmızı çıktıktan sonra tekrar yaptığınızda silikleşirse çatlamiş oluyor
Tamam teşekkür ederim
Gebelik var gibi ben de test yaptım 2 kere aynı bu şekilde biri silik çıkmıştı gebelik erken olduğu için o şekilde çıkıyor kan verin.
Daha adetime 13 gün var şimdiden belli olur mu ki
ovülasyon testi ama bu
Henüz yumurtlama değil canim devam et teste
Gece zirve olmuş ve sabah artık bitişe geçmiş olabilir mi çünkü tüm yumurtlama belirtilerini yaşadım
1,485,342 soru
24,287,256 cevap
343,110 kullanıcı