0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (652 puan) tarafından

Dün testim baya koyu çıktı ama c kadar koyu değildi yinede bugün tekrar yaptım silik çıktı yani yumurta çatlamış mı oluyor ?

image

4 Cevaplar

0 oy
(7,055 puan) tarafından

Test yorumlarını çok anlamıyorum ama ovulasyon belirtilerin ne durumda? Akıntı, kasık ağrısı vs

(652 puan) tarafından

Dün akıntım fazlaydı kaşık ağrımda vardı bugünde aynı şeyleri yaşıyorum ayrıca bugün göğüslerim düne göre daha çok acıyor 

(7,055 puan) tarafından

Tam dönemindesin o zaman. Gün aşırı ilişki yeterli olur. Sperm 3-5 gün canlı kalıyor

(652 puan) tarafından

Normalde düzenli oluyorum yumurtlama günümüde anlayabiliyorum geçen ay denemeye başladık belirtilerime göre denemiştik ama olmadı bu ay da böyle deneyim dedim bakalım kısmet teşekkür ederim cevapladığın için 

(7,055 puan) tarafından

Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin. Beklenen adetin ne zaman

(652 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim amin inşallah.. 17 Ekim bir kaç aydır bi iki gün erken oluyorum ama bakalım

-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından

merhaba 2 cizgide kıpkırmızı olması gerekiyor 2 cizgi kıpkırmızı çıktıktan sonra tekrar yaptığınızda silikleşirse çatlamiş oluyor

(652 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim

0 oy
(128 puan) tarafından

Gebelik var gibi ben de test yaptım 2 kere aynı bu şekilde biri silik çıkmıştı gebelik erken olduğu için o şekilde çıkıyor kan verin. 

(652 puan) tarafından

Daha adetime 13 gün var şimdiden belli olur mu ki 

(3 puan) tarafından

ovülasyon testi ama bu

0 oy
(1,427 puan) tarafından

Henüz yumurtlama değil canim devam et teste 

(652 puan) tarafından

Gece zirve olmuş ve sabah artık bitişe geçmiş olabilir mi çünkü tüm yumurtlama belirtilerini yaşadım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
2 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesimm (224 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 159 göst.
15 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,342 soru

24,287,256 cevap

343,110 kullanıcı

...