İyi geceler hanımlar nasılsınız ne yapıyorsunuz. Ben daha yatamadim aklima bir tarif takıldı kalktım onu denedim çocuk uyuyunca. Birde çay yaptım tarif bitince oturdum onu içiyorum eşim daha gelmedi onu bekliyorum. Sizde ne var ne yok hiç sormuyorsunuz bu kadın nerelerde 😅 arada giriyorum bikaç post okuyup çıkıyorum cevap yazacak vaktim olmuyor hayat telaşı işte ♥️
Çocukları yatırdım mutfagı toplicam ama hiç halim yok ikiside hasta cok yordular bugun adım atmaya mecalim kalmamı onu farkettim
Hastalık yağıyor resmen havadan.
okulda cok buyuk salgın var cok dikkat ettim ama oğlum yinede hastalandı ondan ufaklıga gecti hemen sabah doktora götürdüm ilaclarıno vıtaminlerini aldım cabucak toparlarlar inşallah aynı anda hastalandıklarında cok zor oluyo
Yemek krizi içindeyiz 😅 eşim 15.00 da işten çıktı eve geldi oğlumla biraz uyudular çocuğa sözümüz vardı avmde oyun alanına gidecektik oraya gittik 1 saat oynadı geç gittiğimiz için yemek yemeğe fırsatımız olmadı balık yiyelim dışarda dedik balıkçı kapalıymış neyse eve her zaman köfte söylediğimiz yer var ordan köfte söyleyelim dedik orasıda şimdi kapatıyoruz dedi😅eve geldik sipariş verdik bi yerden bekle babam bekle gelemedi en sonu telfon çaldı kapıyı çalıyoruz açan yok 🙄meğersem Bu yaz kayınvalidemle birlikte oturuyorduk oraya söylemiş eşim dikkat etmemiş 😅😅😅 Allah tan aynı apartmanda ablamlar var onlara alın yiyin dedik bizde tekrardan sipariş verdik bu saatte açlıktan mahvolduk yemek yemeği bekliyoruz 😅evde ekmekte yok aksilikler üst üstte anlayacağın göbeğim yumuşacık oldu açlıktan, sabah 11de yaptığım kahvaltıyla duruyorum iş güç hiç bişi yemedimde akşama kadar 🤦🏻♀️
Afiyet olsun sanada erken olsaydı bende çay koyardım iyi olurdu
Aynı şeyi geçen gün bizde yaşadık 9 da sipariş verdik saat 12 oldu gelen giden yok. En sonunda yattik uyuduk öyle kurye gelmis 12 de eşim iptal ettim geri götürün demis. LP
12de getirmeye yüzü varmış 😅
Hazırlandık şimdi evden çıktık sana geliyoruz tarifinle çayını içmeye 😄 afiyet olsun canım
Ahaha meze yaptım ya çayla pek gitmez 😅
Uzak şehiri izliyorum ben.
İyi seyirler
Hepimizde ayni bacim hayat telasi iste bende hayizim mslum tatlı krizi canim waffle cekti kalktim usenmedim yaptim hamur yapisti aman re%illik ha bi sekil yedim ama olsun cocugu yatirdim koca yok gececi film actim izliyorum basimda tuttu yine offf
Sende yat uyu dinlen
Valide uyudu eşim uyudu oğlum uyudu bi ben kaldım ayakta birazdan uyurum koltukta oturuyorum çerez yiyorum.
Sizler nasılsınız iyimisiniz
Uzun zamandır yoktum
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun
Afiyet olsun bende bu duble çay doldurdum bicyudum aldım oglum uyandi emziriyorum şuan inş uyursa icicem o çayı içmeden baş ağrım geçmiyor başkada Dünya telaşı sabah akşam akşam sabah oluyo gidiyo
Demi bende çay içmeden yatacaktim baktım olmadı kalktım yaptım geri
1,489,266 soru
24,341,705 cevap
346,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın