0 oy
348 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (311 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hamileyken hep ne  aşeriyordunuz. 

Bnim yaz kiş demeden karpuz ceker cnm. 

35 Cevaplar

0 oy
önce (3,656 puan) tarafından

Kızıma hamileyken ciğer, noodle ve çilek aşermiştim. Şimdi ikinciye hamileyim mandalina aşerdim sadece, daha aşerir miyim bakacaz 😂

-Reklam-
0 oy
önce (91 puan) tarafından

Beş sene önce Kasım da oğlumu doğurdum ayva cNim çekmişti valla zorla buldum yedimdi

0 oy
önce (5,558 puan) tarafından

Birinde kuşkonmaz, birinde yaban mersini😄

0 oy
önce (2,661 puan) tarafından

Hiçbişi aşermedim aklımın ucundan bile geçmedi

0 oy
önce (1,979 puan) tarafından

Kızıma sadece erik aşermiştim bol bol yemiştim ikinciye hamileyim daha şimdilik canım hiç bir şey istemiyor mide bulantılarim geçse yeter 🤗

0 oy
önce (1,625 puan) tarafından

Kızımda tulum peyniri simit karpuz oğlumda tuzlu erik limon ekşi meyveler  karbonatlı portakallı kek 

0 oy
önce (5,728 puan) tarafından

Oğlumda hep portakal aşerdim kızlarda tam hatırlamıyorum ama küçük oğlumda erik yerdim kilo kilo en son karnım gerilirdi ekşiden 😅 oldum olası eriği yerim zaten ama portakal sadece ozman hamileyken çekti canım mesela normal zamnada yemem aramam

0 oy
önce (1,262 puan) tarafından

hep kustuğum için canım ne olursa olsun yemek istiyordu.. olmadı 🥲🥲

0 oy
önce (2,148 puan) tarafından

Şuan hamileyim ve tuzlu olarak patates çok istiyor canım şuan bile fırına patates verdim ahahahahaha mide yanmam olmasa kızartıcektımda maalesef bide aşırı şerbetli tatlı istiyorum

0 oy
önce (1,572 puan) tarafından

Hep çilek çekti 😊 oğlumun burnunda ve çenesinde kırmızı çilek lekesi gibi şeyler vardı. Ensesinde de var ama o daha duruyor 

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Limon 😁 sürekli bol limonlu salatalar çekerdi canım 

0 oy
önce (25,151 puan) tarafından

Bir hamilelik geçirdim turşu kornişon turşu yedim epeyce zaman ilk aylarda sonra hiç öyle aşerme olmadı 

0 oy
önce (99 puan) tarafından

İlk hamileliğimde kuru kayısı ve semizotu aşermiştim, tatlıdan tiksinmiştim hep ekşi yiyordum. İkinci hamileliğimde istiridye mantarı aşerdim ve çok tatlı yiyorum. İkisi de kız yani cinsiyetin pek alakası yokmuş neyi aşerdiğinle :D

0 oy
önce (7,218 puan) tarafından

Un helvası tabak tabak yerdim şimdi olsa şimdi yine yerim

0 oy
önce (2,241 puan) tarafından

Aşermeye çok inanmıyorum ama canımın çektiği şeyler olmuştu. Oğlumda et, tavuk ve çikolatalı dondurma.

Kızımda gözleme, turşu ve bolca hamurişi.

Şimdikinde de oğlan ve tatlı olan ne varsa yiyesim geliyor. Ekmek çok sever oldum. Eti ve tavuğu asla yiyesim gelmiyor. Bir de booooolca içecek. Sıcak soğuk farketmiyor ama soğuk tercihim. 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 276 göst.
+1 oy
2 cevap 81 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 213 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.
25 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Karadenizin incisi (11,829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,535 soru

24,264,278 cevap

341,698 kullanıcı

...