0 oy
509 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (884 puan) tarafından

Çok tereddütlerim var korkuyorum herkes bana geç kalma yap bir tane daha diyor çok mu geç kaldım. Ameliyat korkusu sezeryan korkusu sekerim var prediyabetim. Varisim var çok sismisler önce bunu mu halletmem gerekiyor ayy hiç bilmiyorum en iyisi bir kadın doğuma mi gitmek bilmiyorum ya ailemden uzakta baska bir memleketteyim

24 Cevaplar

+2 oy
önce (1,034 puan) tarafından

Değil  bence bende 34 yaşındayım iki çocuk daha düşünüyorum. 

önce (82 puan) tarafından

Nasıl cesaretiniz var ya maşallah 💚

önce (60 puan) tarafından

Ben 26 yaşındayım 2 çocuğum var ehehehehhehehe🥹😄🙊😁

önce (4,120 puan) tarafından

Sen engel.yemenişmiydin 

Geldin mi

önce (1,623 puan) tarafından

Başın göğe mi erdi üstünlüğün ne 

İstersen ağzını kapat 

Hayırdır sana mı kaldı yazmak

Densiz seni manyak 

Yalandan yere ortalığı karıştırırsa böyle olur

Hadsiz

Ay kime diyorsunuz ya

Şu Melek 04 geçen post açıp çoğu kişiye zehir saçmisti 

Sonra engel yedi 

Baktım ki yorum yapmış bende sen engel yememiş mıydın dedim 

Başkası da densiz ona ne olduysa haspam

Ma.l ma.l atlıyor 

Ay bir an beni baskasiyla Karistirdiniz sandım ✨

Yok canım ya

Ben meleğe dedim 

Sordum yani daha doğrusu geldin mi geri diye

Hadsiz kadın da ne saçmalamış 

Üstünlüğün ne diye manyak

Sanırsın ben üstünüm dedim 

Ne değişik cinsler var yahu

Maalesef değişik insanlar türedi canım 

Melek geçen bir post açtı

İşte aramızda kötü kalpli insanlar var gibi Bir post 

Birde isim verdi 

Şunlar diye 

Ama hemen hemen hepsi gayet güzel mantıklı yorum yapan bayanlardı

Hatta aylarca hiç yorum yapmayani bile vardı 

Uyarı alınca engel yedi

Hatta o posta ben bile yorum yaptım 

Meleğe senin bahsettiğin bayanlar gayet terbiyeli takılır burada diye filan

Hani gene görünce yazdım alttakine ne olduysa bodoslama atlamış olayı bilmeden 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,978 puan) tarafından

Yani ona.bakacak olan sizsiniz başkaları değil canım bende 34 yaşındayım 2. Çocuğuma hamileyim yani insan bakabildikten ve hazır olduktan sonra kimseye laf düşmez 

önce (439 puan) tarafından

Hayırlı olsun Hülya çok sevindim tesadüf okudum bu postta gördüm sağ salim al kucağına zaman çabucak geçiyor ya benmkininde doğum günü geliyor 17 sinde 1 yaş olucaz

önce (884 puan) tarafından

Ben bakabilirim ondan değil korkum hamilelik gidişatı ve şeker var o beni korkutuyor bilmiyorum. Ya en iyisi gideyim kadın doguma

önce (439 puan) tarafından

Post sahibi benim  büyüğün 5 buçuk yaşında küçükte 1 yaş olucak bence kardeşinin olması ilk çocuğum içinde iyi olucaktir tabi ilk zamanlar aşırı kardeş kıskançlığıda yaşayacaksındir 

önce (1,923 puan) tarafından

Hayirli olsun Hülyacim♡ cok sevindim tatlim

önce (1,978 puan) tarafından

Yaa çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun bana dua edin de sağlıkla kucağıma alayım bu sefer 🤗

+1 oy
önce (1,014 puan) tarafından

Tereddüt varsa hazır değilsin demektir. İnsanlar büyütmeyecek sen büyüteceksin canım kââle alma insanları 

+1 oy
önce (7,415 puan) tarafından

Yaşın geç değil ben 42 yaşinda doğum yaptım ama yaştan daha önemli olan şey senin sağlıklı olman gebelik zor bir şey zaten hele sağlık sorunların varsa daha zor 

+1 oy
önce (25,148 puan) tarafından

Benimde tiroidim ve kilo problemim var ama istiyorum bu arada iki ay sonra 36 yaşına gireceğim dört yaşında oğlum var 

önce (884 puan) tarafından

Dertleşelim mi biz aynıyız sizinle ;))

önce (25,148 puan) tarafından

Olur ben bir cesaret denedim boş gebelik oldu vaz mı geçsem dedim ama istiyorum da bakalım folik asit kullanmaya başladım 

+1 oy
önce (2,183 puan) tarafından

Senin sağlık sorunlarının için bir şey diyemem tabii canım ama üst katımdaki abla 40 yaşında üçüncü çocuğunu doğurdu

+1 oy
önce (6,859 puan) tarafından

Yaş baş değil önce senin sağlıklı olman ve motive olman önemli. Kesinlikle önce kadın doğuma bir git. 

Ben hiç çocuk düşünmüyordum ama rutin kadın doğum muayenesinde çat diye menopoz girdiğimi öğrendim. Her şey yolunda sanıyordum oysa. Çocuk düşünsen de düşünmesen de sağlık önceliğin olsun. 

+1 oy
önce (4,932 puan) tarafından

46 yasinda anne olan ben guruptan ayrılıyorum 😁😁

Önemli olan kendini iyi hisetmen sayıların önemi yok canim gayette güzel annelik yapiyorum 

önce (239 puan) tarafından

Ayy maşallah süphanallah bebeğinizi sağlıkla büyütün. ben evlenmeden önce anneme kardeş sevelim diye çok takılıyordum yani bu yaşlarda çocuk olamaz diye bir algı vardı buarada annem şuan 47 yaşında isteğim ise 5 yıl önce falandı biz takılırdık bebek sevgisi özlemi de vardı. Merak ettiğim birşey var herhangi sağlık problemleri ile karşılaştınız mı doğum da veya bebekte sorunlar oluştu mu? 

Yok canim simdi ben 47 yaşına giriyorum  oğlumda 9.5 aylik hamileliktede zorluk cikmadi doguncada sağlıklı doğdu şükürler olsun evet bu yaşta hamile kalma şansı %1 oda bana denk geldi

önce (239 puan) tarafından

Sizin adınıza çok sevindim sağlık sıhhatle büyüsün 

Amin inşallah  yaşın hiç önemi yok kimi var 30 yasinda içi geçmiş kimi var benim gibi içi 20 yasinda😃

+1 oy
önce (7,166 puan) tarafından

kendini hazır hissetmiyorsan geç kalmış sayılmazsın. istersen 40ta da doğurursun. başkalarının dolduruşuyla değil, kendi istediğinle yap yapacaksan. ben de 35 yaşındayım, kızım 27 aylık arada bana da diyen oluyor, direkt istemiyorum deyip kestirip atıyorum. ha belki 3 ay sonra isterim bilemem

+1 oy
önce (605 puan) tarafından

Bu şartlara istinaden konuşuyorum    asla ama asla istemezdım     milleti nıye dınlıyon çocuk yap demesi  kolay 

0 oy
önce (880 puan) tarafından

36 yaşında 4 oğlumu doğurdum biz kadınlar erkekler gibi değiliz gün gün beden gidiyo yani eğer niyetin varsa yap bence eltim 38de menepoza girdi yani bence gecmkalma hayırlısı olsun 

0 oy
önce (638 puan) tarafından

Bende 5 aya 33 olucam oğlum 6 yaşında banada geç kalma dediler iki aydır deniyoruz hiç sağlık problemim yok ama ara vermede sanırım hemen hamile kalmayı engelliyor sanırım bi arkadaşımda böyle ara verip hiç sorun olamamasına rağmen 8 ay sonra olmuştu bence ilk önce doktora gitmekle başla ve bence istiyorsanız artık erteleme 

0 oy
önce (23,988 puan) tarafından

Tabi önce doktora danis. Kendi başına ise kalkisma bu şartlarda. 

0 oy
önce (1,923 puan) tarafından

Canim yasam standartlari yukseldi artik o yuzden gec degil. Ama once sagligini bi duzene sokmani tavsiye ederim. Daha kolay gecebilmesi icin hamileliginin. Bende 3. Yü 34 te dogurdum. 3 cocugum var. Bazen bazi seylerde daha sabirliyim bazende degilim. Bilemiyorum yas birseyler katiyorda eksiltiyorda:):)

0 oy
önce (510 puan) tarafından

35,yaş dört çocuk ve hepsi sezeryan bana kalırsa doğurma madalya vermiyorlar canına yazık ben ettim sen etme bacim

0 oy
önce (1,428 puan) tarafından

Bende 24 yaşında 3 çocuk annesiyim bazen düşünüyorum evlenene altınmı dağıtıyorlardı da erken evlendim acelem neydi de peş peşe doğurdum diye rabbim korusun üçünüde çok seviyorum ama yoruyorlar

0 oy

Siz daha iyi bilirsiniz ama geç değil neden geç olsun ki bilemeyiz belki bir bebek şifa olur size çocuğunuz da maşallah allah size bağışlasın tam yaşında anlayacak yaş ta bence benim fikrim olarak ben olsaydim yapardım ne güzel planlı gebelik olur ilk önce kadın doğuma gidin sonra da kendinizi ne zaman hazır hissetseniz ona göre yol çizersiniz umarım her şey güzel geçer 🧚🏼‍♀️benim oğlum şu an 4 yaşında kızım 2 tabiki zorluklari oluyor bende gurbetteyim kimsem yok tek başıma buyuttum hem zor hem eglenceliydi lohusalik donemlerim ama eşiniz size destek oluyor ve gerçekten sizi anlıyorsa ona göre karar verin bence burada en önemli basamak eşiniz, lohusalık ta hiç bir aile ferdiniz bulunmasa bile eşiniz tek başına yaninizda bulunsa ne kadar moral verir onu düşünün eşinize danışın benim her iki doğumum da eşim yanimda oldu annem bile gelmeyi kabul etmedi kız kardeşimin gelmesini istedim elin oğlunun evine gönderemeyiz  kusura bakma kaynanan eltilerin baksin sana dedi ve plansız gebelikti beni en çok yaralayan buydu sanırım ama atlattim, ✨

0 oy
önce (5,558 puan) tarafından

Hayır canım niye geç olsun. Az bi kısım insan erken menapoza girebiliyor onlar acele etsin  hadi diyelim. En iyi dr bilir muayenede anlaşılır. Ama ortalama olarak 35 geç değil.

0 oy
önce (1,514 puan) tarafından

Çocuk yapmak başkalarına göre verilecek bi karar değildir çocuk yapmak yaşım geçiyor gerekçesi değildir lütfen bunlara dıkkat edin

0 oy
önce (6,269 puan) tarafından

Once saglik ocagina gidip basit kan tahlilleri yaptirip durumunu izah edebilirsin aile hekimleri bu konuda daha iyi yonlendirir seni varislerin olsun diyabetin olsun gebelige engel olacak durumda mi degil mi once onu tedavi ettirmen mi gerekli yoksa surec cok uzar once cocuk yap da diyebilir yasin suan gec degil ama yinede 25inde tazecikde degiliz kabul edelim ( lutfen yanlis anlama kirdiysam ozur dilerim ) gebe kalmakta zorlanabilirsin gebelik surecin zorlu gecebilir ama bi kac seneye daha da zorlasacak 40indan sonra cocuk sesini kafan da kaldirmayacak ha olursa olur olmazsa olmaz cok da onemli degil cani sagolsun bi tane de olsun evladim var diyosan konu baska ama ikinciyi dusunuyosan kopruden once son cikislar gibi daha gece birakma derim 

De get kaldıramıyorum hepinize tas çıkartırım yeminle 😁😁 ne eğlenceden kalıyorum nede gezmeden nede cocugumun bakımından nede onu gezdirmeye siz bende daha yorgunsunuzdur eminim 😃😃 gençlik geliyor insana 

önce (6,269 puan) tarafından

He kiz bak ornek al bu ablamiz 40indan sonra dogurdu istenince oluyo 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 868 göst.
0 oy
7 cevap 523 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 368 göst.

Kategoriler

1,483,453 soru