0 oy
189 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,984 puan) tarafından

O sakin beni yormayan çocuk gitti yerine herşeye ağlayan mızmızlanan çocuk geldi 

İİİ yaş sendromu mu yoksa hasta diye mi böyle bilmiyorum ama beni fazlasıyla sinir ediyor ben de bağırıyorum kızıyorum

10 Cevaplar

+2 oy
(658 puan) tarafından

İki yaş sendromu umursamayan üstüne gittikçe daha çok inat oluyolar

(7,984 puan) tarafından

Bir umursama iki umursama üç umursama ben de taş değilim ya bıktırdı valla beni. Bide ikinci çocuğu düşünüyordum böyle giderse tek çocukla devam ederim valla ben pek sabırlı değilim

(658 puan) tarafından

Belli bi süre sonra geçiyor öyle olduğunda oylayın sevdiği şeyleri verin yapin kafası dağılsın unutsun ağlamayı benim oğlumda temmuzda 2 yaşına girdi oyaliyorum oyle

(7,016 puan) tarafından

İlk çocuk bağımsız olmadan ikinciyi düşünme derim. Bezden çıksın, yemeğini kendisi yiyor olsun, üstünü kendisi giyip çıkarıyor olsun ve paçana kedi gibi yapışmıyor olsun. Bu da en erken 4 yaş.

2 yaşında kendisi de bebiş daha. Şu an hamile olsan gebeliğin de çok zor geçerdi. Karnındaki de sürekli sinir srresle zor bir çocuk olurdu. Aklın varsa ertele :) 

-Reklam-
+1 oy
(587 puan) tarafından

İnan ki ben de bir iki haftadır aynı durumu yaşıyordum Hani İlker sendromu mu acaba neyi var çünkü çok fazla pişik vardı Çok fazla huysuzdu dişlerine bakıyorum dişte bir şey yok derken bir sabah iki diş aynı anda çıkardı bir dişlerini iyicene bakmanı tavsiye ederim

(7,984 puan) tarafından

Ağladığı zaman bazen eli ağzında oluyor aslında karanfilli zeytinyağı sürsem iyi gelir hiç aklıma gelmedi emin de değilim diş mi değil mi bakım diyorum dişlerine diliyle dişlerini kapatıyor göremiyorum

0 oy
(1,282 puan) tarafından

büyük ihtimalle senin sınırını ölçüyor ağlayarak istediğini yapacak mısın onu kontrol ediyor kızım 18 aylık yavaştan başladı oda 🤦‍♀️

0 oy
(32,549 puan) tarafından

Aynı durumdayız her şeyi ağlayarak istiyo 2 yaşına yaklaştık herhalde ondan böyle oldu 🙃

0 oy
(24,030 puan) tarafından

Evet 2 yaş sendromu. Kızım da öyle.

0 oy
(1,902 puan) tarafından

Bağırıp kızdığın sürece görmezden gel. Tersleştikçe daha da dozu artıyor huysuzluğun. Can sağlığını tehdit eden durumlar haricinde görmezden gelmeye çalışın

0 oy
(170 puan) tarafından

2 yaşında huysuzlanmaya başlıyorlar benim kızım da böyle her şeye inat yapıyor 2 haftadır duş aldiramadim duşa koyduğum an çığlık atıyor alt kattakiler kızı dövüyorum sanıyor her şey istediği gibi olsun istiyor bende kendi haline bıraktım

0 oy
(5,826 puan) tarafından

2 yaş sendromu hastalıkla karıştıysa yandın ozamn

Herşeyi kendi yapmak istediği olmadığında ortalığı yıktığı geceleri zor uyuduğu bide hastalık varsa hiç uyumadığı bir dönem 

Saçma sapan bişey için saatlerce ağladığı sonra bişey olmamış gibi oyun oynamaya başladığı zaman 😅

0 oy
(7,371 puan) tarafından

onunla zıtlaşma

o ağlarken çocuğuna neyin var ağlama kızım falan deme, bırak ağlasın kendi kendine daha çabuk sakinleşir 

her şeyi kendi yapmak ister bu yüzden ağlar. en basitinden suyu kapatıyorum, hayıyyyy diye bağırıp suyu açıyor sonra kendi kapatıyor 😂😂 

0 oy
(30,622 puan) tarafından

21 aylık kızımda öyle hiç üstüne düşmüyorum yoksa daha kötü oluyor sadece sevgimi fazlasıyla veriyorum bol bol sarılıp öpüyorum doğumuma bir kaç gün kala böyle oldu durup dururken ağlamaya ve çığlık atmaya başladı hala devam ediyor mudahele etmiyorum sakinleştirmek için uğraşmıyorum bir süre sonra son veriyor zaten ama akşam babası gelince onun içinden geçiyor babası nazladigi için ona çok yapıyor bana yapamıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
3 cevap 285 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 819 göst.
30 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,883 soru

24,281,382 cevap

342,763 kullanıcı

...