+4 oy
1,044 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bu platforma yeni katıldım burada bazı insanlar kendini bir şey sanıyor ve diğerlerini ezmeye çalışıyor linçliyor  haddi olmayan şeyler söylüyor ya neye göre kime göre ya hepimiz insanız sonuçta ya kalp kırmak niye bu kadar kolay siz vicdansız mısınız? Onlar zaten kendini gösterecekler eminim ? yapmayın ölümlü dünya bazı insanlar ailevi SORUNLAR yaşıyor üzülüyorlar burada akıl danışyolar üstüne siz linçliyorsunuz yardımcı olmak yerine yeni katılmama rağmen çok şey fark ettim evet burada kimse kimseyi tanımıyor olabilir ama hepimiz insanız hani bu kadar kırıcı olmayın biraz kibar dille anlatın…

19 Cevaplar

+6 oy
önce (6,251 puan) tarafından

Gulum onu burdakilere snlatsmazsin ben 5 senedir bu platformdayim neler gördüm neler 

önce (27 puan) tarafından

bu kadar linçlemeyi hak etmiyorlar ki ama onlar da insan çok üzücü bir durum

önce (6,251 puan) tarafından

Hepsinden once kul hakki 

Aynen öyle 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,332 puan) tarafından

Ne kadar takarsn o kadar üstüne gelirler, yanlız burası değil, insanın olduğu her yer böyle😉 Saygısız insana tahammülüm yok benimde. O yüzden cevap bile vermem

Ama bazıları o kadar ileriye gidiyor ki kadın kocam ilgisiz falan diye bir post açmış bazı kişiler koçan seni sevmiyor anla bunu diye yorum yapmış olacak şey değil 

+2 oy
önce (415 puan) tarafından

Burada gerçek bir linç tayfası vardi geçen senelerde Suan bir iki kişi var   ciddi anlamda antipatik yorum yapan 

Onun dışında bir de şöyle bir durum var birkaç kişi aynı fikirde olduğunda da karşıdaki insan linçleniyormuşum hissine kapılabiliyor burada bazen 40 kişi yorum yapıyorsa kırki de aynı şeyi söylüyor ama post sahibiı yine de beni linçlediniz deyip çıkabiliyor çok da takılmamak lazım kişi kendi fikirlerinden ve kişiliğinden eminse buradaki yorumları kafaya takmak gereksiz

Sizin soylediginiz linç tayfasını bilmiyorum ama ya burada 2.3 kişi bayağı ileriye gidiyor insan bir düşünür karşı taraf ne düşünüyor üzülür mü kırılır mı diye ne kadar vicdansızlar 

+1

Bazen bende denk geliyorum  ama dediğim gibi siz yeni  kullanıcısınız mesela bazı arkadaşlar var sürekli aynı konuda saçma sapan postlar açıyor ama siliyor burada aktif olan kişiler de tanıdığı için bir sonraki postunda ters tepkiler veriyor dışarıdan da linçleniyormuş algısı gelebilir bazen de bu şekilde oluyor

önce (5,703 puan) tarafından
+1

Sorması ayıptır 1 gün içinde nasıl bir linç gördün yada okudun.

önce (4,115 puan) tarafından

Kız daha bir gün olmuş üye olalı 

2 3 kişi demiş sın 

Evet var bazen kırıcı olanlar ama

Senin dediğin post hangisi bilmiyorum 

Ama bazen 

Burda ki bazı bayanlar öyle bir post açar ki 

Akıllara zarar ziyan 

Dalga geçip aklınla oynayan mi dersin

Kocasını buraya atıp bu benim kocam çok yakışıklı 

Sizinde kocanız böyle mi diyen 

Varda var

Ha ama dediğim gibi senin kastettiğin post nedir yada kim ne yazdı bilmiyorum arada bir böyle çıkar 

Sen eski üyelerden misin

önce (1,006 puan) tarafından

Sevgi renklihatira engel yedi 😁

Bu arada başlık düzenlemeyi biliyor , linç tayfasini hatta işleyişi biliyor o yüzden yeni bir kullanıcı olduğunu düşünmüyorum ben 

önce (5,703 puan) tarafından

Aaa gerçek engelmi yedi

Nasıl olur o ALES e girmişti ama

önce (1,006 puan) tarafından

Valla fatoya gece kuşuna admine hepsine yazdım hangisi banladı bilmiyorum ama 1 tane eksildi 

Kız yok yeni kullanıcı değil 

Öyle yazmıştı kendisi 

Ay ama sevindim ha

😂😂😂

Renkli hatıra da engel yedi ha çok iyi oldu 

Ortalığı karıştırdı bilmeden densiz gacı

Renkli hatıra hatunca eski adı haketti o

AA şu kadın he çok patavatsız yahuu o bayan

Aynen öyle yorumu okuyunca direkt onun yaptığını anlıyordum

+2 oy
önce (193 puan) tarafından

Bir kere yaşadığım olayı anlatmıştım burda bayağı da moralim bozuktu kullanıcı adını da hatırlamıyorum ama bir kişi yazdığım yazıdaki bir kelimenin yazım yanlışıyla o kadar çok dalga geçmişti ki ve ona katılan birkaç insan vardı hiç anlam verememişim neden böyle bir şey yaptıklarını sonra yorumlarını sildiler 😄

Bence onlar sevgisizlikten artık ne yapacağını bilmiyorlar yazı hatasıyla dalga geçmekte ne biliyim çocuklar mı ya bunlar ya ben de onlarla dalga geçerdim sizin yerinizde olsaydım  siz ilk okul çocukları mısınız diye 😅

önce (193 puan) tarafından
+1

Bana da öyle geldi en son Allah ailene sabır versin demiştim sen benim aileme hakaret edemezsin diye çıldırmıştı sonra fark ettim normal kafayla yazmıyor saldım bende 😂

Bence de hiç normal değilmiş  arkadaş 😅😅

+2 oy
önce (268 puan) tarafından

Çok haklısın hatırladığım bir tanesi var burada cidden nefret geldi bana 

burası kadını arasında olan bir platform insan başkasına söylemediği şeyleri buraya yazıyor onların da anlayışla karşılaması gerekiyor bir kadın bir kadına bunu yapmaması gerekiyor

+2 oy
önce (8,661 puan) tarafından

Bu tür postların haddi hesabı yok. Ne yazık ki hiç bir faydası da yok. Bari isimlerini de yazında insanlarda bilsin ona göre muamele etsin aksi takdirde havada kalıyor yazılanlar 

önce (29,739 puan) tarafından

Nurse harweys aldım bigaia probiyotik e bakıyordum bunada bakayım bı 

önce (6,810 puan) tarafından

Biogia tırı vırı ya, bize de verdi de doktor standart probiyotikmiş o. Benim yöneticim Amerika'da doğum yaptı oğlu 7 yaşına gelene kadar da orada yaşadılar onun doktoruna sorduk Gripe Water önerdi ve Biogia yaramaz dedi 

Baktım da gece gündüz şeklinde var nasıl yapayım bunu peki 

önce (6,810 puan) tarafından

Ben 1 aylıkken keşfettim bu ilacı, gece olanını aldım baya rahatlattı 

Ml de fazla bende deneyim iyi gelir inşallah 

+1 oy
önce (2,432 puan) tarafından

Malesef anlamayan cok kişi var senin gibi post açan cok oldu değişmediler değişmezler maalesef 

Ben de kesinlikle öyle düşünüyorum ve sevgisizlikten artık kime sataşacağını bilmiyorlar maalesef ya insan üzülüyor onlar adına

Buyuk ihtimal aynı kişilerden bahsediyoruz herkesin dikkatinde herkesden uyarı alıyorlar ama yine aynılar 

Bahsettikleri biziz canım Indigo honki ponki Atlas ben 

önce tarafından düzenlendi

Yok canım daha neler  NuReLLa -_-     ben bir kere linç ettiğinizi görmedim yorumlarınızda hep aynı düşüncelerdeyizz çoğunlukla bazen bakıyorum benim yazacağımı yazmıs oluyosunuz yorum yapmadan artı verip cıkıyorum 🤣🤣🤣

Bu kimse kuyruğuna basmışiz demek ki hiç olmadığım bir gibi şeyler yazmış yorumlarda kendisi öyle demek ki 

0 oy
önce (7,858 puan) tarafından

Burası böyle maalesef bazıları kötü kısaca gerçekten kötü. Maalesef burda da onlardan çok var

Gerçekten onlardan çok var maalesef keşke düzelseler ya vicdansız olmasalar

0 oy
önce (2,065 puan) tarafından

Kimisi gerçekten hak ediyor ama durup dururken laf atanı da çok gördüm. Bu arada yorumlarda honki ponkiyi de yazmışsın ama onun öyle olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Tabii herkesin kendi düşüncesi. Ben de kırarım insanları bu iyi bir şey değil farkındayım ama özellikle kırma amacıyla yazmam mesela.

Gerçekten dediğiniz gibi bazıları hak ediyor honkı ponki gördüm işte başkalarının istediğini gereksiz yere ya olabilir herkesin düşüncesi farklıdır ya vicdansızlar işte bazıları ya diyecek bir şeyim yok Allah herkesin gönlüne göre versin de yapacak bir şey yok gelip burada başkana tartışarak kendini tatmin ediyorlar

Burda bir renkli hatıra var 

Çok patavatsız konuşur kırıcı şekilde 

Ama diğer dediklerini gerçekten görmedim kırıcı konuşurken 

Bahsettiği kişilerden biriyim burda küfür hakaret isitmeme rağmen asla karşılık vermedim bu eskilerden biri bizi de ağına almış ki beni bilen bilir eğlenceli postlar açar ve çok yorum yapmam 1 aydır da postlara bakamıyorum benim kötü yorumumu nerde gordun söylesene??

0 oy
önce (1,557 puan) tarafından

Takmaaaaaaa. Buralar öyle insan kaynıyor. Haksız olduklarını da anlatamazsın

0 oy
önce (3,691 puan) tarafından

Burada herkes tarafından mimlenen birini bilşyorumda bayadır sesi soluğu çıkmadığı için ismini vermiyorum yine çıkıp gelir mazallah😂

Onun dışında kimsenin ne dediğini pek umursamam zaten dış hayattan uzaklaşıp burada kafa dağıtıyoruz.

önce (1,557 puan) tarafından

Gelir gelir sever kaosu 🤣

önce (82 puan) tarafından

Kaoseverim ama ben değilim bahsedilen galıba😁😁😁

0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Bazı yorumlar aslında linç değil mantık çerçevesinde neden niçin diye sorulan sorular aslında ben bunları linç olarak göremiyorum mesela kadının eşi aldatıyor yıllardır kadın bu adama 3 çocuk verince kim olsa neden korunmadın neden 3 çocuk şu bu diye sorar bence sorulmalıda kadın eline bağırıp çağırıp ailesini ayağa kaldırınca yanlış yaptın demek bile linç sebebi olarak görülebiliyor haa hakaret küfür bu linç değil bu edepsizliktir böyle yapan varsada ben denk gelmedim

0 oy
önce (85 puan) tarafından

O kadar haklısın ki çok yazık bazıları kendini koğuş ağası zannediyor:)

Evet öyle maalesef 

0 oy
önce (11 puan) tarafından

Vallahi cnm kimisinde soru soruyor fikir almak için fikrini söylüyorsun yine kendi dogrusuyla ters cvp veriyor. Ters cvp vereceksen sorma o zmn degilmi. Bazı sorular bana yanlış geliyor cvp vermiyorum bu kadar yani linclemek yerine

0 oy
önce (212 puan) tarafından

Bilen bilir bu platformun en sakin,en normal ve saygili oldugu dönem gün boyu 1 tane bile kaotik post olmuyor siz şöyle bi 2 yil once burada takilsaniz antidepresana başlardiniz herhalde 🤣

0 oy
önce (1,399 puan) tarafından

3 senedir falan burdayım ama gerçektende öyle bazıları. Açık sözlü olucam diye insanı eziliyorlar. Benimde var birkaç kişi sürekli öyleler aşağılama ezikleme her şeyi ben biliyorum havası. Bildiğim sorulara güzellikle cevap veriyorum bilmiyorsan cevap vermiyorum veya dertli birini dahada dertlendirecek şeyler yazmıyorum. Gerçekten bazen hayretle okuyorum insanda vicdan olur merhamet olur gerçek hayatta da böyleler mi merak ediyorum

0 oy
önce (3,865 puan) tarafından

Yatin kalkın dua edin en sakin dönemini gördünüz buranın adam akıllı post açıp yorum yapan bile yok . Çok değil 2 3 sene önce olsaydınız günde 1500 tane bu posttan acman gerekirdi. Hergun kavga kıyamet kaos linç ohooooo. 

Bu arada bazıları gerçekten aşağılanip linç edilmeyi hak ediyo . 

0 oy
önce (317 puan) tarafından

5 senedir burdayım bir kere biri aşiri üstüme gelip çok kırıcı konuşunca hesabımı kapattım o kadar kırıldım ki zaten dertlerim bana yetiyordu 

0 oy
önce (323 puan) tarafından

Beni de saçma bir sebepten linclemislerdi. İki çocuğum var biri bir yaşında dişçiye gidemiyorum gurbetteyim vs diye durumumu anlatmıştım işte eşimin işten izin almasını bekliyordum dişçiye gitmek için. Bir tanesi ne dese begenirsiniz dişçiye iki çocukla gidecekmişim azıcık güçlü kadın olacakmişim. Kendisi altında arabayla tek başına her yere gidebiliyormus. Oysa dişçi bu başka doktorlar gibi olmuyor orda dişine yarım saat işlem yapılıyor o anda küçük bebeğime diğer çocuğuma sekreter mi bakacak. Neyse kafası sonradan bastı ve özür diledi o arkadaş. Ama hakaret ettikten sonra

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 291 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 416 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 503 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (642 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 2,154 göst.