0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından

Zaten eşyalı bi evde oturuyoruz perdemiz yoktu kocamda annemin eski salon perdesi vardı dedi ve getirdi taktı bende takarken bana sordun mu dedim sormadım dedi niye diye sordum çünkü güzel duruyor temiz en azından ev sahibinin değil dedi bende yeni gelinim ben de hevesleniorum neden annenin eskilerini takıyoruz dedim art niyetli düşünüyorsun eşyaya çok önem veriyorsun dedi Allah aşkına eşyaya düşkün olsam eşyalı evde ki otururum dedim sonra hayatımda sen de varsın diye şükrediyorum diyor ne yaptığını bilmiyor bence artık 

8 Cevaplar

+8 oy
(25,633 puan) tarafından

Bu hep böyledir isteyene alınır razı gelene çok görülür 

(38 puan) tarafından

Aynen öyle 

(1,906 puan) tarafından

haklı bence razı gelen her şeye en baştan ben senin için ölürüm biterim yeterki evlenelim ben milletin eskisine de razıyım iki bardağımız bile olsa yeter bir tabağımız bile olsa ortak kaşıklarız bir köşesinden sen bir köşesinden ben ben bu kadar değersizim ki ikinci ele razı gelirim ben kıt kanaat geçinirim hiç sorun değil Yeterki evlenelim ben her şeye razıyım imajı çizer sen kendini değersizleştiriirsin adam da buna alışırsa bunu bildiği için niye alsın ki diyor ki nasıl olsa benim karım kabul ediyor benim karım için bunlar önemli değil bu kız her şeye razı.

1000 liralık tişört giymeye benim eşim hak etmiyor zaten istemezdi gitsin pazardan alsın 100 TL’ye alsın döküntülerden alsın başkasının beğenmediği ya da üzerine olmayan eskisini de giyebilir adamın kafasında bu imaj var o boyle dusunuyir.

normal daire niye tutamadınız bilmiyorum eşyalı niye tuttunuz bilmiyorum da en baştan evlenirken ben şu koltuk takımına heves ediyorum sonuçta yaşım genç ilke ilk defa evleniyorum heves ettiğimi gençlikte kullanmayacagim da ne zaman kullanacağım iki sene sonra evlenelim maddi durumumuzu düzelsin öyle evlenelim şu halıyı çok seviyorum mesela modelini çok beğeniyorum ben bu halıyı kullanmak istiyorum bu model perde bu koltuklara daha uygun ben bunu istiyorum ben şu kaşık takımını istiyorum şu tabak takımını istiyorum sonuçta sen kullanacaksın azak kanaat getirirsen suc sende bence.

ben demiyorum ki harvurup harman savur adama gidipte Acun Ilıcalı değil sonuçta adama gidip de milyonluk şeyler aldırma sonuçta tabii ki de ama sana özel olsun bir şeyler senin kendine verdigin değeri görsün o da sana değer versin en baştan böyle yapacakdin

(38 puan) tarafından

Haklısın bacım kafama mı vurayım ne yapayım bilmiyorum değerimi bildiğini söyler ama değer bilmek böyle bir şey değil eşya meraklısıymışım der ama eşya meraklısı görmemiş hatanın büyüğü bende 

(1,906 puan) tarafından

eşya meraklısı değilim deme evet eşya meraklısıyım evet seviyorum evet istiyorum evet benim gözüm kalıyor aklım kalıyor meraklısıysam meraklısıyım herkes kullanıyor da ben niye kullanamıyorum benim alt kattaki komşudan neyim eksik karşı komşudan neyim eksik niye meraklısı olmayayım ki tabii ki de meraklısıyım bir sürü yeni şey çıkıyor eski meze bile değiştirmek istiyor insan evet eşya meraklısıyım bu kadar basit

(25,633 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben tayin vs diye öyle  düşündüm biz hâlâ benim bekar evimde oturuyoruz :) eşim Allah razı olsun hiç demez ama kayınvalidem rahat değil güzel değil dediğini duydum oğlun alsaydı daha güzelini otururduk deyip susturdum çünkü hak etmiyorlar 

(38 puan) tarafından

Ağızlarının payını verip susturmak lazım… mesele aslında burda eşya da değil değer görülüp görülmemesi 

-Reklam-
0 oy
(689 puan) tarafından

Kocan ikizler burcu olabilir mi

(38 puan) tarafından

Nerden bildin 

(689 puan) tarafından

😄😄😄 bu hayatta ikizler burcu erkeği gördüysen kaç demişler

(38 puan) tarafından

Öylemiymiş bilmiyorum bence hepsi aynı 

(689 puan) tarafından

Orası ayrı mesela ama ikizler burcu erkeği gerçekten çift karakterli gibi bir şey oluyor kimi tanıdıysam bu şekilde ikizler burcu o da öyle bir de ki sonuçta gülerken bir dakika sonra ağlayabiliyor yani ikizler burcu ile uğraşmak gerçekten zordur

0 oy
(505 puan) tarafından

Sadece üste cikmak icin öyle söylemiş. Soylediklerine cok takilma. Asıl mesele neden esya alinmadi onu bilmek gerek 

(38 puan) tarafından

İşlerine öyle geldi bence ailem vermek istememişti bizde evlenmek için acele ettik 

(1,906 puan) tarafından

İşte hata burada sen kocaya yanmış gibi adam çadır kurup Çimenlik de yaşatsa bile senin razıymış gibi acele etmişin. İki sene sonra evlenelim her şey adam gibi olsun benim her şeyin en iyisini kullanmaya hakkım var deyip değerini göstermen gerekiyordu

(38 puan) tarafından

Evet hata benim zaten 

0 oy
(8,317 puan) tarafından

Mala mülke önem vermek kötü bir şey mi? Tabii ki önem verilir yani varlık varken yokluğu kim ister

(38 puan) tarafından

Çok mal mül meraklısı olsam kocamla evlenmezdim 

(8,317 puan) tarafından

İşte böyle olunca erkekler pek kıymet bilmiyor

0 oy
(780 puan) tarafından

Neden eşyalı ev? Durum kötüyse eşyalı eve oturmaya razı olduysam perdeye takılmazdım hiç. Görüntü olarak sorun yoksa temizse yırtıgı vs yoksa. Bence perde takılacağın son şey olsun.

(1,906 puan) tarafından

tabi canim niye alsinki. kadin kabul edio bu kadin layik degil zaten diye dusunuo adam.  🤣 boyel bi hatayi bende yaptim bu tarz 🤣🤣ev aldik kredi oducez 2020 de kendime ev esofmanlari almistim trendyol miladan . ben hani baya sikisicaz diye dusundum cunku ev kredimize babam da katkida bulunacakdi bi sure destek cikarim dedi. neyse esim dalga gecti dandirik seyler niye aldin diye. ulaaaaan dedim seni dusunmek demek suc. iade ettim hemen ertesi gunu hepsini. gttim dogru durust seyler aldim. kicimin kenari senmisin benle dalga gecen sen kimsinde dalga gecion dedim🤣🤣   dio ben zorlanmadan odeyebilecegimiz kadar hesap ettim kredi odemesini zaten sen istedigini al kendini kredi oduyiruz diye sıkmana gerek yok. iyi deidm ozaman sen bilirsin dedim.

(5,982 puan) tarafından

Bitane psikolok var gecenlerde dinledim bi kısa videosunu bana aydınlanma geldi 

Eşim arabasını satıp yükseltecekti bana altınlarını verirsen 2 milyona yakın araba alacam dedi 7 koltuklu bende mantıklı sığmıyoruz zaten bu arabaya dedim . Araba bakmaya başladı sonra video yu izleyince vermemeeye karar verdim 🤣

Dedim yok vermicem kendi işini kendin hallet . Kim doldurdu seni hayırdır dio bide . Ben kendime araba istiyorum alırsan öyle veririm dedim yok olmaz dio 1 kere kaza yaptım die arabayo yasakladı bana 

Erkekler çarpışan arabalar gibi kaza yapar ama onlarınki normal olur kadınlar yapınca suç

(5,982 puan) tarafından
(1,906 puan) tarafından

🤣🤣🤣dogru.  kadin kendine bi corap almayacak yirtildikca kacdikca dikip dikip giyecek de nolacak yani. kadinin kıstigini zora girmeyelim diye kendinden ettigi fedakarligi adam baska sekilde yiyecek. 

benim enistem cok pintidir. tyzemle aralarinde sen ben var senin paran benim oaram meselesi. teyzem evde cocuk bakip para kazanio bi tanede kira alio dairesi var kendi uzerine enisten vermis bi daire ona. oyle evi gecindirio. emekli maasida var . tuzem alir maasini altin alir cocuk bakim parasini alir altin alir birikim. iyi kitu kira ile gecinir. donu parcalanana kadar elli kere yamar diker. 50 yil onceki bekarlik etek kazaklarini giyer.

enistemin maasida cok iyi. uc dairesi var kira alio. bi dairede tuzeme vermis onun kirayi tyzem alio zaten. neyse enistem de kendi para biriktirir :)  ama yer icer sicar gezer tozar . anasina alir babasina alir kardesine yegenlerine alir. ama vocuklarina ve esine almio bisey. sonra dalga gecio teyzemle kocakari gibisin su haline bak diye. ulan kocan sana biyle dio sen niye aldigi. parayi harcamayip birikim derdine dusuyosun gt harca yani. boyle sacma sapan hayatlarda var

(5,982 puan) tarafından

Nereye kadar birikecek o para sen toprak olunca arkanda kalan çatır çatır yiyecek 

Benim kaynana da aynı kayınpederimin topuğu eskimiş çorapları giyer kendine almaz .35 yıldır aynı koltukta oturur. Halılar aynı 

Zar zor eşimin ısrarıyla salona bi takım aldılar mutfaga masa aldılar kayınpeder memur emeklisi evleri kendilerinin ama yemiyor kadın alışmışlar iyice heralde arkada evlenecek bekarıda yok neyine yemezsiniz. Gelmişsiniz 75 yaşına daha ne

0 oy
(1,906 puan) tarafından

sen evlenirken bastan ben degersizim ben ikinci el esyada kullanirim yeterki evlenelim kilun kolen olurum ben ac acikta da kalsam konu komsunun getirdigiyle de giyinirim ben herseye raziyim seklinde kendini degersizlestirmissinsin zaten. mala mulke onem tabiki vereceksin. niye milletin eski perdesini kullanayim. benim yeni kullanmaya hakkim yokmu. kullanacak olsa o kisi kullanirdi. onun bunun beğenmediğini ya da eski tip atmaya kıyamadığını ben niye kullanayım ki ben bu kadar değersiz miyim sen evlenirken baştan ben hiçbir şeye önem vermiyorum hiçbir şeyi umrumda değil yeterki senle olayım ve evleneyim imajı çizmişsin zaten haliyle sana sağdan soldan topladığı kıyafetleri getirse bile adam bunu kendinde hak görür çünkü sen kabul edeceksin

(38 puan) tarafından

Sen isteseydin de eşya yapmazdım zaten diyor böyle kendini bilmez konuşamaz insan parası olmasa anlarım ama hatayı ben yaptım zaten o net 

(1,906 puan) tarafından

Sen yapmasaydın ben de senle evlenmezdim adam mı yok sadece kadının koynuna almak demek değil ki evlenmek ev kurmak demek evine bir çöp kovası bile olsa alamayan adam evlenmesin yani karıyı koynuna almasın.

eşya yapmayan ev düzmeyen adam niye karısını koynuna alıp yatsın ki o zaman ben de senle evlenmezdim sen işte baştan yapmışsın bu hatayı hele ki böyle diyorsa zaten yani hiç diyecek laf yok isteseydin yapmazdım ne ben de zannettim ki hani parası pulu yok . adam pimti . pazardan aksam artiklardan bile yemek meyve sebze toplatir bu mantalitedekiler

(38 puan) tarafından

Ailesine fazlasıyla bonkör 

(1,906 puan) tarafından

Çünkü ailesi değerli her şeyin en iyisini hak ediyor azak kanaat getirmiyor normal insan gibi olması gerekenleri istiyor haliyle tabii ki de bonkör olur. Bence eşin %100 haklı yani çok haklı ben olsam öyle yaparım istemeyene neden vereyim ki nasıl olsa benim kulum kölem olacak zaten

(38 puan) tarafından

İşine gelirse diyor… ah ya valla kafamı nereye vurayım bilmiyorum KPSS ye çalışıyorum şuan atanmaya çalışıyorum 

0 oy
(7,294 puan) tarafından

Cnm hatayı en başta yapmissn eşyalı evde oturarak daha bunlar çok eski getirip götürür o eve. Sen razı gelmişsin  . Önünü almazsan o evin hanımı sen deil kaynanan ve kocan olucak.

(38 puan) tarafından

Bu şekilde evliliğimi devam ettirmeyi düşünmüyorum zaten 

0 oy
(7 puan) tarafından

Mal mülk meraklısı olsam senlemi evlenirdim de bence hakediyor baştan hata ztn bişey istemeyince oda layık görmüyor o ztn buna razı olur kafası bende hep eşya alınırken alttan aldm ne dediyse oldu ama isteyenler daha kıymetli bu konuda

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 483 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Semanur3306 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 480 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,041 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 981 göst.