+1 oy
564 göst.
önce Diğer kategorisinde (482 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar bebeğimin beyninde sıvı var dediler hidrosefali dediler bugün ayrıntiliya girdim emin olmak için doktor yolladı Rabbime binlercekez şükürler olsun 2 gündür yatamadım ağlamaktan bugün de mutluluktan ağladım dizlerim titredi böyle öyle bi rahatladım içim içime sığmıyor 1 ay büyük dediler 4 doktor tek tek baktı kafası büyük dediler ben 29 bebeğim 30 görünüyor doktor da herşey gayet normal hiçbir sorunu yok gayet sağlıklı bebeğin dedi senin pskolojini boşuna bozmuşlar dedi ben şok oldum dua eden herkesten ve merak eden haber bekleyen herkesten Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah şekerim aç tok yüksek oldu için yatış verdi takip amaçlı bebelere babası bakıyor ben tek kalıyorum ama bebeğim için herşey değer bizim için mucize gibi bişey oldu aldırmak istiyorsanız sıvı Alalım dediler ben 1 saç telini yaratamam yavruma nasıl kıyarım kabul etmedim sizlerlede paylaşmak istedim mutluluğumu 🥰🤲🤗🥰❤️‍🩹 RABB'İM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH 🤲

15 Cevaplar

0 oy
önce (2,191 puan) tarafından

Hadi hayırlısı inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

4 doktor nasıl yanilmis aklıma takıldı 

Dogum ne zaman acaba . Yani erken olur mu 

önce (482 puan) tarafından

Bebeğin suyu fazla erken olabilir erken doğum riski var kızımda da fazlaydı 34 de kanala girdi kızım acil seseryen olmuştum inşallah bu kızçem haftasını bekler ☺️

İnşallah cnm . Birde yasın kurtariyorsa bağlat 

+1

Yaşım normalde kurtarmıyor doktorda kendisi söyledi diyabet hastası oldun için ikiniz için de zararlı dedi bağlatacam inşallah hasta kişilere yaş şartı yokmuş sağlıklı kişiler belirli yaşta bağlıyorlar Doktorlar hastalara kendi öneriyor banada söyledi zaten kesinlikle bağlatmayi düşünüyorum ☺️

önce (420 puan) tarafından

Hiç öyle düşünmeyin ya ben de 7 doktor bebek yok kürtajda da ertesi günü gittiğimde bebeğin kalp atışı vardı 

-Reklam-
0 oy
önce (32,328 puan) tarafından

Tedbir amaçlı mı yatış verdiler Rabbim hayırlısını versin gülüm 

+1

Şeker yüksek ondan verdiler çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 🤲 

0 oy
önce (1,012 puan) tarafından

Sevgi güzelim sizin oradaki doktorlar nasıl doktor Allah aşkına. Sürekli yanlış teşhis . 1 hafta gelişimi ileri olmasının tek sebebi senin şeker hastası olman.  Bunu az çok tahmin etmen gerekiyordu , 29 haftaya kadar çocukta birşey yokken birden kafası büyük diye hidrosefali teşhisi koyulmaz. Senin ve bebeğinin sağlığı için gözünü seveyim doğuma kadar hastaneye gitme 🙄

Evet doktor da şekerden bir hafta önde dedi ama sorun yok bunda dedi diğer doktorlar 4 hafta büyük oldunu kafasının vücudundan 1 ay büyük oldunu beyninde sıvı oldunu karnımda ölebileceğini söyledi 2 gündür yaşayan bir ölüyüm hala şoktayım eşimde dedi bu çocuk bi anda mı böyle oldu diye  şuan şekerim yüksek oldu için yatıyorum perinatoloji yatış verdi bebeğin sağlığı için gidiyorum da galiba artık gitmeye korkarım abla 

0 oy
önce (7,410 puan) tarafından

Rabbimin mucizesi canım duaların kabul olmuş oğluma hamileyken detaylı ultrasona girdim kalbinde sorun var 10 gün sonra yine bakalım ne durumda olacak sabit kalırsa iyi ilerlerse doğunca operasyon ile düzelir dedi doktor 10 gün sonra yine gittim doktor inanama dı sorun yok nasıl olur dedi eski ve yeni görüntüyü yan yana koydu inanamadı Rabbim oğluma şifalar verdi mucize oldu minik doğacak kilo almıyor kuvezde büyüsün diye aldılar 36 haftalıkken 2750 kilo ile doğdu yine bir mücize oldu Rabbimin mucizesi bitmez derdi veren dermanda verir inşallah yeterki hep duâ edelim isyân etmeyelim

Gerçekten mucize oldu bizim için çok dua ettim çok ağladım çok yıprandım boşu boşuna Rabb'im her şeye kadirdir ne isterse o olur Rabbime inanmayan Kafir asla isyan etmedik eşimde bende ama evlat canının parçası insan çok üzülüyor elimde değil Rabb'im oğlunuda sana bağışlasın inşallah hayatı boyunca sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallah ablam kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim 

önce (7,410 puan) tarafından

Rabbim ağlamalarımızı duâ yerine sayıyor bence bende çok ağladım sonu güzel bitti Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın acılarını göstermesin inşallah senin de maşallah ne çabuk 30 haftalık oldu  zaman çok hızlı geçiyor

0 oy
önce (88 puan) tarafından

Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş 

Bende çok mutluyum tarifi yok amin inşallah teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 

0 oy
önce (23,983 puan) tarafından

Oh çok şükür Allah'a. Gözünüz aydın. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Sağlıkla sihhatle kolayca büyütmeyi nasip etsin🎊

+1

Şükür bin şükür çok teşekkür ederim amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 🥰 

0 oy
önce (877 puan) tarafından

Canım ne mutlu oldum şimdi demi Allah büyük umutsuz olma bende bu befgimde hep büyük önde gidiyor demişti dk mesela 30 haftaliktim ama 32 çıkıyordu hep iri bebek dedi bütün dklar sonra doğdu megersem boyu uzunmus bende hep derdim iri bebek ya hani nasıl doğacak hep kilo olarak düşünmüştüm Allah büyük inş 

0 oy
önce (10,173 puan) tarafından

İyi sevindim gećmiş olsun doktorlar doktor değil  bende ölümden dönmüştüm kızımda şukur sağlıkli bir kızım var 

Gerçekten kime inanacamızı şaştık biran önce doğurup hastaneden kurtulmak istiyorum öyle bi soğudum hastaneden doktorlardan sanki her an biseyler söylicekler gibi Rabb'im acısını göstermesin uzun ömür versin inşallah 🤲

önce (10,173 puan) tarafından

Amin işallah canim dikat et kendine

0 oy
önce (6,266 puan) tarafından

Ben sana ne dedim cok sukur bin şükür 

Binlercekez şükürler olsun 4 doktor söyleyince inandım 4 üde nasıl yanıldı mucize gibi bişey Rabb'im kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah çok teşekkür ederim ablam Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 🥰 

önce (6,266 puan) tarafından

Hersey Allahin elinde o isterse cevirir cunku sana o zamanda soyledim canin Allah senden de razi olsun 

0 oy
önce (3,492 puan) tarafından

Bak yazmıştım mesajına da yokmuş birşey çok şükür Allahım sağlıka kucağına almayı nasip etsin 🤲

+1

Bin şükür Rabbimin mucizesi amin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 🥰 ❤️ 

0 oy
önce (28 puan) tarafından

Gözün aydın canım çok mutlu oldum bebiş sağlıkla gelsin inşallah.. Arkadaşıma üç ayrı doktor bebeğin down sendromlu dediler üç gün önce ağlayarak doğuma gitti çok şükür sağlıklı çok güzel bir bebeği oldu  . Bazen doktorlarda yanılabiliyorlar..

Çok teşekkür ederim kendi derdiniz gibi hepiniz üzüldünüz dualar ettiniz güzel haberi sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşının adına kendim kadar çok sevindim Rabb'im daha güzel günlerini göstersin inşallah Doktor da bazen yanılabiliyorlar dedi ben 4 doktorun yanılmasına ayrıca şaşırdım doğrusu Allah razı olsun inşallah ☺️ 🤲 

0 oy
önce (1,576 puan) tarafından

Ay Allahım çok sevindim ya çok Şükür Senin adına canım ya İnşAllah sağ salim alırsın kucağına Dualarım seninle 🤲🤲🤲🤲❤️

Bende çok mutluyum içim içime sığmıyor mutluluktan çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 🤲 ❤️

0 oy
önce (7,143 puan) tarafından

sağlıkla alacaksın kucağına inşallah, onu da paylaştığın günleri göreceğiz🤗

Ayy inşallah o günleri de görmek nasip olsun 🤲🥰❤️

0 oy
önce (11,678 puan) tarafından

Banada kordosentez önermişlerdi hemde kaç.doktor kabul etmedim cüüce dediler down sendromlu dediler ölecek karnında dediler hiç birini kabul etmedim dokundurtmadım şuan bebeğim 3 aylık maşallah sağlıklı bir sorunu yok 

Babamın komşusunada bebeğinin ayakları elleri yok engeli dediler cinsiyetine kız dediler 

Kadın aldırdı 5 aylık bebeği eli ayağı vardı cinsiyetide erkekti yani doktorların her dediğine hemen atlamamak lazım bence 

0 oy
önce (3,533 puan) tarafından

Aleyküm selam kuzum. Diğer postunu okumuştum ama yazamadım,sabahda senin için girdim. Yeni paylaşımın yoktu. Çok sevindim. Sağlıkla gelsin prenses. Bazı doktorları varya defe koyup çalacaksın. Kaçıncı böyle duyduğum olay. Yok yani ille insanın burnundan gelecek hamileliği. Gelmiş geçmiş olsun inşAllah diyelim

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 761 göst.
7 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (482 puan) tarafından soruldu
+5 oy
22 cevap 942 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (482 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 1,188 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (482 puan) tarafından soruldu
+9 oy
24 cevap 1,227 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (482 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,338 soru

24,262,105 cevap

341,567 kullanıcı

...