2 buçuk yaşında kızım uyumak istemiyorum diyor sasiridm artık sürekli oyun oynamak istiyor bu krizi nasıl yönetecek bilmiyorum ne gündüz ne gece uyumak istemiyo odasında oyun oynayacak sürekli normalmi bu durum ne zaman geçer ya
Ay yanlız değilmişim benim kızımda öyle bıraksam sabaha kadar oturur yatağa zorla götürüyorum gören çocuğu dövüyorum zanneder
Böyle değildi canım ya yeni başladı
Benim ki de 3 4 aydır böyle bi ara yine böyle olmuştu uzun sürmemisti geceleri uyanmiyordu şimdi gece 2 3 kere kalkıyor bende çözüm arıyorum
Sabah kaçta kalkıyor. Benimkide gündüz uyumak istemiyor kıyamet kopuyor bende saldım artık ama akşam yatıyor. Ayağımda sallıyorum yani
Hiç belli olmuyor cani 8 9 9 buçuk
8de kalkınca falan akşam yine mi yatmıyor birde nasıl uyutuyorsun
Bizimde yeni başladı demekki normal bi durum. Zor uyutuyorum gece de 2 kez fln uyanıyor sebepsiz yani. Öncesinde güzel uyuyordu. Gelişim dönemiyle alakalı diye düşünüyorum gecicidir 😂 tabi buraya böyle yazıyorum da dediğin gibi döverek uyutuyorum zannederler görseler
Ne zaman geçecek canım ya zor gerçekten gündüz uyumasin desem gecede yorgunluktan uykuya hiç dalamiyo hazır değil
Aynen öyle uyuyo ben gündüzde zorla uyutuyorum. Gündüz uyutmayin erken yatar diyorum ama olmuyor daha da inatçı oluyo. Uyumamak içinde çok iyi sebepler buluyo 😂😂
Evet canım 😂
Ara ara olabiliyor normal bir durum siz rutini bozmayaya çalışın hayır şu an uyku saati uyumak istemiyorsan yatağında biraz kitap okuyalım diyebilirsiniz.
Benim kızımda oyun sevmez ben oynarsam onunla öyle oynar öyle bile istekli oynamaz yani boş boş oturmayı veya çizgi film izlemeyi seviyor. tek başına oyun kurup oynamasını çok isterdim.
Her çocuk farklı işte canım çok şükür kendi kendine oyun kurar benlede oynamak istiy6ama ev işi falan yaparsam oynuyor kendi kendine bende uykusu düzelsin isterdim canım hiç bir zaman mükemmel olmadı
1,489,200 soru
24,340,973 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın