0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,393 puan) tarafından

2 buçuk yaşında kızım uyumak istemiyorum diyor sasiridm artık sürekli oyun oynamak istiyor bu krizi nasıl yönetecek bilmiyorum ne gündüz ne gece uyumak istemiyo odasında oyun oynayacak sürekli normalmi bu durum ne zaman geçer ya 

4 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından

Ay yanlız değilmişim benim kızımda öyle bıraksam sabaha kadar oturur yatağa zorla götürüyorum gören çocuğu dövüyorum zanneder 

(1,393 puan) tarafından

Böyle değildi canım ya yeni başladı 

(2,071 puan) tarafından

Benim ki de 3 4 aydır böyle bi ara yine böyle olmuştu uzun sürmemisti geceleri uyanmiyordu şimdi gece 2 3 kere kalkıyor bende çözüm arıyorum 

-Reklam-
0 oy
(13,692 puan) tarafından

Sabah kaçta kalkıyor. Benimkide gündüz uyumak istemiyor kıyamet kopuyor bende saldım artık ama akşam yatıyor. Ayağımda sallıyorum yani

(1,393 puan) tarafından

Hiç belli olmuyor cani 8 9 9 buçuk 

(13,692 puan) tarafından

8de kalkınca falan akşam yine mi yatmıyor birde nasıl uyutuyorsun 

0 oy
(352 puan) tarafından

Bizimde yeni başladı demekki normal bi durum. Zor uyutuyorum gece de 2 kez fln uyanıyor sebepsiz yani. Öncesinde güzel uyuyordu. Gelişim dönemiyle alakalı diye düşünüyorum gecicidir 😂 tabi buraya böyle yazıyorum da dediğin gibi döverek uyutuyorum zannederler görseler 

(1,393 puan) tarafından

Ne zaman geçecek canım ya zor gerçekten gündüz uyumasin desem gecede yorgunluktan uykuya hiç dalamiyo hazır değil 

(352 puan) tarafından

Aynen öyle uyuyo ben gündüzde zorla uyutuyorum. Gündüz uyutmayin erken yatar diyorum ama olmuyor daha da inatçı oluyo. Uyumamak içinde çok iyi sebepler buluyo 😂😂 

(1,393 puan) tarafından

Evet canım 😂

0 oy
(9,029 puan) tarafından

Ara ara olabiliyor normal bir durum siz rutini bozmayaya çalışın hayır şu an uyku saati uyumak istemiyorsan yatağında biraz kitap okuyalım diyebilirsiniz.

Benim kızımda oyun sevmez ben oynarsam onunla öyle oynar öyle bile istekli oynamaz yani boş boş oturmayı veya çizgi film izlemeyi seviyor.  tek başına oyun kurup oynamasını çok isterdim. 

(1,393 puan) tarafından

Her çocuk farklı işte canım çok şükür kendi kendine oyun kurar benlede oynamak istiy6ama ev işi falan yaparsam oynuyor kendi kendine bende uykusu düzelsin isterdim canım hiç bir zaman mükemmel olmadı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
22 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (5,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
4 cevap 311 göst.

Kategoriler

1,489,226 soru

24,341,203 cevap

346,061 kullanıcı

...