1 aydan beri evimin içinde siyah karıncalar var ve o kadar fazlalar ki anlatamam temiz biriyim yerde kırıntı olmaz ve işin garibi bu karıncalar kırıntıya gelmiyor sürekli bir organize halinde evin içindeler bir gün tuvalette bir gün mutfakta anlam veremiyorum nedir yani böyle youtubeden baktım bir videoda metafizik olarak ruhen temizlenmeye evde helalleşmeye evin ic huzurunun bozulduğuna vs şeyler diyor karıncalar sesiz bir haberci diyor anlamadım bişey bende görünce hemen kaşınıyorum o kadar fazlalar ki anlatamam aşırı derecede çoklar midem bulanıyor görünce ve direk vücuduma kaşıntı giriyor öldürmeden temizlemeye çalışıyorum ama yok temizledikten sonra 1 haftayi geçmez geri çoğalırlar
4 senedir kurtulamadım. neler denedim neler. 15.katta oturuyorum düşün üşenmeyip buraya kadar çıkıyorlar. hele bu yaz çığır açtılar, reçel bile yapamadım, güneşte bekletirim yapınca, yapsaydım eğer herhalde binlerce karınca gelirdi.
aslında yapsamıydım ya, bir hamlede çoğundan kurtulurdum 😂😂
Trendyoldan aldım çok uygundu bir de daha çeyreğini bile kullanmadım
hemen alıyorum 😂 sağolasın
Rica ederim bana da komşum önerdi yatıp kalkıp dua sdiyorum. Bizim binada var karınca benim evime yanasmiyorlar artik
eski binalarda daha çok, bizimki de 20 yıllık oldu 🤦🏼♀️
Karınca o evden sadaka bekler derlerdı. Sadakası az olanın evinden karınca eksik olmazmış. Öyle duydum.
Cok cok sadaka verenlerin evinde de var
Her yerdeler inan temizlikle ilgisi yok kış geldi artık böcekler çekildi ama karıncalar hâlâ çekilmedi
Bir ara benim evdede vardı, çıkış yerlerine tarçın döktüm, sonra da sizi öldürmek istemiyorum lütfen gider misiniz dedim bir yerde okumuştum inan o günden beridir hiç karınca görmedim 😂
Normalde birkaç tane geziyorlardı bugün mutfağı istila etmişler masaya sandalyeye falan çıkmışlar çok fazlalardı yiyecek kırıntı falan bir şey de yoktu neden oldu anlamadım ben de ilaç sıktım öldürmeden temizleyemezdim. En nefret ettiğim böcek karınca olabilir toplu halde görünce içim bi tuhaf oluyor kolum bacağım güçsüzleşiyor
Yuvalarına birer fıs entox sıktım 1 senedir yoklar
Sirkeyle temizle heryeri ven onun sayesinde kurtuldum benim mutfak ve cocuk odasini isgal ediyolardi malesef tegahda sanarsin yuvalari orasi dolu oluyodu altamam sana cok cok fazla sirkeyle temizleye temizleye kurtuldum
1,488,078 soru
24,324,854 cevap
345,448 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın