0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından

1 aydan beri evimin içinde siyah karıncalar var ve o kadar fazlalar ki anlatamam temiz biriyim yerde kırıntı olmaz ve işin garibi bu karıncalar kırıntıya gelmiyor sürekli bir organize halinde evin içindeler bir gün tuvalette bir gün mutfakta anlam veremiyorum nedir yani böyle youtubeden baktım bir videoda metafizik olarak ruhen temizlenmeye evde helalleşmeye evin ic huzurunun bozulduğuna vs şeyler diyor karıncalar sesiz bir haberci diyor anlamadım bişey bende görünce hemen kaşınıyorum o kadar fazlalar ki anlatamam aşırı derecede çoklar midem bulanıyor görünce ve direk vücuduma kaşıntı giriyor öldürmeden temizlemeye çalışıyorum ama yok temizledikten sonra 1 haftayi geçmez geri çoğalırlar

7 Cevaplar

0 oy
(7,924 puan) tarafından

4 senedir kurtulamadım. neler denedim neler. 15.katta oturuyorum düşün üşenmeyip buraya kadar çıkıyorlar. hele bu yaz çığır açtılar, reçel bile yapamadım, güneşte bekletirim yapınca, yapsaydım eğer herhalde binlerce karınca gelirdi. 

aslında yapsamıydım ya, bir hamlede çoğundan kurtulurdum 😂😂

(2,275 puan) tarafından

Konudan bağımsız 15.katta nasıl duruyorsunuz:) yok benim yükseklik korkum var yorumu okuyunca bile ankisitiyem arttı asla yasyamam uyuyamam hatta çocuğum var her gece kötü rüya görürüm o dereceyim birde İstanbulmu o daha vahim 15.kat..

(7,924 puan) tarafından

alıştık ya😅 pencerelerin hepsi demirli, bi tek balkon açık ama onun da demiri yüksek baya😂

(2,275 puan) tarafından

Ben yaşayamam.. gerçekten 15.kat olma fikri bile benim kalbimi çarpıntı yapıyor

(2,126 puan) tarafından

image

kizlar karıncalar için bundan alın bir daha görmezsiniz, karıncaların olduğu yere birkaç günde bir sıkın hepsi gidiyor. Kokusuz bir şey zaten . Birkaç dakika evi havalandırmak yetiyor. Yalnız tek sıkıntısı karıncaları öldürüyor. Öbür karıncaları da kaçırıyor. 
(2,126 puan) tarafından

Trendyoldan aldım çok uygundu bir de daha çeyreğini bile kullanmadım 

(7,924 puan) tarafından

hemen alıyorum 😂 sağolasın 

(2,126 puan) tarafından

Rica ederim bana da komşum önerdi yatıp kalkıp dua sdiyorum. Bizim binada var karınca benim evime yanasmiyorlar artik

(7,924 puan) tarafından

eski binalarda daha çok, bizimki de 20 yıllık oldu 🤦🏼‍♀️

-Reklam-
0 oy
(1,182 puan) tarafından

Karınca o evden sadaka bekler derlerdı. Sadakası az olanın evinden karınca eksik olmazmış. Öyle duydum. 

(2,300 puan) tarafından

Cok cok sadaka verenlerin evinde de var

0 oy
(7,223 puan) tarafından

Her yerdeler inan temizlikle ilgisi yok kış geldi artık böcekler çekildi ama karıncalar hâlâ çekilmedi 

0 oy
(131 puan) tarafından

Bir ara benim evdede vardı, çıkış yerlerine tarçın döktüm, sonra da sizi öldürmek istemiyorum lütfen gider misiniz dedim bir yerde okumuştum inan o günden beridir hiç karınca görmedim 😂

0 oy
(1,013 puan) tarafından

Normalde birkaç tane geziyorlardı bugün mutfağı istila etmişler masaya sandalyeye falan çıkmışlar çok fazlalardı yiyecek kırıntı falan bir şey de yoktu neden oldu anlamadım ben de ilaç sıktım öldürmeden temizleyemezdim. En nefret ettiğim böcek karınca olabilir toplu halde görünce içim bi tuhaf oluyor kolum bacağım güçsüzleşiyor

0 oy
(974 puan) tarafından

Yuvalarına birer fıs entox sıktım 1 senedir yoklar

0 oy
tarafından

Sirkeyle temizle heryeri ven onun sayesinde kurtuldum benim mutfak ve cocuk odasini isgal ediyolardi malesef tegahda sanarsin yuvalari orasi dolu oluyodu altamam sana cok cok fazla sirkeyle temizleye temizleye kurtuldum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 251 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,442 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 433 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,176 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
8 Kasım 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde albenicukulataolan (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,078 soru

24,324,932 cevap

345,455 kullanıcı

...