0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

Kızlar gercten Çin görüyorum gözümün önünde hayalet gibi kayboluyor artık cildiracam bide bebeğimin besigimin yanında gördüm 

Cami hocasına sordum 

Üzerinde buyu var dedi evden cikman için yapılmış dedi evden çıkmamı soteyen kayananm var köye gitmemi istiyor yanına ben istemiyorum dua okuyorum ne yapmam gerekiyor akıl fikri verin kızlar 

7 Cevaplar

+2 oy
(2,406 puan) tarafından

Kaynananız c*nden daha tehlikeli gibi evde durun daha iyi.

(299 puan) tarafından
+1

Çok güzel bir cevap cesaretlendirdin beni

(1,762 puan) tarafından
+1

Çok doğru

-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından

Kalem suresi bakara suresi aç Teheccüd namazına kalk evini sirkeli suyla sprey yap kapı esiklerine pencerelere sık dua açıkken pencereni aç 

(299 puan) tarafından

Tamam şimdi açacam televiyondan

(418 puan) tarafından

Aç yüksek sesle abdest al sürekli 

(299 puan) tarafından

Açtım kuzum 

(418 puan) tarafından

Teheccüd namazında secdeye indiğinde tüm kalbinle Allaha sığın yer yüzünde Allah'ın izni olmadan hicbirsey olmaz Allahla senin arandaki bağdan daha güçlü bir duvar da olmaz korkma sadece inan 

0 oy
(3,490 puan) tarafından

Allaha sığın bacım dua aç evde duanı oku ağzından duayı düşürme ayetel kürsi nas Felak oku 

(299 puan) tarafından

Okuyorum pisklojim bozuldu hergun kötü kabuslar sesler 😭

0 oy
(1,346 puan) tarafından

Bebeğin ne kadarlik canım kaç aylık 

(299 puan) tarafından

2 buçuk aylik

(1,346 puan) tarafından

Normal o canım uykusuz kaliyosan üstünde durma bende çok yorgun dusuyodum uykusuzdum tek ilgileniyordum kızımla gölgeler goruyodum evde hatta bı gece kızımı emzirirken biri usutume doğru yürüdü korkmadım başımı kaldırıp baktığımda gitti yorgunluktan uykusuzluktan zayıf düşüyoruz öyle şeylerde ruhun zayıf zamanlarını yakalarlar 

(299 puan) tarafından

Evet canım 

0 oy
(4,911 puan) tarafından

Sen lahusamisin yoksa

(299 puan) tarafından

Yok değilim cnm 

(4,911 puan) tarafından

Allah yardım etsin üzerinde metal anahtar tasi

(299 puan) tarafından

Tm cnm 

0 oy
(1,006 puan) tarafından

Cinler insanlara görünmez güzelim bununla alakalı ayetler var, muhtemelen ya psikolojik yada bilinç altı birşey . Genelde cinler bünyesi zayıf olan insanlara musallat olur canım bunun içinde namazlarını eksiksiz vaktinde kılman gerekiyor. Sabah namazına kalktığın zaman camları aç içeri bereket girsin. Evini komple sirkeli su ile temizle özellikle eşikleri . Bol bol Ayetel Kürsi, inşirah süresi, Felak Nas oku. Sesli bir şekilde bol bol dinle ve onlar yokmuş gibi davran. Korkma korkarsan senin korkun ile enerjileri olur.

Hep oku güzelim korkulacak birşey yok Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Aklından çıkarma bu dediğimi "Cinler insanlara fiziksel olarak hiç bir zarar veremez" 

Sadece senin psikolojini bozarlar . Biz insanlar onlardan üstünüz o yüzden hiç telaş etme 

(1,006 puan) tarafından

Cinleri sadece peygamberler görebiliyor. Bununla alâkalı rivayet değil fetva var direk. Ayet var canım . Araf suresinde geçiyor direk . 

Cinler insan suretinde girebiliyor ama en fazla enerjileri 3 saniye kadar girmeye yetiyor 

(4,911 puan) tarafından

Tamam ayet var ama hükmeden insanoğlu bile var tehlikeli işler o ayrı ben biraz arastirmistim ondan diyorum..

Allahta kimseye gostermesin

(299 puan) tarafından

Canim gördüm ben gerçekten hayal gibi gözümün önünde ve uyaniktim çocuğa mama yapamaya kaltim Rüya değil 

(1,006 puan) tarafından

Kaç aylık bebeğin canım ?

Cinlere hükmeden insanlar Allah'a iman edenlere zarar veremezler canım , senin söylediğin kişiler büyücüler ve büyücüler cinleri hükmettiklerini düşünselerde tam tersi cinler tarafından kandırılıyor 😊 ayrıca büyücüler cinleri görüyorum dediklerine inanma , her falda olduğu gibi bunda da yalan söylüyorlar. Ben net ayet varken öyle şarlatanlara inanmam. 

"Cinleri peygamberler hariç hiç kimse göremez" 

Sadece insan suretine girerler . İnsanlara vesvese vererek psikolojilerini bozarlar durum bundan ibaret çokta yüceltilecek birşeyleri yok yani. İmanı kuvvetli olan bunların hiç birinden etkilenmez 

(299 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(1,762 puan) tarafından

Eve baksana ayrıntılı bir yerde bir şey vardır belki büyü falan 

(299 puan) tarafından

Yarın aratiracam 

(1,762 puan) tarafından

Aynen cnm kıyafet ceplerine kapı üst kose yatak alt üst iç dış heryere bak

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 395 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
20 cevap 420 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatmanur&kadir27 (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zeliş fatoş (615 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,228 soru

24,260,756 cevap

341,481 kullanıcı

...