0 oy
359 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (111 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar, eşimin TikTok geçmiş yorumlarını okudum sevgiliyken ve evliyken bile kızlara çok güzelsin bilmem şuran böyle buran böyle diye yorumlar yapıyor, ben eşimden kat ve kat güzelim de ondan daha akılıyımda, bunuda biliyor ama niye yorum yapıyor böyle insanlara anlamıyorum içim içimi yiyiyor, boşvermeliyim yoksa konuşmalımıyım? 

8 Cevaplar

+5 oy
(414 puan) tarafından

Bir tane meteor düşse dünyadaki tüm ******** erkeklerin üzerine de topluca rahatlasak oksijen israfı olmaz 

(2,169 puan) tarafından

Benim kocama gelmesin bacım Allah korusun daha iyisni bulamam bu devirde 😂😂😂

(414 puan) tarafından
+1

Sakin kız korkma ******** olanlara dedim 😄 akıllı uslu olanlar muaf 

(2,169 puan) tarafından

Heee sansürü anlayamamışım bacım, şerefs*zlere haktır Allah burunlarından getirsin 

(414 puan) tarafından
+1

Kim ne derse desin bu ülkenin IQ seviyesi tıktok bilmem ne kullanmaya uygun değil ne saçmalık varsa telefondan çıkıyor 

(656 puan) tarafından

Bi ara kapatilacak deendin,ee hani kaoatilsin bence ya

-Reklam-
0 oy
(656 puan) tarafından

Tabiki konuşmalisin ne munasebet ya 

(111 puan) tarafından

Kaynanamlardayım yukarı çıkayım konuşacam 

0 oy
(1,514 puan) tarafından

Sen ne  yaparsın ne yapmak istersin bilmem ama ben sessiz kalmazdım kalamazdım 

(111 puan) tarafından

Bende elbet konuşacaktım ama kaynanamlardayım oradayken girdim baktım hesabı bende açık 

0 oy
(1,250 puan) tarafından

olur mu boşvermek bak tiktok kaç yuvayı yıktı şimdiye kadar görüyoruz izin verme tiktoku olmamalı böyle bir insanın konuş mutlaka belki utanır. ama hep ben dilini kullan suçlayıcı ya da damara basarak değil ben hoşlanmıyorum bizim evliliğimiz söz konusu falan gibisinden bahset bence ciddiye alsın seni bunu sağla. yani yaptığının çok yanlış bir şey olduğunu bildir ona ve bu sebeplerin ona nasıl mâl olacağını bilsin... 

(111 puan) tarafından

Konuşacam şimdi ama ben asla rahat konuşamıyorum yani kendime bana yapılanı hazmedemiyorum, konuşacam ama ben direk sen bunlara yazıyorsun ben yazsam ne kadar hoşuna gitmiyorsa benimde o kadar hoşuma gitmiyor, ama yüksek sesle ama o tepki verse direk bağırırı konuşurum sakin kalamıyorum bu tarz şeylere, ne kınadıysam başıma geliyor yemin ederim, böyle durum olsa kabul etmem 10 çocuğum olsa boşarım diyordum ama şimdi başıma geliyor 

0 oy
(193 puan) tarafından

Bide soruyormusun tabiki konuş hayırdır diye 

0 oy
(2,169 puan) tarafından

Nasıl boşverebilirsin ki, akbaba gibi tepesine çökerdm böyle yüzsüzlük olmaz , asla tepkisiz kalma aslaa

(111 puan) tarafından

Şimdi konuşacam onunla 

0 oy
(11,829 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sorunun içinde cevabı 😂🤭 akıl eksikliği var kocanda aklı başında doğru düzgün biri öyle yorumlar yapmaz 

(111 puan) tarafından

Kız Allah seni ne yapmasın bu sinirde bile güldüm, yani bizi kıyaslarsak herşeyimle ondan daha iyiyim oda farkında bence, ama ne düşünerek öyle yaptı bilmiyorum sebebini öğrenecem hesabını verecek şimdi 

0 oy
(268 puan) tarafından

Sessiz kalma ama o mesajları herşeyi kanıt çek kendine at ondan sonra konuş 

(111 puan) tarafından

Zaten onun hesabından baktım hesabı bende açık böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum, kaynanamlardaydım küçük görümcem 16 yaşında o bana söyledi böyle bir şey var tiktokun diye, ayarlardan felan bakabilirsin dedi gösterdi bende hepsini okudum 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 567 göst.
0 oy
5 cevap 573 göst.
0 oy
5 cevap 290 göst.
5 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Didemm (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 569 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraaltun (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler