0 oy
759 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (291 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İnstagram da daha yeni geziniyordum bu video karşıma denk geldi hanımlar yorumlar o kadar berbat ki dünkü bugünkü bebeler toplanmış analarimizin koca bir nesli büyüttüğü seyle dalga geçiyorlar videoda aslında çoğumuzun bir kere bile olsa mutlaka yediği bir yemek türü var somun ve açık şekerli çay bende bununla büyüdüm şundan ogluma da yediriyorum ve benim oglum avokado muzlu  muhallebileri ogurerek yerden somun içi cayi gayet guzel yiyor tek fark ben peynir koymazdim yani gece gece canımda sıkıldı siz bu konu hakkında yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizde bununla buyumedinjz mi

.

.

NOT GEÇEYİM Arkadaşlar bu gönderiyi atma sebebim bu gönderiye canımın sıkılması filan değil gece gece canim sıkılıyor bu gönderi hakkinda ne düşünüyorsunuz tartışalım konuşalım anlamında atmıştım herkes neden böyle anlamış anlamadım burada geceleri cok görüyorum dertleşme tartışma postu açıyorlar o anlamda yani sakin olun cay ve ekmeği savunacak değilim hahahahaha isteyen yedirir istemeyen yedirmez :D

.

.

https://www.instagram.com/reel/DPg4Yi3iD6K/?igsh=MXNhbTA0dXdjcDFxbg==

26 Cevaplar

+4 oy
(1,121 puan) tarafından

Ülkemizde bu düşüncenizde ki insanlardan dolayı kalp şeker, tansiyon kolesterol hastalığı yaygın maalesef canım beni yanlış anlama ama çay zaten başlı başına kansızlık yapmak için yeterli bir içecek .ekmek keza hiç sağlıklı bir ürün değil 

(139 puan) tarafından

Benim bebede çay için ağlıyo ben nefret ederim içmem de annemin elinde sürekli. Çay kaşığı ile veriyo arada ağlamasın diye arada verilen birkaç çay kaşığı da yapar mı kansızlık 

(1,121 puan) tarafından
+1

Yok canım o kadar da değil 😁 kahveyi asla vermeyin de çay 1-2 çay kaşığından birşey olmaz 

(291 puan) tarafından

Sizde beni yanlış anlamayın ben tabikide savunucusu değilim kimisi sever bu tarz şeyleri kimisi sevmez ona yorumum yok benim oğlum henüz katı gıda yiyemedigi icin kendisine mucverler omletler işte krepler pankekler yapıp yediremiyorum maalesef duvarımi incelerseniz oglum kusan bir bebekti ve elinden cok çektim oğlumun bu somun içi cayi yemesi bana göre bir mucize yani bende yemis ve sevmisken veriyorum kendisine bebek kuymagi yaptım ögüre ögüre zorla yedirdim muhallebileri yine öyle ögüre ögüre yiyor sevmiyor yani bende durum böyle olunca ne seviyorsa onu veriyorum 3 öğün değil tabikide hafta da en fazla 2 defa ama onu verdiğim gun nedense daha bir iştahlı oluyor karşımda nam nam yapıyor kaşıkla benden cay istediği zaman pekmezi su yapıyorum cay niyetine kaşık kaşık ağzına veriyorum benimde merak ettiğim sey şu cay milli içeceğimiz zaten ona şüphe yok ekmek ise en cok satılan sey peki sizce bu kadr zararlı ise neden satışına izin veriliyor ben Gaziantepliyim benim şehrimde ekmeksiz y3mek yiyeni zengin olmuşsun adamin onla karni 

Mi doyar derler hahhah hakikaten öyle 😂

(1,121 puan) tarafından

Canım çünkü ekmek aşırı derecede kan şekerini yükseltiyor ve vücuda fazla yağ depolaması yapıyor ondan zararlı .

Çocuğun öğürmesi çok normal canım çünkü daha yeni tanışıyor gıdalar ile, öğürmesi reflekslerden oluyor genelde . Damağına birşey değdiği zaman da oluyor 

-Reklam-
+3 oy
(179 puan) tarafından

2 çocuğum var kaynanam annem hatta babaannem çok inat edip böyle yedirmeye çalışiyorlar di hayatta yedirmedim saçmalıktan başka bişey değil o dönem yoksulluk ve yokluk vardı o dönemin anneleri mecbur bundan yediriyorlar di kendinize gelin böyle şey mi olur her tür hastalık çıkarır benim kaynanam oğlum 6 aylıkken kocaman tabak kuru fasulye yedirmisti içine ekmek doğrayarak çocuğum sabaha kadar mahvoldu cahillik kocama da ona da çok kötü kızdım benden habersiz hiç bir şey yedirmediler o gunden sonra 

(291 puan) tarafından

6 aylik bebege kuru fasulye cok zararlı hemde 1 tabak onda haklısınız tabiki 15 aglik ogluma fasulye suyuna pilav verdim onda bile toplasanız 10 kaşık yememiştir ilk defa vermiştim 

(179 puan) tarafından

Çok kötü dönem di ya ben anlayamıyorum hep yedirme sevdalari vardı oğluma 2 yaşına kadar şeker ve paketli gıdalar abur cubur yememeye o kadar özen gostermistim ki eşim ve kaynanamin cahilliği yüzünden şu an 4 yaşında ve dişi çürümüş baş edemiyorum hep istiyor ara ara unutturmaya çalışıyorm bakalm ne olacak Allah yardımcımız olsun gerçekten 

+2 oy
(2,511 puan) tarafından

Hepside bebek için zararlı çünkü. Biz büyümüş olabiliriz ama şimdi ki nesil de farkındalık var. Araştırıyoruz. Teknoloji bir parmak ötemizde.  

(291 puan) tarafından

Beni yanlış anlamayın ama ne varsa eskilerde var istediğiniz kadar araştırın temiz içerikli diye satılan hiçbir ürüne artık güvenmiyorum her şey katkı maddeli 

+2 oy
(3,384 puan) tarafından

Yorumlarda can sıkacak ne var ki bence aşırı yanlış bir yemek ve ben hayatımda bir kez olsun yemedim. Annem sağ olsun asla bize çay ekmek karıştırıp vermemiş bir insan. Bir de hala çocuğunuza bunu veriyorsanız bence biraz düşünmeniz lazım. Eskiden yokluk varmış da şimdi de çocuğa somun ve çay vermek gerçekten yapılan bir kötülüktür çocuğa. 

(7,182 puan) tarafından
+1

Kesinlikle. Evladını seven biri bunu yapamaz. 

(3,384 puan) tarafından

Annemin bir arkadaşı torununa bakıyordu. Çocuk 1 yaşındaydı öncesinde de bağırsak tıkanıklığı sebebiyle ameliyat geçirmişti. Çocuğun annesi de hemşire yani sağlıkçı az biraz bu işlerden anlar. Bebeğe anneannesi bu somun çay karışımından yediriyordu, şok olmuştum yani sen o riskteki bir çocuğa nasıl bir de bunu yedirirsin. Hayır her şeyi geçtim 0 besleyicilik yani bir de bunu dert etmenin anlamı ne. 

+1 oy
(1,716 puan) tarafından

Annem bize de hep yapmış bundan 5 kardeşiz en küçük kardeşim 1 yaşındayken ben 13 yaşındaydım annem kardeşime yapınca bende yerdim çok severdim 

Yorumlara baktım işte köpeklere veriyoruz falan yazmışlar 

Son zamanlarda gençler çoğu şeyi alay konusu yapıyor önemli bi haberin yorumlarına giriyorum gırgır şamata ya da yersiz yersiz şaklabanlıklar şaşırıyorum yaa bende 24 yaşındayım o yorumları yapanların yüzde 60 i benden küçükçe yüzde 40 i da benden büyük insanlar bazen böyle saçma yorumlar görünce bu insanlar hiç mi terbiye edep yer üslüp bilmez diyorum çünkü dediğim gibi önemli bi post altında bile kendini bilmez bir sürü yorum oluyor ciddi bi olayı cıvıtmaya çalışıyorlar nereye gidiyor bilmiyorum ama iyiye gitmediği kesin 

(291 puan) tarafından

Şimdiki nesil cok saygısız gerçekten her seyi alaya vuruyorlar cok tehlikeli Şimdiki nesil zorbalar bu zorbalıklari sosyal medya ile birleşince korkunç bir hal alıyor gerçekten 

+1 oy
(800 puan) tarafından

Bi Ara oğlum yemek yemek istemiyordu 10 aylık flnda annem böle bişe olduğunu anlattı çay yerine sıcak su koydu yumurta ekmek peynir yeşil zeytin siyah zeytin hepsini karıştırdı uzun bir vakit yedi oğlum bu şekilde bunu yerken yanında yoğurt yedirdim 

(291 puan) tarafından

Benim oglum da aynen öyle kusan bir bebekti duvarimi incelerseniz anlarsınız cok. Çektim elinde 15 ay mama ve ek gıda vermek için savaş verdim durdum ama çaylı ekmeği sevdi

+1 oy
(3,424 puan) tarafından

Alay edilecek birşey değil elbette ama sağlıklı veya bana göre lezzetli birşeyde değil. Ben bulamaç tarzı şeyleri sevmiyorum

+1 oy
(7,182 puan) tarafından

Can sıkacak başka bir şey mi bulamadın bacım ya, çaylı ekmekle dalga geçtiler diye mi sıktın canını bu kadar mı değer vermiyorsun kendine :))

Çaylı ekmek dalga geçilecek bir besin değil elbette, hiçbir besinle dalga geçilmez, nimettir. İnsanlar ironi yapmış yorumlarda dalga gibi de düşünme.

Yokluktan yedik içtik onları ama biz yedik diye doğrusu bu demek değil. Hiçbir çocuk çay içmemeli. Kahve içmemeli. Faydası yok. Yetişkinler de bu kadar çok çay içmemeli bana göre. Tamamen alışkanlık. 

(2,888 puan) tarafından
+1

Evet en güzel yorum 

(291 puan) tarafından

Canımın sıkkınlığını herkes bu zannetmiş halbuki ben orada canim sıkılıyor bu gönderi hakkında ne düşünüyorsunuz tartışalım konuşalım anlamında yazmıştım:)

(7,182 puan) tarafından

Ay iyi bari, buna can sıkarsan sorunlu olduğunu düşünürdüm :) 

Yalnız bebeğine de çay verme sen :(

(291 puan) tarafından

Tabiki vermiyorum her zaman elimde istediği zamanlar pekmezle suyu karıştırıp cay niyetine veriyorum kaşık kaşık içince hevesleniyor

0 oy
(7,250 puan) tarafından

94luyum bende yedim tadı hala da çok iyi . Ekonomik durumum ELHAMDÜLİLLAH çok iyi çocuğuma avakado muzlu vs şeylerde yedirdim ama bunun yeri bende başkadır.  Yorum yapanlar muhakkak hayatında bir kere yemiştir 😀

Milli yemeğimiz gibi olmuştu oğlum için şimdi birşeyleri anlıyor artık istemiyor 

(291 puan) tarafından

Benim de durumum cok şükür cok iyi ogluma avokado da  yediririm bundan da ama oglum nedense bunu daha iyi yiyor peki merak ettiğim yorumlarda onca kişi bu yemeğin ileride şekere hastalığa yol açtığını söylüyor bende 2001 liyim benden 7 yas büyüksünüz sizde seker filan cikti mi acaba ben anlamıyorum gerçekten zararlıdır ona bir şey diyemem ama tutup da körü körüne bul ileride şeker hastalığı yapıyor demek bana göre çok saçma şeker hastalığı biraz da genetiğe bakıyor çocukluğunda bunu yememiştir ileride şekerli şeyler yemiştir şekere düşmüştür ama tutup da ki o kadar şekerli bile değil yani aklı yerinde olan bir insan tutup da bunu verdiği zaman kepçe kepçe şeker koymaz yani nedir hemen tatlımsın Maksat benim oğlum Alerjik bir bebekti alerji maması kullanıyoruz hala bile içine pekmez koydum kabul etmedi vanilya şurubu diyorlar ondan koydum kabul etmedi elma konsantresi dediler onu aldım kabul etmedi Annem ama ısrarla bana şey diyor hele biraz da şeker at dene biraz dedi nedir işte 4-5 ölecek mamaya yarım çay kaşığı ama zehir gibi acı içilmiyor tadı çok değişik hepsini denedim bebeğim hiçbirini kabul etmedi içmek istemedi şeker koyduğumda nedense kabul etti sonra aklıma normal mamalarda da zaten şeker olduğu geldi ve ben artık mamasını çok hafif böyle çay kaşığının yarısı kadar hani Maksat tatlansın diye koymaya başladım Çok şükür işte o günden bugünden içiyor şimdi Teknoloji ilerlemiş her şeyle dalga geçen hiçbir şeyin farkında olmayan alayıcı bir nesil yetişiyor ve maalesef bunu da anne babaları övünüyor gerçekten şimdiki nesilden ileride hiçbir şey beklemiyorum çünkü girin bakın o videonun yorumlarına hepsi 15 yaş altı velet ve hepsi de dalga geçiyor yok köpek yok şu yok bu en hala köpek onlar bağlayacak kimse yok ekonomi zorluklardan diyorlar beni şu an durumum iyi oğlum katı gıda yiyemiyor Ne yapayım yani kusan bir bebek katı gıdaya kolay kolay geçemez Ben de yavaş yavaş veriyorum kahvaltı soframda bebeğime yapıp da yedirebileceğim hemen şipşak bu tarif var yani Ve benim oğlum zaten çayı seviyor Ben çay niyetine pekmezle suyu karıştırıyorum çay diye içiriyorum Ama haftada iki sefer de bundan yediriyorum çekinmiyorum yani geçen gün bebek kuymağı yaptım çocuk öğürmekten içi dışına çıktı yiyemedi o kadar muhallebiler yapıyorum avokadolu falan sevmiyor öğürüyor Ama bunu çok güzel yiyor

0 oy
(25,391 puan) tarafından

Birilerinin yapmış olması doğru olduğu anlamına gelmiyor onların yeterince imkanı da yoktu yeterince bilgisi de. El kadar bebeğe verilen şekerde ilerde o çocuğun hastalığı olmasına sebep oluyor. Napalim yani zamanında analarımız yapmış diye yanlışa doğru mu diyelim 

0 oy
(598 puan) tarafından

Anneannem çok yapardı bana çok da sever yerdim hala tadı damağımda amaaaaa asla çocuğuma vereceğim birşey değil. Eskilerin yoklukla ve bilgisizlikle yaptığı şeyler bunlar. Bizim kadar araştırıp her şeye kola ulaşabilselerdi eminim çoğu şeyi onlar da yapmazdı. Bulamaç tarzı zaten ben 2 çocuğuma da hiç vermedi 4 yaş ve 1 yaş. Her besinin tadını ayrı ayrı alsınlar dedim. Kızım bizim evde yaptığımız kekle 2 yaşında tanıştı o da kefirle ve 1 kahve fincanı şekerle yapılmış kekti yani şekersize yakındı. Küçüğüm zaten henüz bilmiyor en az 1 yıl daha şekerden uzak tutcam çünkü faydalı birşey değil. Çay deseniz ben evlenince içmeye başladım kahvaltıda 1 bardak o da tüm doktorlar bir kadına göre demir değerlerimin üst seviyede olduğunu söyledi hep bence çay ciddi anlamda kansızlık yapıyor kızım da çayı ıhlamur, dut vs olarak biliyor. Yani geçmişte yapılan çoğu şeyi yapmıyorum ama tabi dalga da geçmiyorum tamamen bilgisizliktendi bir çoğu.

0 oy
(3,411 puan) tarafından

Yemin ederim uyanınca akşam ki çayı ısıtayım da çayla ekmek yiyeyim bu sabah dedim. 😄 35 yaşındayım 😄 evet sağlıksız olduğunu hepimiz biliyoruz zaten ama biz çocukken neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğu konusunda bu kadar araştırma dikkat etme yoktu ki. 3 aylıkken emmeyi bırakmışım annem bana ne verdi acaba aptamil mi sma mı hipp mi hangisi vardı yada yaygındı. Yada alabilecek güçteydiler. Dayadılar muhallebiyi çayla ekmeği cici bebeyi. Yıllarca cici bebe bebek ürünü gibi kullanıldı. Ama. İçeriğinde ki şeker oranı ne kadar yüksek. Zararlıysa devlet yasaklasın demişsin bir yorumda ama öyle birşey maalesef yok yani o kadar zararlı ürün var ki bilinçli tüketici olmak lazım. Herkesin kendi tercihi yani. Yapılan yorumlarda çok yersiz saygı maalesef kalmamış şimdikiler de dışarıda ağızlarında küfürler uyarmaya korkuyoruz çocukları bile. 

(291 puan) tarafından

Önceden mamalar boyle yoktu hemen mama yerine pirinç unu yapar geçerlerdi ama Önceden bu kadar alerjik bebekte yoktu şimdi hic bilmediğimiz şeylere alerjileri çıkıyor çocukların mesela benim oğlum yumurta be süte alerjisi var Önceden de bardi eminim ama bu kadar olduğunu sanmıyorum Önceden sütü gelmeyen anneler inek sütü ile buyutmusler çocuklarını cok dinledim yani oyle teyzeleri nenemin 3uz kardesi olmuş yasamamislar gerçi erken doğum +imkansizlik ama mesela biri yaşını görmeden diğerleri 6 ve 10 yaşlarını görmeden ölmüşler ama inek sütü ile beslenmisler yani 3 tane bebeğe anne sütünü nasil yetirsin ki üstelik annanem devletin bir tane inek verdiğini söylüyor beslemesi için sene kaclar Artık bilmiyorum ama 1940 ile 1950 arasi oldugunu tahmin ediyorum 

(3,411 puan) tarafından

Bende anneme sordum az önce ne verdiniz bana diye pirinç unundan mama yapardı babaannen diyor. Öyle tiz mamalar yoktu ki önceden vs.dedi. şimdi herşey yapay önceden içilen inek sütleri ile şimdikiler de bir değil ki. İneklerin bile ne yediği belirsiz bu zamanda maalesef. Alerji olması çok normal çocuklarda. 

(3,411 puan) tarafından

Bu arada ben bu sabah yedim çay ekmek 😄 daha çocuklarıma bir kere bile vermedim ama 

image

(291 puan) tarafından

Hahaha afiyet olsun ben hic peynirli denemedim kendim için denicem ama:)

(291 puan) tarafından

Kesinlikle öyle önceden bebelac aptamil mi vardı pirinç ununu çalıp yedirirlerdi 

(3,411 puan) tarafından

Reçel de koyuyorum ben çok güzel oluyor ya bazen niyeyse canım bundan istiyor sadece vücudun ihtiyacı mı oluyor nedir bilemiyorum. 

0 oy
(717 puan) tarafından

Tatlım, eskilerin maddi imkansızlıkları, bilinçsizlik, çocuklar zevk sonucu doğan şeyler olunca pek hassasiyet, üstüne titreme olmuyordu. Yeter ki aç kalmasın denilerek büyütüldük hep. O yüzden ne buldularsa yedirdiler. Bebeğe verilmez sağlıksız demeyi kim biliyordu? yurdum insanı işte hayatı hep birilerine hizmet etmekle geçti annelerimizin. Biz hep kendi kendimize buyudük. Şimdiki anneler bilinçli çünkü bu zamanki en doğal yiyecekler bile doğal olamıyor. Çabalıyoruz çocugumuz sağlıklı besinler yesin diye. Yorumlar aptalca ama kendileri öyle büyümüştür doğru da bu ego ne yani?

(291 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Bu ne ego derken benden mi kastettiniz bilmiyorum ama egolu gibi bir imaj verecek yorumda bulunduğumu sanmıyorum eski nesil bilincsizdi dogru belki yokluktan belki bilincsizlikten veriliyordu şimdiki anneler bilinçli ama ne yazık ki çocukların midelerinden cok kalplerine koyduğumuz sevgiye ve saygıya bakmalıyız zira şimdiye kadar ki gördüğüm tablo şimdiki nesil adına içler acısı hiçbir şeyin kıymetini bilmeyen doyumsuz uyumsuz alaycı hiçbir şeyi ciddiye almayan bir nesil yetişiyor şiddete meyilli neredeyse her gün haberlerde kac yasinda çocukların akran zorbalığı haberleri çıkıyor karın bir şekilde doyar besinlerini de bir şekilde alırlar önemli olan ruhlarını ves kalplerini beslemek çünkü ben daha somun içi çaydan öleni görmedim ama akran zorbaligindan yara alanı ya da öldürüleni cok gördüm bunun en güzel örneği Mattia Ahmet Minguzzidir 

(717 puan) tarafından

Hayır tabiki yorumları okudum. Ordaki yorumlara istinaden egolu olduklarını yazdım. Söylediklerinde haklısın ama ben çocuğuma hiç yapmadım tercih etmem. Edene de öyle üstten konuşmam sanırım. Bazı anne babalar da var dünya bi onların çocukları etrafında dönüyor sanki buna da karşıyım. Bahsettiğim olayda da züppe serseriler işte ailenin ne olduğu belli. Nitekim maktulün annesini defalarca tehdit etmişlerdi sanki suçlu ölen çocuk ve annesi... 

0 oy
(2,447 puan) tarafından

Dalga geçmek doğru değil tabi ama midem bulandı bir kaşık yemedim çocukluğumda bile ergende değilim yani 

0 oy
(5,866 puan) tarafından

Bizde çok yerdik bize annem peynirde koyardı. Dalga geçmeleri sinir bir olay yeni gençler zaten neyle dalga geçmiyor ki hayatları dalga onların

Ama çocuklarıma yedirmedim çay şeker ekmek besleyici değil die . Ha şimdi koca kocalar ekmeğe çaya batırıp yiyor bazen benim ortanca kız  11 yaşında olan çünkü çok yemek secer bazen aç kalacağına bunu yesin bari diyom.ama diğerleri yemez

(291 puan) tarafından

Yani ac kalmasından iyidir hiçbir sey yemezse cocuk neyle beslenicek şimdiki nesil anneler hep besin değerine bakıyor ama her cocuk oyle beslenmiyor ne yazık ki özellikle benim oğlum gibi aşırı ıstahsiz mama ek gıda yemek istemeyen kusan bir bebekse 1 yıldır saclar8m beyazladı resmen yedirmek icirmek icin kac defa mama verdiğim yerde suratıma çıkardı herkesin bebeğiniz kendi bebeklwri gibi kolay zannediyorlar galiba aklima baska bir sey gelmuir çünkü oğlum cok eziyetli idi yemek konusunda benim zorumla büyüdü resmen duvarıma bakarsanız az cok anlarsiniz cok çektim elinde çok 

0 oy
(2,888 puan) tarafından

Yok başka şeyler yapmıştır ama bunla büyümedim 

0 oy
(3,627 puan) tarafından

Yorumlar çok saçma 😅 bende bayıla bayıla yerdim içine peynir zeytin de koyardım. Durumumuz yeri gelir olurdu yeri gelir olmazdı ama vazgeçilmezimizdi herkes yiyordu bir dönem 

Evlendim bir kere yapayım dedim yaptım da kötü oldu çünkü artık çaya şeker atmıyorum o tat olmadı şeker atsam zaten yine  yiyemezdim kaldı öyle 😔 ama tadı damağımda kalan şeylerden

Can sıkacak birşey değil ama bacım kim ne düşünürse düşünsün

Kendi çocuğuna yapıp vermişsin ordada lafım yok çocuğu yememek yemeyen kimse anlamaz seni ben anlarım oğlumda 3 yaşında olmasına rağmen sağlıklı bir şey binde bir yer aç, bile bıraktım yok olmuyor olmuyor 

0 oy
tarafından

Bu neymis kiz ilk defs goruyorum 

(291 puan) tarafından

Koca bir neslin büyüdüğü fakir yemeği :)

tarafından

Gulum bizde fakirdik de bu neymis anlamaidm bile 

0 oy
(3,826 puan) tarafından

Durumumuz olmasına ragmen bebekken ılk yedıgımız seydır şaka maka o tat halen agzımda kızıma annrm verdı ben hıc vermedım 

(291 puan) tarafından

Benimde öyle bende oğluma sonradan vermeye başladım her gun değil tabikide 6 aydan sonra 6 7 ay boyuna yalnızca avokado muzlu muhallebiler iste meyve pureleri kavanoz mamaları ve çorba verdim ama artık tiskinmisti ve katı gıda da yiyemiyor henüz değişiklik olsun diye veriyorum zaten oyle cok yiyemez oğlum az yemesine rağmen iştahla tek yediği sey bu diyebilirim

0 oy
(5,465 puan) tarafından

40 yaşındayım 3 kardeşiz hiç yemedim böyle bir şey. Yorumdakiler de çok da abartılacak bir şey yazmamış. Ha yediren yiyen vardır illa ki. Ama hep diyorum sosyal medyayı hele ki yorumları kafaya takmak çok saçma. Sen çocuğuna yediriyorsan yedir 

(291 puan) tarafından

Yorumlara kafamı taktığımı nerden anladınız ki herkes yanlış anlamış güncelleme yaptım yukarıda gece gece canim sıkılıyor tartışma konuşma maksadına atmıştım bunu tutupta cay ve somunu dert edinecek değilim:))

(5,465 puan) tarafından

Herkes aynı şeyi anlamışsa kurduğun cümleler yanlış olmuş demek ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde mrcn06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 639 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,273 soru

24,298,829 cevap