0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Rastgele bize bir yer vermişler 2 odalı lojman rutunetliymis bizden önceki öyle söyledi karşı tarafında da 2 oda bir mutfak var oraya fazlalık ve odunları koyuyorlarmis ve fareden baya varmış 2.cocukla sobalı bir yer nasıl yapacağım 2 güne taşınacagiz ama hiç sevinemiyorum bu duruma tek avantajı merkeze biraz yakın koy

4 Cevaplar

0 oy
(7,312 puan) tarafından

Kendiniz başka yere tasinamiyor msnz cnm sonuçta insanın huzuru daha önemli sürekli tedirginlik yaşayacaksın fare diye 

(107 puan) tarafından

Maalesef yok 6 ay 1 yıl dolunca değiştirebiliyoruz

(7,312 puan) tarafından

Neresi çıktı size cnm zor ya 

(107 puan) tarafından

Çorum'un bir köyü 

-Reklam-
0 oy
(2,154 puan) tarafından

Lojmanda oturmayın ev tutun

(107 puan) tarafından

Kesim İmam köydeyiz mecburen lojmanda oturacağız merkeze çok yakın olsaydı tutardım ama uzak her gün git gel zor olur

(2,154 puan) tarafından

Köyde kiralık ev yok mu peki düzgün bir ev

(107 puan) tarafından

Sorduk ya yokmuş 

0 oy
(4,783 puan) tarafından

Sıkma canını mecbursan daha da çok bunalırsın . İyi düşün iyi olsun tabi ki sobalı evin zorluğu çok . Güzelce o odunlugu temizlersiniz . Evin içinde mi odunluk ? Orayı temizledikten sonra da delik falan varsa da kapatırsınız aynı şekilde evin diğer odalarını da . Alma imkanın varsa klima tarzı birşey al taktır soba da yanar sabah ev soğuk olmaz klima olunca da 

0 oy
(816 puan) tarafından

Allah düşürmesin bu durumlara ama köy ile mi ilçeye mi nereye bağlıysa ordan ev tutardım. İllaki köylerden geçen servisler şehirler arası dolmuş otobüs oluyor eşin çalısıyor sanırım git gel yapardı

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 112 göst.
29 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yarin (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
17 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Dazzling star (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 117 göst.
0 oy
9 cevap 198 göst.
25 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Yenianne30 (78 puan) tarafından soruldu