Rastgele bize bir yer vermişler 2 odalı lojman rutunetliymis bizden önceki öyle söyledi karşı tarafında da 2 oda bir mutfak var oraya fazlalık ve odunları koyuyorlarmis ve fareden baya varmış 2.cocukla sobalı bir yer nasıl yapacağım 2 güne taşınacagiz ama hiç sevinemiyorum bu duruma tek avantajı merkeze biraz yakın koy
Kendiniz başka yere tasinamiyor msnz cnm sonuçta insanın huzuru daha önemli sürekli tedirginlik yaşayacaksın fare diye
Maalesef yok 6 ay 1 yıl dolunca değiştirebiliyoruz
Neresi çıktı size cnm zor ya
Çorum'un bir köyü
Lojmanda oturmayın ev tutun
Kesim İmam köydeyiz mecburen lojmanda oturacağız merkeze çok yakın olsaydı tutardım ama uzak her gün git gel zor olur
Köyde kiralık ev yok mu peki düzgün bir ev
Sorduk ya yokmuş
Sıkma canını mecbursan daha da çok bunalırsın . İyi düşün iyi olsun tabi ki sobalı evin zorluğu çok . Güzelce o odunlugu temizlersiniz . Evin içinde mi odunluk ? Orayı temizledikten sonra da delik falan varsa da kapatırsınız aynı şekilde evin diğer odalarını da . Alma imkanın varsa klima tarzı birşey al taktır soba da yanar sabah ev soğuk olmaz klima olunca da
Allah düşürmesin bu durumlara ama köy ile mi ilçeye mi nereye bağlıysa ordan ev tutardım. İllaki köylerden geçen servisler şehirler arası dolmuş otobüs oluyor eşin çalısıyor sanırım git gel yapardı
1,489,176 soru
24,340,747 cevap
346,036 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın