0 oy
151 göst.
Moda kategorisinde (3,664 puan) tarafından

Kizlar yeni eve eşyalar taşındı nakliye taşıyınca çok rahat oldu gerçekten, 2 gündür de eşyaları yıkamaya çalışıyorum pert oldum, eşyalar depodaydi salon takimim komple 2 yıldır Allah'ım bu nasıl kir sobalı evin pisliği deponun tozu berbatyi koltukları sandalyeler bazami  yıkadım makineyle bugunde banyo yarım kalmıştı onu hal ettim mutafa geçtim buz dolabini yikadim yerleştirdim yemek bardak tence takımlarını yıkadım yerleştirdim plastikler ve tepsileri elimde yıkadım gumusluklerimi yıkadım sildim , daha düzenlemeye başlamadım her yer çok karışık geliyor aşırı yoruldum sanki hiç ilerlemiyor yerinde sayıyor işler ,

1 cevap

0 oy
(10,727 puan) tarafından

Şuan ezan okunuyor Allah'ım bu telaşları banada nasip et çok amin 

(924 puan) tarafından

Rabbim insallah seninde benimde duama karşılık verir,banada sanada nasip eder inşallah kardeşim ,6yildir bizde cok istiyoruz hep bir şeyler çıkıyor, taşındik eşya taşıyoruz yorumlarını gördükçe bende çok heyecanlanıyorum sanki ben taşınıyor muşum gibi okadar içimde yer edinmiş , inşallah nasip eder mevlam bizlerede bu duyguyu en kısa Zamanda 

(3,664 puan) tarafından

Rabbim en kısa zamanda niyetlerinizinkabul etsin ben 3 yıldır bekliyorum üstüne 1 yıl içinde 3 kere ev taşıdım ev sahibi çıkardı diğeri evi sattı eşyaları hep depoya koyup 6 aydır da kaynanamın evinde kalıyoruz 2 çocukla 1+1 valla cok rezillik sıkıntı çektik sonunda muradıma eriyorum hayırlısıyla , 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
+1 oy
12 cevap 710 göst.
12 Ekim 2025 Diğer kategorisinde GozdeDuruMery (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 412 göst.