+1 oy
552 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (301 puan) tarafından

Hamile olduğunuzu nasil anladınız hanımlar ne gibi belirtileri vardi ben ilk oglumda çatlatma iğne ile hamile kaldığım için pek anlamadım çünkü iğnenin salgıladığı hormon sayesinde mide bulantısı ve bas ağrısı çekiyordum o yuzden anlayamadım ve bu belirtiler adetinkz geçtikten sonra mi oldu yoksa daha adete varken mi

25 Cevaplar

0 oy
(1,205 puan) tarafından

İlaç içmiştim zehirledi beni yan etkisi çok fazla yaptı hastanede hamilesin deidler ben regl olcam diye bekliyordum:)

-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından

Valla planlıydi zaten .. yumurtlama zamanini kolladim sonra ilişkiden tam.1 hafta sonra yerlesme kanamasından anladım 2 gün sürdü ..her iki hamileliğimde de bu olmuştu ben de bunda yjne anladım hamile kaldigimi 

0 oy
(3,012 puan) tarafından

İlk gebeliğim grip olmjstum hastane gittim gebelik varmı dediler bilmiyrm dedim kanda çıkmıştı öğrendim 

İkinci gebeliğim mide bulantım vardı et kokusu olsun eşime tiksiniyordum aşıri ordan gebeyim deyip duruyordum eşimde gülüyordu inanmıyordu gittim kan verdim öğrenmiştim 

0 oy
(1,665 puan) tarafından

Ben kasıklarımda ağrıdan şüphelenip kan verdim. Öyle ögrenmiştim. Bir düşüğüm bir doğumum oldu. İkisini de böyle öğrendim

0 oy
(6,343 puan) tarafından

Buyuk oglumda anlamadim. Korunmasiz iliskim olmustu ama hemen hamile kalacagimi dusunmemistim. Adetim 5 gun gecince testle anladim. Bende sadece uyku hali olmustu. Kucuk oglumda planli gebelik oldugu icin hemen test yaptim ciktim. 5 6 haftalikken mide bulantiis ve kusmalarim basladi benim. Ilkinde hic bir kusma bulanti olmamisti.

İlgili sorular

+2 oy
33 cevap 1,055 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 812 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 917 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,048 göst.