Biri 4 yaşında biri 1 yaşında iki kızım var. İkinci bebisten sonra gezmelere ara verdim. Bu konuda seçici davranıyorum çünkü çocuklarım bir yerde uzun süre durunca duzenleri bozuluyor. Benim evime de market mağazalar hersey çok uzak anca arabayla gidebiliyorum. Ehliyetimde yok eşim götürürse gidiyorum götürmezse genelde evde takiliyorum. Annemlere giderim üç haftada bir falan iki gün kalıp gelirim. Sizin gezme alışkanlığınız var mı yoksa ben mi eve tıkılıp kalıyorum?
Haftada bir eşimin izin gününde çıkarız. Bıraksalar beni evden dışarı adımımı atmam. Evden çıkınca hemen geri dönesim geliyor
Ben evde bunalıyorum benim evde geçirebileceğim gün sayısı Max 2 gündür
Sonra parka anane babanne çarşı bişeyler bulmaya çalışırım kendimce çünki arabamı saattık uzak bi yere gidemiyorum ama dışarı öıkmasam depresyona giriyorum
Ben yanlız kalamıyorum yanlızlığı sevmiyorum o yüzden dışarı çıkmak bir mecburi yetmiş gibi eğer çılmazsam 2 günde bir yere böyle o zamandan sonra depresyon panik atak tıtuyor beni kafamı resetlemem lazım
Haftada iki gun oyun grubumuz var haftada 1 annem ve kayinvalidem carsambalari pazara giderim iki tane de günüm var ve 3. De olcak gibi
dışarda gezmeyi severim yani mağaza market ya da farklı bir şehir ama ev ev gitmeyi hiç sevmiyorum o da belki annemden bana geçen huy o da sevmezdi ona göre hergun bir eve gidip evini eşini ihmal edenlerin yaptığı doğru değildi
1,489,208 soru
24,341,024 cevap
346,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın