+1 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (1,402 puan) tarafından

Biri 4 yaşında biri 1 yaşında iki kızım var. İkinci bebisten sonra gezmelere ara verdim. Bu konuda seçici davranıyorum çünkü çocuklarım bir yerde uzun süre durunca duzenleri bozuluyor. Benim evime de market mağazalar hersey çok uzak anca arabayla gidebiliyorum. Ehliyetimde yok eşim götürürse gidiyorum götürmezse genelde evde takiliyorum. Annemlere giderim üç haftada bir falan iki gün kalıp gelirim. Sizin gezme alışkanlığınız var mı yoksa ben mi eve tıkılıp kalıyorum?

24 Cevaplar

0 oy
(1,799 puan) tarafından

Haftada bir eşimin izin gününde çıkarız. Bıraksalar beni evden dışarı adımımı atmam. Evden çıkınca hemen geri dönesim geliyor 

-Reklam-
0 oy
(277 puan) tarafından

Ben evde bunalıyorum benim evde geçirebileceğim gün sayısı Max 2 gündür 

Sonra parka anane babanne çarşı bişeyler bulmaya çalışırım kendimce çünki arabamı saattık uzak bi yere gidemiyorum ama dışarı öıkmasam depresyona giriyorum 

Ben yanlız kalamıyorum yanlızlığı sevmiyorum o yüzden dışarı çıkmak bir mecburi yetmiş gibi eğer çılmazsam 2 günde bir yere böyle o zamandan sonra depresyon panik atak tıtuyor beni kafamı resetlemem lazım 

0 oy
(7,380 puan) tarafından

Haftada iki gun oyun grubumuz var haftada 1 annem ve kayinvalidem carsambalari pazara giderim iki tane de günüm var ve 3. De olcak gibi

0 oy
(116 puan) tarafından

dışarda gezmeyi severim yani mağaza market ya da farklı bir şehir ama ev ev gitmeyi hiç sevmiyorum o da belki annemden bana geçen huy o da sevmezdi ona göre hergun bir eve gidip evini eşini ihmal edenlerin yaptığı doğru değildi 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,614 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nece34 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 847 göst.
12 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.