Teyzeleri Oyun oyuncaz derken kurdalaleri başımıza baglayayim dedim ondan sonra atlasa bağladım gülsün diye olay bambaşka yere dondu kiz bu yapma bebek gibi oldu ya ben anasiyken dedim kız olsaymış valla cok guzel.olcakmis..
Aklıma karpuz kabuğu sokuyor 😁😁
Yap ikinciyi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Salcam bu gidişle 😀😀 bundan 2 tane olsa hiç fena olmaz
Bende yaptıö aynısı olmadı 😅 kızımn alakası yok
Bende olmadı ama yanlış hatırlamıyorsam senin eşin mavi gözlüydü, ben ela eşimde elaya yakın gözleri koyu değil anneme çekti gözleri kızım çekmedi bizim genlerimizi aldı sizde yine ihtimal var ☺️
Var var kocam mavi kaynim mavi kendi dedem mavi kayinvalidem yeşil dayılar yeşilden döner dediler mavi dönüyor ama dönmedi artık sanmam donsun
Dönmez ya bariz belli çünkü oğlumda bariz belliydi döner dediler ama dönecek kadar arada bir renk değildi kzıım 4 aylık geçen aya kadar mavimsi duruyordu ama git gide koyulaştı şuanda hafif yeşil duruyır ela olabilir ama mavi değil
Onun ela olur bende atlasa bakıyorum gun ışığından daha mavi hatta dönmez bencede hiç siyahlı yok
Yok yok maşallah cam gibi hiç alaca yok
Hayaller kurdeleli toka, gerçekler iki kulak, düz lastik, dağınık saçlar 😇 Benim kızım hiç sevmiyor böyle cicili bicili şeyleri. Hiç takamadım böyle şeyler😅
🙃🙃
Doğru diyorsun
Benimki de toka sevmiyor. Nasıl sevdirebilirim
Maşallah çok güzel. Saçları da çok güzel. Benim kızın saçları da böyleydi düzleşti sonradan anlamadım niye öyle oldu. Anne baba kıvırcık. Hani kıvırcık gen baskındı😄
Benim saçlar duz kocaminda büyüdükçe dalgalı oluyormuş aneminnde böyle günlerde var oğluma sac yakisiyor
He ya atlasa kardeş al gel leylekler getirsin😂🤣
Söyleyelim getirsin 😁
Yap tabi senin bizden ne fazlan var.Ben yandıysam herkes yanmalı 🤪
Yanalım böyle olacaksa 😃😃
Maşallah ☺️
İstiyorsan bekleme ☺️
Biz beklemiyoruz da rabbim nasip ederse olur😂
Yap da gor babayi herkes yapmali mukemmmmel bi sey hem de pes pese 🤣
Keske olsa kiz vqllq neden olmasin
Maşallah. Sen anne olarak övünmesen bile çok güzel bebek. Valla yıllar sonra gelmiş çok beklemişsiniz.
Belki peşi de gelir. Psikolojik olarak kaldırabiliriz diyorsanız işe başlayın🙂
Yani saldık biraz çayıra zatennolursa bizimdir deyip 😁 bu zor oldu bende başka olmaz
Teşekkür ederiz valla bende öyle dedim bugün erkek ama kiz güzeli gibi
Kız olacak iye yapta gör bacak aralarını😂
Kız istedim hep her gityimfe dj dedi bacak arasında biseyler var😂😂
Kesin benimde öyle olur😀😀
Allah'ım yiyeceğim ben bunu yaa kız sen bu çocuğu bana damat ver 😁🤣
Tekte kalınmaz zaten bacım yap bir kardeş daha çocuğa 😁
Olursa yapcam😁 bu çok canlar yakar
Gördüğüm gibi kiz sandim guzel kizin olur ha maşallah
Aynen kıza benziyor oglum
MaşAllah canım seninki kaç aylık ben 3 ocak ta doğum yaptım aynımı yaptıkki doğumu ondan sordum bizimki 9 aylık olmasına 3 gün kalmış :))
Ocak 15 canim Aralari azmış 😊
Evet Allahım Bağışlasın bizlere İnşAllah Herkesinkini bende diyorum erkek hayel ediyorum erkek tatalım diye mesala gözleri degişti gibi ya kızımın renkli gibiydi cünkü Ama sağlıklı olsunlarda ben erkek tatmak istiyorum sende kız diyon canım 😂:)
Benim zorda ben zaten 46 yasinda dogurdum daha olmaz menopoza girerim.artik😁 rabbim hayirli evlat nasip etsin
Canım ben kimseyi kırmak istemem yanlış yazdıysam üzdüysem özür dilerim Amin Cümlemize 😊😊
Yok canim üzülmedim ben rabbime şükür ediyorum.beni evlat sahibi yaptı bu yaşta ha 1 olmuş ha 2 allah herkese nasip etsin
Gercekten doğru bende şükür diye öyle gerçekten dua ediyorum nasip herşey Amin 🤲🤲
Yaaa yerim senii❤️ Pis kız benim de aklımdan çıkkk 🤭
😁😁😁 sma erkek bu
Biliyorum ama bu şekli beni hepten benden aldı 🥰 maşAllah ❤️
Aynısından çıkarabilecegimi bilsem bi 3,4 tane daha yapardım
Bir kere girmiş aklına çıkmaz artık 😅 😍
Fotu görmedim ama bencede yap
Ayy kız olsa ne yazar benm kızım var dünya tokası var ben alırım kardeşlerim alır annem bile her toka gordugunde alır ama kızım bir gün takmamis bir poşet dolusu var bazanin altında şuan asla sevmiyor hep bir lastik tokayla yukarda toplarım odur asla şekil verdirmekmz renkli toka bandana izin vermez
Benm oglanlarda kız bebek gibiydi iki kulak yapmıştım olsun dedim oda erkek oluyor ben elendim 😂😁sağlıklı olsunlar neyse kız lar tripli oluyor Cekemem artık böyle
Malesef kizlar konusunda bende hem.fikirim tarihleri çekilmez 😀
1,478,093 soru
24,192,841 cevap
337,007 kullanıcı